Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Rugpijn verhelpen met gerichte fitness coaching

Rugpijn verhelpen met gerichte fitness coaching

Bij Personal Fitness Nederland kun je rugpijn verhelpen door je aan te melden voor het Leefstijl Programma. Hierbij krijg je een professionele coach aangewezen die alles in werking zet voor het verhelpen van rugpijn. Met de juiste oefeningen is rugpijn snel te verhelpen en zul je weer een stuk mobieler zijn. Jouw persoonlijke gezondheid krijgt de volledige aandacht van jouw persoonlijke coach en doordat deze je van meten tot verbeteren begeleidt, worden jouw vorderingen nauwlettend in de gaten gehouden. Je kunt met al je vragen, zorgen en ideeën bij jouw coach terecht om rugpijn te verlichten. Meld je aan en doe actief mee met de Fit for Life methode en je zult snel de voordelen ervaren.

Gouden formule om rugpijn te verhelpen

Personal Fitness Nederland is op meer dan 80 locaties gevestigd door heel Nederland. Je kunt altijd een coach krijgen aangewezen om jou te coachen om rugpijn snel te verhelpen. Een drietal pijlers wordt hierbij ingezet om volledige zorg en toewijding te bieden aan het verhelpen van rugpijn:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Snel verhelpen van rugpijn met coaching

Jouw coach geeft jou diverse oefeningen om rugpijn te verlichten en monitort wekelijks samen met jou de vorderingen. Eventuele aanpassingen kunnen gemakkelijk worden doorgevoerd, om nog sneller resultaten te behalen. Om rugpijn te verhelpen roep je de support in van een ervaren coach. Zo weet je zeker dat je snel van pijnklachten afkomt en alle steun ontvangt om rugpijn te verhelpen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
4 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen