Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Rugpijn nieren

Rugpijn rond de nieren? Personal Fitness Nederland helpt je hiervan af

Heb jij veel last van rugpijn rond de nieren, van pijn in de onder-, midden- of bovenrug of pijn in je nek en gewrichten? Dan zijn wij er om deze pijn te verlichten of te verhelpen. Lichamelijke klachten horen niet thuis in een gezond en vitaal lichaam en dat is waarom Personal Fitness Nederland je kan helpen. Ons doel is namelijk om iedereen te begeleiden een gezond leven te leiden en dat in de breedste zin van het woord. Lichaamsbeweging maakt daar onderdeel van uit, maar voedingsadvies ook en mindset coaching.

Een complete aanpak voor rugpijn rond de nieren

Lage rugpijn in de nieren is erg vervelend en mogelijk te verhelpen. En als je daarbij je slechte gewoonten ook direct aanpakt is dat natuurlijk mooi meegenomen. Je persoonlijke trainer maakt een plan voor jou dat specifiek is afgesteld op het verhelpen van pijn in de onderrug en nieren. Via het Fit for Life programma krijg je er dan ook een aantal andere diensten bij. Deze diensten zijn gericht op de onderstaande pijlers:

  • Beweging in de vorm van personal training.
  • Voedingsadvies over gebalanceerd eten.
  • Mindset coaching voor het ontwikkelen van de beste instelling om te slagen.

Bij ons kan iedereen slagen

Wij geven je alle tools die je nodig hebt om je leven te verbeteren en de beste versie van jezelf te worden. Daarbij helpen we bij lichamelijke problemen zoals rugpijn bij de nieren, een hoge bloeddruk, diabetes en problemen met spieren en gewrichten. We maken voor jou een persoonlijk programma, wat je ook wilt bereiken. Bij Personal Fitness Nederland zijn jouw doelen binnen handbereik.

Goed idee! Vraag vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen