Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Neem deel aan coaching bij rugpijn na het wandelen

diëten vijf soorten

Neem deel aan coaching bij rugpijn na het wandelen

Als je rugpijn na het wandelen ervaart, dan ben je de perfecte kandidaat om deel te nemen aan het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland. Dit programma biedt coaching aan volgens de Fit for Life methode, waarbij alle aandacht wordt gegeven aan herstel of bekrachtiging van jouw persoonlijke gezondheid. Je krijgt een coach aangewezen die met jou gaat werken aan rugpijn na het wandelen. Je kunt zo binnen korte tijd de rugpijn na het wandelen verminderen en weer volop genieten van lekker erop uittrekken. Ook als je juist rugpijn door het wandelen krijgt, kan jouw coach je loophouding corrigeren met effectieve oefeningen.

Rugpijn door wandelen verhelpen

Om rugpijn na het wandelen te verminderen kies je voor coaching met een ervaren coach. Je ontvangt dan professionele begeleiding en adviezen om rugpijn door het wandelen te verhelpen. Hierbij wordt een drietal pijlers ingezet om zo effectief mogelijk van dienst te zijn en de beste resultaten te behalen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Coach begeleidt bij rugpijn na het wandelen

Personal Fitness Nederland beschikt over een diverse ervaren coaches die jou kunnen helpen bij rugpijn na het wandelen. Er zal gekeken worden naar je loophouding, aan de hand waarvan je oefeningen krijgt om de rugpijn na het wandelen te verminderen. Wekelijks wordt jouw situatie geëvalueerd, zodat je de juiste vorderingen maakt. Met 100% resultaatgarantie is jouw coach de aangewezen persoon voor support en zal de rugpijn na het wandelen snel afnemen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
1 dag geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen