Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Rugpijn na hardlopen: word de pijn de baas

diëten vijf soorten

Rugpijn na hardlopen: word de pijn de baas

Niets is zo vervelend dan rugpijn na het hardlopen. Je wilt juist hardlopen om te ontspannen en je gedachten op een rijtje te zetten. Rugpijn na het hardlopen kan dan een averechts effect opleveren. Uiteraard wil je juist de rugpijn na het hardlopen verminderen om betere prestaties te leveren. Om met rugpijn na het hardlopen om te gaan, kun je kiezen voor een coach bij Personal Fitness Nederland. Jouw persoonlijke gezondheid en levenskwaliteit is belangrijk en de coach die je krijgt aangewezen, zal precies weten hoe hij jou met bepaalde klachten kan helpen. Je kunt rugpijn na het hardlopen verminderen met verschillende effectieve oefeningen. Deze oefeningen zetten jou weer snel op de goede weg.

Drie pijlers voor rugpijn bij hardlopen

Jouw coach verzorgt jouw deelname aan het Leefstijl Programma, dat werkt volgens de Fit for Life methode. Ook voor rugpijn na het hardlopen is dit een gouden formule, doordat er gewerkt wordt volgens een drietal kenmerkende pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Aanmelden voor coaching bij rugpijn bij hardlopen

Bij meer dan 85+ vestigingen van Personal Fitness Nederland kun je je aanmelden voor een coaching traject bij rugpijn na het hardlopen. Jouw coach weet jou op effectieve wijze mentaal aan te moedigen, geeft jou de juiste oefeningen voor rugpijn als je hardloopt en werkt aan een gezond voedingspatroon. Met 100% garantie van slagen ben je snel van rugpijn en andere kwalen verholpen en kun je zonder fysieke problemen hardlopen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
7 dagen geleden
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen