Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Rugpijn halverwege de rug behandelen met coaching

Rugpijn halverwege de rug behandelen met coaching

Als je rugpijn halverwege de rug ervaart, dan kan dit effectief verholpen worden door middel van coaching. Bij Personal Fitness Nederland kun je je aanmelden voor een coaching traject met een ervaren coach in één van de 80 vestigingen in het land. Er is persoonlijke aandacht voor jouw fysieke klachten zoals bij pijn halverwege de rug. Ook zul je mentaal gemotiveerd worden om het beste uit jezelf te halen en kun je rekenen op deskundig voedingsadvies. Allemaal bij dezelfde coach, die zich helemaal op jouw gezondheid richt. Rugpijn halverwege de rug met oefeningen verhelpen, zal goede resultaten opleveren. Jouw coach adviseert en monitort de vorderingen bij het verhelpen van rugpijn halverwege de rug.

Leefstijl Programma bij pijn in de rug

Neem deel aan het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland en werk aan een geheel nieuwe leefstijl. Zo pak je rugpijn en andere ongemakken effectief aan en hoe je niet alleen aan de slag. Voor de juiste combinatie aan zorg, naast gerichte ‘rugpijn halverwege de rug’ oefeningen, wordt er gewerkt volgens drie pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Verbetering van pijn halverwege de rug

Met deskundig coaching zul je spoedig verbetering ervaren bij rugpijn halverwege de rug. Jouw coach weet je precies de juiste mentale aanmoediging te geven om aan je gezondheid te werken. Met de juiste oefeningen zal de pijn halverwege de rug snel afnemen en kun je deelnemen aan meer activiteiten zonder rugpijn halverwege de rug.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
1 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen