Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Rugklachten

Geen rugklachten meer bij Personal Fitness Nederland

Bij Personal Fitness Nederland werken we aan mentale en fysieke gezondheid en als jij rugklachten hebt, dan krijg je een plan dat daar exact op is afgesteld. Rugpijn komt vaak voort uit ongezonde gewoonten, zoals een gebrek aan lichaamsbeweging, een verkeerde houding of stress. Wij streven ernaar om jouw klachten bij de oorzaak aan te pakken, jou fitter en gezonder te maken en er zo zorg voor te dragen dat ze verdwijnen en nooit meer terugkomen. Dat doen we met ons Fit for Life programma bij een Personal Fitness Studio in jouw woonplaats.

Rugklachten oplossen met drie pijlers voor gezondheid

Wij hanteren drie pijlers voor gezondheid die als rode draad door jouw persoonlijke plan lopen. Je persoonlijke coach stelt een uniek plan voor je samen waarin specifiek aandacht wordt besteed aan rugklachten in de bovenrug of rugklachten in de onderrug. De drie pijlers maken het Fit for Life programma uniek en een totaaloplossing voor iedereen die gezonder en fitter wil worden:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Een betere versie van jezelf met Personal Fitness Nederland

Bij ons leren we je gezonder en fitter te worden en rugklachten zijn veel minder gewoon bij mensen die voldoende bewegen, gezond eten en geen stress ervaren. Een gezond lichaam geeft je meer energie, meer levenslust en meer geluk. Fit for Life en je persoonlijke coach helpen je dat te bereiken en vol te houden de rest van je leven lang. Met een gezond lichaam is de kans dat je klachten terugkomen veel kleiner.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen