Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Rugklachten verhelpen met het unieke Fit for Life programma

Rugklachten verhelpen met het unieke Fit for Life programma

Personal Fitness Nederland stelt ervaren coaches aan om de juiste support te bieden om rugklachten te verhelpen. Voor het verhelpen van rugklachten kun je terecht bij één van de vele coaches die door het hele land beschikbaar zijn. In ruim 80 vestigingen wordt gewerkt met het Leefstijl Programma dat de Fit for Life methode hanteert. Dit stelt je in staat om met jouw aangewezen coach te werken aan fysieke uitdagingen, om zo rugklachten te verminderen. Voor het verhelpen van rugklachten meld je aan voor coaching en zal de situatie uitgebreid met je worden besproken. Alle mogelijkheden worden eveneens voorgelegd, zodat je direct aan jouw gezondheid kunt werken.

Verhelpen van rugklachten

Bij Personal Fitness Nederland wordt gekeken naar het totaalplaatje, van lichaam en geest. Je ontvangt 1-op-1 begeleiding door jouw personal coach, die aanmoediging geeft op zowel fysiek als mentaal vlak. Daarnaast krijg je deskundige adviezen rondom voeding om een gehele nieuwe leefstijl eigen te maken. Drie pijlers zijn hierbij namelijk doorslaggevend:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Meld je aan voor personal coaching

Rugklachten verminderen doe je met jouw persoonlijke coach. Door een permanente gedragsverandering en mindset zal je houding anders worden en hierdoor kun je rugklachten verhelpen. Wil je graag het beste uit jezelf halen en rugklachten verhelpen? Meld je dan aan voor personal coaching en bespreek direct welke mogelijkheden er voor jou bestaan. Jouw coach zal je met volle aandacht ter beschikking staan om rugklachten te verhelpen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
41 minuten geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen