Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

PT studio

PT studio

Het wordt steeds meer duidelijk dat sporten noodzakelijk is om een gezond leven te leiden. De overheid stimuleert sporten dan ook, omdat het positief kan bijdragen aan de algemene volksgezondheid, maar ook in het eigen persoonlijke leven. Dankzij sporten kun je genieten van een betere conditie. Daardoor kun je actiever leven en alles er uit halen wat er in zit. Sporten zorgt ook voor een betere concentratie, slaap en een reductie van stress. Lijkt het jou het leuk om mensen te begeleiden bij het sporten? Dan kun je ervoor kiezen om een PT studio te openen. We zullen daar nu wat dieper op ingaan.

PT studio openen

Als organisatie zijn wij al een tijdje actief en veel personal trainers hebben bij ons een studio. Wij hanteren een belangrijk principe bij ons klanten. Wij beogen altijd een nauwe samenwerkingen, zodat de beste resultaten naar voren kunnen komen. Het begint altijd met een intakegesprek. Daarin maakt de personal trainer kennis met de klant en worden vervolgens de doelen besproken. Vervolgens worden deze doelen omgezet naar de praktijk en gaan jullie gezamenlijk aan de slag. Lijkt een PT studio openen jou echt leuk? Neem dan eens een kijkje op onze website, want daar vind jij meer informatie.

PT worden eigen studio

Al veel personal trainers gingen je voor als het gaat om een PT worden eigen studio. Je hebt uiteraard wel een certificaat nodig. Daar kunnen wij je ook bij begeleiden. Het werk als personal trainer is om meerdere redenen zeer verzadigend. Je helpt mensen namelijk om het beste van zichzelf te maken en dat geeft niet alleen de klant voldoening, maar ook jou als personal trainer. Bovendien heb je veel zelfstandigheid en kun je echt langdurig aan de slag met de klanten.

 

 

Goed idee! Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb jij interesse om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen? Vraag dan informatie aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met je op.

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen