Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Met coaching effectief pijnklachten in heup verhelpen

Met coaching effectief pijnklachten in heup verhelpen

Als je pijnklachten in de heup ervaart, dan is beweging vaak nodig om dit te verhelpen. Echter wil je niet de gewrichten of heup verder belasten door de verkeerde bewegingen of oefeningen te doen. Coaching kan dan helpen om pijnklachten in de heup te verhelpen. Met een ervaren coach van Personal Fitness Nederland ontvang je de juiste support en begeleiding die nodig is om pijnklachten in de heup te verminderen. Jouw coach richt de volle aandacht op jouw situatie en kan een Leefstijl Programma volgens de Fit for Life methode opstellen. Geheel afgestemd op jouw persoonlijke vraagstukken rondom pijnklachten in de heup kun je aan de slag met gerichte oefeningen.

Functionele trainingssessies in coaching

De coach van Personal Fitness Nederland heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van uiteenlopende sportvraagstukken. Een drietal pijlers volgens een gouden formule geeft richtlijnen voor een effectieve begeleiding:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Coaching op locatie

Er zijn meer dan 80 vestigingen door heel Nederland waar je functionele trainingssessie in coaching kunt aanvragen om pijnklachten in de heup te verminderen. Je krijgt zowel mentale als fysieke coaching en bovendien is er aandacht voor het bekijken van voedingspatronen. Een totaalpakket aan support dat jouw coach volledig afstemt op jouw situatie voor het verhelpen van pijnklachten aan de heup. Je kunt zo effectief werken om pijnklachten aan de heup te verzachten, zonder dat je verkeerde bewegingen maakt. Coaching volgens de gouden formule geeft jou de zekerheid van succes.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
1 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen