Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Pijn in rug

Pijn in de rug verlichten bij Personal Fitness Nederland

Heb jij veel last van pijn in je rug en weet je niet meer wat je hieraan moet doen? Dan heb je een klacht waardoor waarschijnlijk je gehele leven wordt beïnvloed. Pijn in de onderrug, in de middenrug of pijn in de bovenrug kan ervoor zorgen dat je minder actief bent dan je zou willen, dat je minder onderneemt en dat je je vaak verdrietig en ongelukkig voelt. De specialisten bij Personal Fitness Nederland kunnen je helpen met het verlichten van deze pijn door je oefeningen aan te bieden, maar ook door je voedingsadvies te geven en je mentaal te coachen.

Pijn in je rug verlichten met Fit for Life

We bieden deze begeleiding aan in de vorm van het Fit for Life programma. Bij dit programma krijg je een persoonlijke coach aangewezen die bij je past en die verstand heeft van rugpijn. Hij of zij maakt samen met jou een op maat gemaakt plan met een aantal doeleinden aan het einde. Daar bovenop krijg je ook een 100% resultaatgarantie want wij geloven dat het Fit voor Life programma voor iedereen succesvol is. We hanteren namelijk drie pijlers die tezamen garant staan voor een gezond lichaam:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

De rest van je leven gezonder en fitter

Je kwam bij ons met pijn in je rug, maar uiteindelijk haal je veel meer uit het Fit for Life programma. Je leert over gebalanceerd eten, je ontwikkelt een gezonde mindset en wordt mentaal sterker en de regelmatige trainingssessies met je coach geven je conditie, spieren en een beter gewicht. Stap binnen bij Personal Fitness Nederland in jouw woonplaats, want dat is waar levens veranderen.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen