Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen met een persoonlijke trainer: dit houdt het in

Vermageren met hulp van personal coach

Afvallen met een persoonlijke trainer: dit houdt het in

Wil je graag afvallen maar vind je het moeilijk om de strijd tegen de kilo’s zelfstandig aan te gaan? Dan is afvallen met een persoonlijke trainer misschien wel iets voor jou! Deze trainer helpt je namelijk met het behalen van je doelen. Van de kosten die komen kijken bij afvallen met een persoonlijke trainer tot hoe jij dé trainer vindt die het beste bij je past. Wij leggen het je uit en geven de beste tips. Zodat jij samen met jouw persoonlijke trainer kunt afvallen.

Afvallen is misschien wel een van de grootste uitdagingen die er zijn. Veel mensen kiezen ervoor om dit alleen aan te gaan. Door te sporten met online gevonden hardloop-schema’s, het afsluiten van een sportschool abonnement of door het bekijken van gratis video’s bijvoorbeeld. Helaas raken zij vaak ook minder gemotiveerd, omdat zij de expertise om fitter te worden — en vooral te blijven — niet in huis te hebben. Een persoonlijke trainer kan je echter wél helpen bij het afvallen, fitter worden en het aanhouden van een gezonde levensstijl.

Kosten van afvallen met een persoonlijke trainer

Voordat we het gaan hebben over de prijsbepalende factoren van persoonlijke trainers, is het belangrijk om voor jezelf duidelijk te hebben waar je precies behoeft aan hebt. De kosten om gebruik te maken van een persoonlijke trainer tijdens het afvallen kunnen per traject en per coach namelijk variëren. Zo is de ene persoonlijke trainer meer gespecialiseerd in afvallen door beweging, en de ander in voeding. En kun je er ook voor kiezen om dagelijks, wekelijks of maandelijks contact te hebben.

Eén ding is zeker: wanneer je af wilt vallen met een persoonlijke trainer, zul je moeten investeren. Hoeveel dit precies is, hangt af van verschillende factoren. Wij zetten ze voor je op een rij, zodat jij op zoek kunt naar de best geschikte persoonlijke trainer.

Aantal trainingen

Het aantal trainingen dat je boekt bij een personal coach om af te vallen is een van de grootste bepalers van de kosten. Vraag bij het kopen van meerdere sessies of je korting kunt krijgen. Of kies ervoor om samen met een vriend of vriendin af te vallen met een persoonlijke trainer. Zo heb je beiden profijt van de trainingen en betaal je maar de helft van de oorspronkelijke kosten.

Locatie

Woon je in Amsterdam? Dan betaal je hoogstwaarschijnlijk meer voor afvallen met een persoonlijke trainer dan wanneer je in Limburg woont. Ook een trainer met een eigen sport-/bedrijfsruimte zal meer vragen dan een trainer die deze faciliteiten niet heeft. Kijk daarom tijdens je zoektocht goed wat de verschillende aanbieders offreren.

Opleiding en ervaring

Heb je een persoonlijke trainer gevonden waarvan je denkt dat hij of zij je kan helpen met afvallen? En wordt er een mooie prijs aangeboden? Zeg dan nog niet volmondig ja, maar ga op onderzoek uit. Vraag aan jouw potentiële trainer welke opleidingen en cursussen zijn gevolgd en afgerond. En zoek recensies op. Zo kun je een goede inschatting maken of de trainer die jij op het oog hebt ook daadwerkelijk geschikt voor je is. Eenmaal een goede trainer gevonden? Ben dan duidelijk over de door jouw te bereiken doelen en bespreek de kosten die hiermee gepaard gaan. Zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De belangrijkste voordelen van afvallen met persoonlijke trainer

Het trainen en afvallen met een persoonlijke trainer kent vele voordelen. Wij zetten de belangrijksten voor je op een rij.

  • Je hebt altijd een stok achter de deur; jouw trainer motiveert je ook op de mindere momenten.
  • Je sport met veel variatie; van vaste fitnessroutines is geen sprake.
  • Je krijgt een persoonlijk trainingsschema; op maat gemaakt en gericht op jouw doelen.
  • Je krijgt 1 op 1 begeleiding; met effectieve trainingssessies als gevolg.
  • Je boekt op een gepast tempo resultaat; je wordt fitter en krijgt een beter gezondheid.
  • Je zoekt samen de grenzen op; en wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Afvallen met persoonlijke trainer van Personal Fitness Nederland

Wil je zeker zijn van een goede persoonlijke trainer die jou helpt met afvallen? Vraag dan een gratis proefweek aan bij Personal Fitness Nederland. Onze professionals helpen je namelijk graag door middel van ons Fit for Life-programma. Hierin leggen we de focus op personal training, voeding en mentale gezondheid. Dat doen we door het veranderen van je eetgewoontes, het opstellen van persoonlijke sportschema’s én het aanbieden van mental coaching. Heb je interesse? Meld je dan nu aan voor onze gratis en vrijblijvende proefweek. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis Proefweek

Met een persoonlijke trainer afvallen; bij ons is succes gegarandeerd

Wil jij met een persoonlijke trainer afvallen, dan vergroot je je kans op succes. Een personal trainer kan je motiveren, instrueren en heeft de kennis en ervaring om voor jou een haalbaar plan te maken. Zo kan een beetje hulp levens veranderend zijn. Bij ons gaan we een stapje verder en helpen we je afvallen met een persoonlijke trainer die alle aspecten van een gezond lichaam aanpakt. Dat is een lichaam dat voldoende beweging krijgt, dat de juiste voedingsstoffen binnen krijgt en dat ook mentaal gezond is. Met deze algehele aanpak hebben we al meer dan 90.000 klanten geholpen permanent slank en vol energie door het leven te gaan.

Met een persoonlijke trainer afvallen met drie pijlers

Meer bewegen is goed voor je, maar als je daar slecht bij eet, ben je nog steeds niet gezond. Gezond eten en meer bewegen is dan de oplossing, maar dat houd je niet vol als je daar de juiste mindset niet voor hebt. Daarom pakken we bij Personal Fitness Nederland deze drie pijlers tegelijkertijd aan. Jouw persoonlijke afval trainer zal niet alleen afwisselende sessies in de sportschool organiseren, maar je ook voorlichten over voeding en mentaal coachen. Van ons krijg je alle tools die je nodig hebt om een gezond gewicht te bereiken en om je leven voor goed te veranderen.

Schrijf je nu in

Je kunt terecht bij meer dan 90 van onze studio’s die over heel Nederland verspreid zijn. Je krijgt een gratis proefweek waarin jij bepaalt of wij de juiste plek zijn voor jou. Ga je daarna met een persoonlijke trainer bij ons afvallen, dan krijg je van alle kanten de hulp aangeboden succesvol te zijn. We durven niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie aan te bieden.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen