Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen met een persoonlijke coach: de voordelen op een rij

Vermageren met een personalcoach boksen

Afvallen met een persoonlijke coach: de voordelen op een rij

Wil jij graag afvallen, maar weet je niet goed welke oefeningen je moet doen of welke je maaltijden je moet eten om jouw streefgewicht te bereiken? Dan is afvallen met een persoonlijke coach misschien wel iets voor jou! Wij zetten de voordelen ervan voor je op een rij zodat jij samen met een professional de strijd tegen de kilo’s eindelijk gaat winnen.

Afvallen met een persoonlijke coach en trainingsplan

Zelfstandig de sportschool bezoeken, online sportlessen volgen via YouTube of eigenhandig starten met hardloopschema’s. Het zijn allerlei voorbeelden waarmee je wel degelijk beweegt, maar die geen daadwerkelijk plan vormen om op de langere termijn een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Een persoonlijke coach kan je hierbij ––naast het afvallen–– wél bij helpen. Samen stellen jullie een trainingsplan op dat bestaat uit de juiste oefeningen voor jouw lichaam. Zo ga je gericht te werk en weet je zeker dat de opgestelde oefeningen effect zullen hebben tijdens jouw route naar een gezonder leven.

Daarnaast helpt een persoonlijke coach je ook tijdens de sportsessies om de oefeningen juist uit te voeren. En heb je moeite met bepaalde oefeningen? Dan helpt jouw coach je daarbij, zodat jij het maximale uit jezelf haalt. Mocht het ooit onverhoopt voorkomen dat je geen zin hebt in een training, is jouw coach ook een goede stok achter de deur. Want zo’n training zeg je immers niet snel af. Samen werken jullie nou eenmaal aan een gezamenlijk doel: afvallen en fitter worden.

Voedingsadvies op maat

Koolhydraatarm, suikervrij of vasten. Er zijn talloze manieren om af te vallen. Maar wat is nu wijsheid? Een persoonlijke coach helpt je met afvallen door het bieden van voedingsadvies op maat. Hij of zij leert je welke voeding je regelmatig mag eten, welke producten je beter even kunt laten staan en welke porties gezond zijn. Daarnaast worden heel wat recepten met je gedeeld zodat jouw afvalrace afwisselend, lekker en gezond blijft.

Door in kleine stappen je eetpatroon aan te passen, ontwikkel je een nieuwe leefstijl die je gemakkelijker volhoudt. Zo verlies je kilo’s zonder het volgen van een crashdieet of het uitsluiten van bepaalde voedingsgroepen. En de mooiste bijkomstigheid? De kilo’s die je verloren bent zie je ook niet meer terug.

Afvallen met persoonlijke mental coach

Afvallen houdt niet alleen in dat je veel moet bewegen en de juiste voeding moet eten. Ook je mentale gezondheid speelt een belangrijke rol. Een persoonlijke coach helpt je dus niet alleen met afvallen, maar staat ook voor je klaar wanneer je tegen obstakels loopt. Je coach sleept je erdoorheen wanneer het even niet zo goed met je gaat of wanneer je met problemen zit die jouw weg naar geluk blokkeren. Samen doorloop je stappen waardoor ook jouw mentale gezondheid vooruitgang boekt. Een goede mentale mindset zorgt er namelijk ook voor dat je lekkerder in je vel zit en positiever en op-lossingsgerichter gaat denken. En deze denkwijze vertaalt zich in jouw strijd tegen de kilo’s, waardoor je beter en effectiever zult afvallen.

Afvallen onder persoonlijke coach: de juiste match

Je leest het: afvallen onder een persoonlijke coach kent vele voordelen. Nu is het nog zaak om de juiste persoonlijke coach te vinden die jou kan helpen. Luister tijdens je zoektocht vooral naar je gevoel. Voel je je op je gemak bij een coach, kan hij of zij je helpen met het bereiken van je doelen en worden de juiste methodes aangeboden? Ga dan een samenwerking aan. Bespreek van tevoren wel even wat het totale kostenplaatje is wat daarbij komt kijken. Zodat je uiteindelijk samen met jouw coach, de juiste energie en een berg motivatie aan de slag kunt.

Start nu met afvallen met een persoonlijke coach

Wil je na het lezen van dit blog ook zelf afvallen onder een persoonlijke coach? Dan helpen de professionals van Personal Fitness Nederland je graag. Met ons Fit for Life-programma werk je samen met een coach aan een gezond en slanker lichaam. Naast personal training ontvang je ook iedere week voedingsadvies op maat dat speciaal samengesteld wordt door onze specialisten. En onze mental coaches staan voor je klaar om je bij te staan bij iedere uitdaging. Heb je interesse? Meld je dan nu aan voor onze gratis en vrijblijvende proefweek.

Gratis Proefweek

Met een persoonlijke coach afvallen en permanent gezond blijven

Bij Personal Fitness Nederland geloven we dat met een persoonlijk coach afvallen alleen langdurig succes heeft als aan alles wordt gedacht. Overgewicht komt niet alleen voort uit een gebrek aan beweging, maar ook uit slechte voedingskeuzes en een negatieve kijk. Daarom betekent afvallen met een persoonlijke coach bij ons dat je al deze aspecten van een gezond en gelukkig leven aanpakt. Het gevolg daarvan is weer dat het onze klanten niet alleen lukt om hun streefgewicht te bereiken, ze zijn ook in staat om dat vol te houden.

Met een persoonlijke coach afvallen op drie manieren

Je kunt zelf een sportcoach inhuren, een diëtist en een mindset coach, maar bij Personal Fitness Nederland besteden we aandacht aan al deze aspecten. Kom je bij ons afvallen onder een persoonlijke coach, dan zal deze met je gaan trainen in de sportschool, spreken over eetgewoonten in onze studio en kijken wat jou meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen geeft tijdens een mindset coaching sessie. Door deze drie aspecten tegelijkertijd aan te pakken, zal jij niet alleen je streefdoelen bereiken, je zal ze ook behouden. Dat betekent weer dat je de rest van je leven energiek, slank en gezond bent.

Wij zijn er voor jou

Kies je ervoor om met ons verder te gaan, dan zijn wij er voor jou tot jij tevreden bent. We hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en dat betekent dat wij pas stoppen als jij daar klaar voor bent. We hebben ondertussen bijna 100 studio’s in Nederland, dus er is er ook een bij jou in de buurt. Kom bij Personal Fitness Nederland met een persoonlijke coach afvallen en ook jij creëert een lichaam waar je oud mee kunt worden.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen