Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training workout voor versterking van gezondheid

diëten vijf soorten

Personal training workout voor versterking van gezondheid

Voor een personal training workout meld je je aan voor ons Leefstijl Programma en werk je effectief aan verbetering van je gezondheid. Onze personal trainers maken kennis met jou en bespreken jouw doelstellingen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo wordt in kaart gebracht hoe een workout met personal training kan bijdragen aan een passende oplossing bij fysieke of mentale klachten. Uiteraard stellen we alles in werking op de personal workout training zo goed mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke behoeftes en verwachtingen. Op effectieve wijze wordt gewerkt om persoonlijke doelen te behalen, samen met een coach die alles in werking stelt om jou van dienst te zijn door middel van een personal training workout.

Een workout met personal training

Als je burn-out symptomen ervaart of herstellende bent van een blessure, dan kan een personal training workout bijdragen aan verbetering. In een intakegesprek komen de volgende pijlers voor coaching aan het bod:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset coaching

 

Vooruitgang door coaching

Voor een personal workout training neem je contact op met onze coaches bij Personal Fitness Nederland. Jouw persoonlijke doelstellingen worden zo duidelijk besproken, zodat je direct aan de slag kunt met effectieve oefeningen en voedingsadviezen. Iedere training wordt op maat vormgegeven, zodat je altijd de beste support ontvangt en weet welke voeding en oefeningen je zullen helpen om je beter in je vel te voelen. Voor een personal training workout ben je aan het juiste adres en profiteer je van professioneel support.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen