Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training, voedingsadvies en mindset coaching

Personal training, voedingsadvies en mindset coaching bij Personal Fitnes Nederland

Personal training van een specialist is een uitstekende manier om gezonder te leven en meer lichaamsbeweging te krijgen. Maar hoe zit dat met gezond eten en de juiste instelling om je goede voornemens door te zetten? Veel mensen die problemen hebben om hun leven ten goede te veranderen komen in ieder geval bij één van deze drie punten iets tekort. En daarom bieden wij een persoonlijk levensstijl programma waarin aandacht wordt besteed aan alles.

Personal training en onze aanpak

Onze aanpak is samengevat in het Fit for Life programma en daar neem je aan deel als je lid wordt bij ons. Je krijgt een coach aangewezen die samen met jou aan drie pijlers werkt:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Door aandacht te besteden aan de belangrijkste oorzaken voor ongezond leven ben jij in staat om veranderingen te maken en deze door te zetten. Bij ons krijg je personal training, maar leer je ook over gezonde voeding en ontwikkel je de beste mindset om verleidingen te kunnen weerstaan en om lekker in je vel te zitten.

Bij ons bereik je gegarandeerd je doelen

Wij zijn meer dan een sportschool alleen omdat wij een totaaloplossing aanbieden waarmee alle problemen voor een ongezonde levensstijl in één keer aanpakken. Wij geloven dan ook dat iedereen met onze begeleiding en personal training kan slagen. Daarom garanderen we dat jij je doelen bereikt en dat doen we met onze 100% resultaatgarantie. Met een positieve instelling, de juiste kennis en een flinke dosis lichaamsbeweging kan iedereen transformeren naar een gezondere, fittere en gelukkigere versie van zichzelf. Wij zorgen er daarnaast voor dat jij na verloop van tijd alle kennis en kunde in huis hebt om het zelf voort te zetten.

Zo verlies je kilo’s en centimeters, en win je aan fitheid, gezondheid en geluk. En dat betekent vaak een wereld van verschil: je werk behouden bijvoorbeeld, pijnvrij met je kinderen spelen of onbezorgd op vakantie gaan.

Gratis Proefweek

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer over dit onderwerp

Zo blijf jij fysiek en mentaal fit! 
Beweging, gezonde voeding en de juiste mindset met je eigen personal coach
Hoe kan ik sterker worden?

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen