Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

De voordelen van personal training op een rij

Uitleg over personal coaching en gezondheidscoach

De voordelen van personal training op een rij

Wil jij graag afvallen, fitter worden en een strakker lichaam? Maar vind je het lastig om de juiste oefeningen te vinden of om goede maaltijden met de juiste voedingswaarden te bereiden? Dan is personal training wellicht een optie voor je. Bij Personal Fitness Nederland bieden we personal training aan met ons Fit for Life-programma. Benieuwd hoe dat precies werkt? Wij zetten alle informatie en de voordelen ervan voor je op een rij.

Personal training: aan de slag met een plan op maat

Eigenhandig starten met hardloop- of wielrenschema’s, zelfstandig gebruikmaken van apparaten in de sportschool of thuis online sportlessen volgen. Het zijn allerlei manieren om meer beweging te krijgen. Maar bieden ze ook uitkomst op de langere termijn om een gezondere levensstijl te ontwikkelen en te behouden? Vaak niet. Naast sporten is voedingsadvies en mentale coaching namelijk ook erg belangrijk om fit te worden. Personal training kan je daarbij helpen.

Een personal coach helpt je tijdens de sportsessies door je te begeleiden bij het uitvoeren van oefeningen. Heb je moeite met één van de onderdelen? Dan staat jouw personal training-expert klaar om het je uit te leggen en bij te staan waar nodig. Zo haal je het beste uit jezelf, zodat je je uiteindelijke doel, het fitter worden, na kunt jagen.

Voedingsadvies op maat

Intermittent fasting, Paleo, suikervrij, koolhydraatvrij of carb backloading. Er zijn meer dan genoeg manieren om je voedingspatroon te veranderen zodat je afvalt. Maar deze zijn niet allemaal even goed voor je lichaam. Een personal coach helpt je met voedingsadvies op maat, waardoor je meer inzicht krijgt in de juiste vetten, welke voeding je regelmatig mag eten en welke producten je beter even over kunt slaan. Daarnaast ontvang je tijdens het afnemen van personal training bij Personal Fitness Nederland ook talloze recepten zodat je gevarieerd, lekker en gezond blijft eten. Door in kleine, geleidelijke stappen je eetpatroon aan te passen, ontwikkel je een nieuwe leefstijl op een goed vol te houden tempo. En door deze geleidelijke aanpassingen, houd je de leefstijl in de toekomst gemakkelijker vol.

Je gedachten de baas met mental coaching

Personal training afnemen betekent dat je ook op mentaal vlak wordt gemotiveerd, geïnspireerd en uitgedaagd. Onze trainers geven jou nét dat ene extra zetje in de rug dat je nodig hebt. Daarom is aan de slag gaan met personal trainer een goede optie wanneer je fitter en vitaler wilt worden. Door je gedachten de baas te worden, krijg je meer invloed op je lichaam. Een personal coach zorgt ervoor dat je positiever en oplossingsgerichter gaat denken. Dankzij deze mentale switch zul jij je sterker, vitaler, energieker en uiteindelijk fitter voelen.

Aan de slag met personal training

Zoals je kunt lezen kent personal training vele voordelen. Nu is het zaak om de juiste persoon te vinden die jou kan helpen. Wil je na het lezen van dit blog ook zelf personal training afnemen? Dan helpen de professionals van Personal Fitness Nederland je graag. Tijdens het volgen van ons Fit for Life-programma werk je samen met een personal trainer aan een gezond en slanker lichaam. Naast personal training ontvang je iedere week voedingsadvies op maat dat speciaal samengesteld wordt door onze specialisten. En onze mental coaches staan voor je klaar om je bij te staan bij iedere uitdaging. Is je interesse gewekt? Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvende proefweek.

Gratis Proefweek

Personal training, voedingsadvies en mindset coaching bij Personal Fitnes Nederland

Personal training van een specialist is een uitstekende manier om gezonder te leven en meer lichaamsbeweging te krijgen. Maar hoe zit dat met gezond eten en de juiste instelling om je goede voornemens door te zetten? Veel mensen die problemen hebben om hun leven ten goede te veranderen komen in ieder geval bij één van deze drie punten iets tekort. En daarom bieden wij een persoonlijk levensstijl programma waarin aandacht wordt besteed aan alles.

Personal training en onze aanpak

Onze aanpak is samengevat in het Fit for Life programma en daar neem je aan deel als je lid wordt bij ons. Je krijgt een coach aangewezen die samen met jou aan drie pijlers werkt:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Door aandacht te besteden aan de belangrijkste oorzaken voor ongezond leven ben jij in staat om veranderingen te maken en deze door te zetten. Bij ons krijg je personal training, maar leer je ook over gezonde voeding en ontwikkel je de beste mindset om verleidingen te kunnen weerstaan en om lekker in je vel te zitten.

Bij ons bereik je gegarandeerd je doelen

Wij zijn meer dan een sportschool alleen omdat wij een totaaloplossing aanbieden waarmee alle problemen voor een ongezonde levensstijl in één keer aanpakken. Wij geloven dan ook dat iedereen met onze begeleiding en personal training kan slagen. Daarom garanderen we dat jij je doelen bereikt en dat doen we met onze 100% resultaatgarantie. Met een positieve instelling, de juiste kennis en een flinke dosis lichaamsbeweging kan iedereen transformeren naar een gezondere, fittere en gelukkigere versie van zichzelf. Wij zorgen er daarnaast voor dat jij na verloop van tijd alle kennis en kunde in huis hebt om het zelf voort te zetten.

Zo verlies je kilo’s en centimeters, en win je aan fitheid, gezondheid en geluk. En dat betekent vaak een wereld van verschil: je werk behouden bijvoorbeeld, pijnvrij met je kinderen spelen of onbezorgd op vakantie gaan.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen