Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training prijzen: elke cent waard

diëten vijf soorten

Personal training prijzen: elke cent waard

Bij Personal Fitness Nederland kun je informatie inwinnen over personal training prijzen. Bij ons kun je kiezen uit verschillende pakketten aan fitness support in coaching. Afhankelijk van je keuze worden prijzen voor personal training bepaald. Zo weet je direct waar je aan toe bent en ontvang je geschikte fitness begeleiding, volledig afgestemd op jouw persoonlijke vraagstukken en situatie. Voor een personal training prijzen totaal maak je een afspraak met een persoonlijke coach in één van onze 80 vestigingen door het hele land en kun je direct van start met professionele coaching begeleiding.

Een personal training prijzen totaal opvragen

Personal training prijzen variëren tussen de €60 en € 80 en hangen af van budget en mate aan support. Meet een geheel nieuwe leefstijl aan met het Leefstijl Programma en laat je zorgvuldig coachen volgens een drietal gouden pijlers:

  • Voeding
  • Sport en beweging
  • Mindset en Coaching

 

Prijzen voor coaching support

De prijzen voor personal training zijn eenvoudig te bepalen, zodra je weet welk pakket je wilt ontvangen in personal coaching. Ook de locatie waar je de support wilt ontvangen, is bepalend binnen het vaststellen van kosten voor het trainingstraject. Je spreekt wekelijks met jouw coach af om de fitness oefeningen te doorlopen en een evaluatie op te stellen omtrent de vooruitgang in het behalen van je doelstellingen. Vooraf aan het traject worden de personal training prijzen uitgebreid met je besproken zodat je weet hoeveel jouw support waard is. Jouw gezondheid kent geen prijs.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen