Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training pakketten afnemen binnen fitness coaching

diëten vijf soorten

Personal training pakketten afnemen binnen fitness coaching

Als je deelneemt aan ons Leefstijl Programma voor personal fitness coaching, dan kun je kiezen uit verschillende personal training pakketten. Door de variatie aan opties zit er altijd wel een geschikt pakket tussen, waarmee jij kunt starten aan het bevorderen van je persoonlijke gezondheid. Onze coaches helpen je graag bij het realiseren van gestelde doelstellingen, zodat jij je weer goed voelt in je eigen lichaam. Met pakketten in personal training kom je een heel eind, doordat er gewerkt wordt volgens een drietal pijlers, namelijk:

  • Advies rondom voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Personal training pakketten aanbod

Naast fysieke oefeningen om je lichaam aan te sterken, kun je erop vertrouwen dat jouw coach ook mentale ondersteuning biedt. Het personal training pakketten aanbod is erop gericht om tegemoet te komen aan verschillende doelstellingen. Zo kun je altijd bij fitness coaching terecht, ongeacht je vraagstelling. Bespreek de personal training pakketten met onze coaches en werk direct toe aan verbetering van jouw gezondheid. In onze studio’s werk je met functioneel materiaal, waardoor de beste resultaten zijn te behalen.

Coaching op maat afgestemd

Coaching volgens pakketten in personal training geven je de mogelijkheid om met gecertificeerde coaches te werken aan een goede gezondheid. Je ontvangt oefeningen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en deze worden wekelijke geëvalueerd door jouw coach om vooruitgang te verzekeren. Personal training pakketten maken het mogelijk om fitness coaching op maat te ontvangen, voor het behalen van de beste fysieke resultaten.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
1 dag geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen