Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training opleiding

Opleiding personal trainer

Sporten kent zeer veel positieve voordelen. Enerzijds brengt het veel positieve fysieke aspecten met zich mee. Mensen die regelmatig sporten voelen zich fitter en hebben doorgaans ook een betere conditie. Dit zorgt ervoor dat je actiever kunt leven en meer dingen kunt bewerkstelligen. Tegelijkertijd zijn er ook zeer veel mentale voordelen. Mensen die regelmatig sporten kunnen zich bijvoorbeeld beter concentreren, hebben minder last van stress en zo zijn er nog veel meer positieve punten te noemen. Lijkt het jou leuk om mensen te begeleiden met sport? Dan kun je eens kijken of een opleiding personal trainer iets voor jou is. Dit kan via onze organisatie bewerkstelligd worden.

Personal training opleiding

Onze organisatie heeft als doel om zoveel mogelijk mensen te begeleiden met het sporten. Daarvoor hanteren wij een informele aanpak met verschillende stappen. Dit begint allemaal met een persoonlijke intake. In deze intake knoop je een gesprek aan met de klant en wordt duidelijk welke doelen ze hebben. Op basis van die intake stel je vervolgens samen doelen op met de klant. Vervolgens wordt getracht om deze doelen te behalen. Dit op basis van een persoonlijk trainingsplan, eetschema en persoonlijke coaching. Lijkt het jou leuk om klanten te begeleiding? Dan kun je een personal training opleiding volgen en vervolgens een gecertificeerde coach worden binnen onze organisatie.

Opleiding personal fitness trainer

Na een opleiding personal fitness trainer kun je dus aan de slag. Het werk van een personal fitness trainer is om meerdere redenen echt bevredigend. Je helpt mensen echt om doelen te bereiken en daarvoor word jij als coach ook zeer gewaardeerd. Tegelijkertijd is het altijd uitdagend werk en is geen dag hetzelfde. Het is om meerdere redenen dus echt leuk om aan de slag te gaan binnen onze organisatie. Neem contact op voor meer informatie.

 

 

Goed idee! Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb jij interesse om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen? Vraag dan informatie aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met je op.

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen