Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training oefeningen met een programma op maat

diëten vijf soorten

Personal training oefeningen met een programma op maat

Je kunt personal training oefeningen krijgen wanneer je deelneemt aan ons Leefstijl Programma. Onze coaches bij Personale Fitness Nederland staan geheel tot jouw beschikking om je te begeleiden bij fitness oefeningen en kunnen een geschikt trainingsschema voor jou opstellen. Zo ontvang je oefeningen voor personal training van jouw lichaam en zul je ook de voordelen op je geestelijke gezondheid bemerken. Als je je afvraag bij personal training: ‘wat voor oefeningen moet ik dan uitvoeren?’, dan zul je duidelijk antwoord krijgen vanuit een persoonlijke coach. Jarenlange ervaring en kennis van fitness, het lichaam en voedingspatronen zorgen voor een compleet pakket aan effectieve support.

Personal training: ‘wat voor oefeningen?’

Start met ons Fit for Life programma en ontvang een keur aan fitness oefeningen bij personal training. Alle oefeningen zijn afgestemd op jouw vraagstukken, zodat je succesvolle resultaten zult kunnen behalen. Drie pijlers die binnen ons coaching traject worden aangehouden, zijn:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset in coaching

Trainingsschema met oefeningen

Personal training oefeningen maken het mogelijk om aan gezondheid en levensgeluk te werken. Niets is zo belangrijk voor jou coach als het verbeteren van jouw gezondheid. Vandaar dat je hierin gepaste ondersteuning kunt verwachten. Op basis van jouw verhaal, fysieke vermogens en mentale motivatie kan een duidelijk trainingsschema worden opgesteld. Dit zal helpen om de juiste aanmoediging te vinden om effectief aan jezelf te werken. Werk aan personal training oefeningen en ervaar de voordelen van een gezond lichaam, met krachtige en plezierige training.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen