Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training kosten bepalen op grond van coaching

diëten vijf soorten

Personal training kosten bepalen op grond van coaching

De personal training kosten worden vastgesteld, afhankelijk van de support die je bij ons aanvraagt. Bij Personal Fitness Nederland kun je kiezen uit verschillende pakketten aan support, waardoor tevens verschillende prijzen gerekend worden. Aangezien de kosten voor personal training worden afgestemd op jouw wensen, behoud je zelf grip op de uitgaven voor personal coaching. Zo blijft het voor iedereen mogelijk om persoonlijke begeleiding te ontvangen, ongeacht een ruim of beperkter budget. Voor het personal training kosten totaal betaal je tussen de € 60 en € 80, waarbij de mogelijkheden uitgebreid met onze coaches kunnen worden besproken.

Personal training kosten totaal

Om personal training kosten te bepalen, is het belangrijk vast te stellen welke support je verlangt vanuit jouw persoonlijke coach. Onze coaches werken met het Leefstijl Programma, wat zich kenmerkt met een drietal pijlers voor succes:

  • Beweging
  • Mentale coaching
  • Voedingspatronen

Waardevolle kosten in coaching support

Kosten voor personal training zijn net zo persoonlijk als de support die geboden wordt. Afhankelijk van het pakket aan begeleiding dat je kiest, zul je meer of minder support ontvangen en eveneens meer of juist minder hoeven te betalen. Wekelijks zie je jouw coach en bespreek je de vorderingen op fysiek vlak en werk je aan je mentale bewustwording voor een positieve mindset. De personal training kosten zijn zeker de moeite waard als je een geheel nieuwe leefstijl wilt aanleren volgens onze Fit for Life methode. Samen werk je immers aan een gezonde toekomst.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen