Personal Training in Eindhoven: wat kun je ermee en wat heb je eraan?

In veel fitnesscentra kun je zo binnenlopen, een abonnement afsluiten en dan helemaal je eigen gang gaan. Voor geoefende fitnessers of mensen die alleen maar een beetje extra beweging willen is dit natuurlijk prima. Als je echt een doel voor ogen hebt, je levensstijl wilt wijzigen, af wilt vallen of bepaalde delen van je lichaam gericht aan wilt pakken, dan is een sportschool die personal training biedt een betere oplossing. Als je je afvraagt wat dat nu precies inhoudt, zo’n personal training en wat jij er aan meerwaarde uit kunt halen, kom dan naar onze personal fitness studio in Eindhoven en we leggen het je haarfijn uit. Eerst hier alvast een voorproefje.
 

Ontdek wat onze personal training programma's voor jou kan betekenen

Wil jij graag wat kilo’s afvallen, een betere conditie of weer fit, sterk en energiek zijn?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Dan kunnen we een gratis en vrijblijvende intake-gesprek inplannen om jouw doelstellingen te bespreken.

  • * velden zijn verplicht.

Een op jouw situatie en doelstellingen gemaakt trainingsschema, uiteraard in overleg met jou

Personal training houdt bij Personal Fitness Eindhoven ook echt in dat het persoonlijk is. In een persoonlijk gesprek met jou worden je huidige situatie en gezondheid en je doelstellingen uitgebreid besproken. Indien nodig wordt tevens advies ingewonnen bij een voedingsconsulent. Daarna kunnen we meteen de mogelijkheden en onmogelijkheden nagaan en een gericht plan van aanpak uitwerken. Tijdsduur, tussendoelen, kosten, alles komt aan bod. Daarna is het aan jou om te beslissen of je hiermee aan de slag wilt gaan. Het is immers jouw lichaam en we willen je geen gouden bergen beloven die er niet zijn, maar wel een duidelijk eindresultaat garanderen.
 

Een coach die je begeleidt en een pakket om thuis mee te oefenen

Bij het uitwerken van het trainingsschema houdt de personal training bij ons in Eindhoven niet op. Je krijgt een coach die je week in week uit begeleidt, de behaalde resultaten met je doorneemt en zo nodig het programma bijstelt. Ook krijg je een eigen fitnesspakket, waarmee je thuis de oefeningen kunt herhalen, in je eigen tijd en ritme, waar en wanneer jij dat wilt. Kom je eens in een dip en zie je het niet meer zitten? Je coach helpt je over het dode punt heen en gaat met je door tot al jouw doelstellingen bereikt zijn, ook als dit langer duurt dan in eerste instantie was afgesproken.
 

Individueel, met z’n tweeën of in een kleine groep, alles is mogelijk

Zie je op tegen alleen trainen of vind je het gewoon gezelliger om samen met iemand of in een groepje te trainen? Dat is in onze studio in Eindhoven absoluut geen probleem. Neem je iemand mee met soortgelijke doelstellingen als die van jou, dan maken we een op jullie samen toegespitst programma. Ook stellen we regelmatig groepjes samen van mensen die vanuit een soortgelijke situatie eenzelfde soort doel willen bereiken, waarvoor we een personal training programma uitwerken op basis van ons Fit For Life concept. En met een beetje gezonde competitie gaat het vaak nóg beter! Overtuigd? Neem dan nú die stap die je al zo lang had willen zetten. 
 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Nederland - Eindhoven. 

  • * velden zijn verplicht.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum