Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal Training in Eindhoven

Personal Training in Eindhoven: wat kun je ermee en wat heb je eraan?

In veel fitnesscentra kun je zo binnenlopen, een abonnement afsluiten en dan helemaal je eigen gang gaan. Voor geoefende fitnessers of mensen die alleen maar een beetje extra beweging willen is dit natuurlijk prima. Als je echt een doel voor ogen hebt, je levensstijl wilt wijzigen, af wilt vallen of bepaalde delen van je lichaam gericht aan wilt pakken, dan is een sportschool die personal training biedt een betere oplossing. Als je je afvraagt wat dat nu precies inhoudt, zo’n personal training en wat jij er aan meerwaarde uit kunt halen, kom dan naar onze personal fitness studio in Eindhoven en we leggen het je haarfijn uit. Eerst hier alvast een voorproefje.

Ontdek wat onze personal training programma’s voor jou kan betekenen

Wil jij graag wat kilo’s afvallen, een betere conditie of weer fit, sterk en energiek zijn? Vraag dan een gratis proefweek aan. Dan kunnen we een gratis en vrijblijvend intakegesprek inplannen om jouw doelstellingen te bespreken.

Een op jouw situatie en doelstellingen gemaakt trainingsschema, uiteraard in overleg met jou

Personal training houdt bij Personal Fitness Nederland – Eindhoven ook echt in dat het persoonlijk is. In een persoonlijk gesprek met jou worden je huidige situatie en gezondheid en je doelstellingen uitgebreid besproken. Indien nodig wordt tevens advies ingewonnen bij een voedingsconsulent. Daarna kunnen we meteen de mogelijkheden en onmogelijkheden nagaan en een gericht plan van aanpak uitwerken. Tijdsduur, tussendoelen, kosten, alles komt aan bod. Daarna is het aan jou om te beslissen of je hiermee aan de slag wilt gaan. Het is immers jouw lichaam en we willen je geen gouden bergen beloven die er niet zijn, maar wel een duidelijk eindresultaat garanderen.

Een coach die je begeleidt en een pakket om thuis mee te oefenen

Bij het uitwerken van het trainingsschema houdt de personal training bij ons in Eindhoven niet op. Je krijgt een coach die je week in week uit begeleidt, de behaalde resultaten met je doorneemt en zo nodig het programma bijstelt. Ook krijg je een eigen fitnesspakket, waarmee je thuis de oefeningen kunt herhalen, in je eigen tijd en ritme, waar en wanneer jij dat wilt. Kom je eens in een dip en zie je het niet meer zitten? Je coach helpt je over het dode punt heen en gaat met je door tot al jouw doelstellingen bereikt zijn, ook als dit langer duurt dan in eerste instantie was afgesproken.

Individueel, met z’n tweeën of in een kleine groep, alles is mogelijk

Zie je op tegen alleen trainen of vind je het gewoon gezelliger om samen met iemand of in een groepje te trainen? Dat is in onze studio in Eindhoven absoluut geen probleem. Neem je iemand mee met soortgelijke doelstellingen als die van jou, dan maken we een op jullie samen toegespitst programma. Ook stellen we regelmatig groepjes samen van mensen die vanuit een soortgelijke situatie eenzelfde soort doel willen bereiken, waarvoor we een personal training programma uitwerken op basis van ons Fit for Life concept. En met een beetje gezonde competitie gaat het vaak nóg beter! Overtuigd? Neem dan nú die stap die je al zo lang had willen zetten en vraag vrijblijvend een gratis proefweek aan.

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen