Personal Training Heerlen

Je wilt een sterkere versie van jezelf worden. Met een beter figuur, een goede conditie en een fit en vitaal lichaam. Eindelijk weer eens lekker in je vel zitten, dáár droom jij van. En geloof ons, jij bent niet de enige. Jaarlijks zetten duizenden mannen en vrouwen de stap naar een ‘nieuw leven’ met behulp van een personal trainer. Maak ook van jouw dromen werkelijkheid en ga samen met een van onze professionele personal trainers aan de slag. 100% resultaatsgarantie en je doelen op een verantwoorde manier behalen, dát is wat we jou bieden! Go for (f)it. 

Klaar om alles te geven?

Bij Personal Fitness Heerlen werken we op een efficiënte manier aan al jouw doelstellingen. Met ons bewezen Fit for Life concept gaan we aan de slag met de goude combinatie van voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Laat je motiveren, inspireren, coachen én begeleiden door onze professionals. We pushen je tot het uiterste en geven je dat zetje in de rug als jij het nodig hebt met maar een doel voor ogen: jouw doelstellingen behalen zodat jij in mum van tijd een sterkere versie van jezelf in de spiegel ziet. Vol zelfvertrouwen, energiek, fit en met weer volop zin in het het leven. 

Profiteer: NU één week gratis 

Gewoon doen, dat is de visie die wij ambiëren. Vul nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum