Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training bij hardlopen opbouwen met coaching advies

diëten vijf soorten

Personal training bij hardlopen opbouwen met coaching advies

Als hardlopen jouw passie is of je wilt dit juist goed aanleren, dan is het verstandig om hierin personal coaching te krijgen. Bij Personal Fitness Nederland kun je personal training bij hardlopen aanvragen, om zo het hardlopen goed onder de knie te krijgen. Hardlopen is blessuregevoelig als je niet weet hoe je dit zorgvuldig opbouwt. Hardlopen en personal training gaan dan ook uitstekend samen. Beide onderdelen zijn effectief samengebracht binnen ons coaching traject en Leefstijl Programma volgens de Fit for Life methode. Voor personal hardloop training meld je je aan bij één van onze studio’s, waarna je direct een geschikte coach met ervaring en vakkennis krijgt aangewezen.

Hardlopen en personal training combineren

Als je goed wilt leren hardlopen, dan mag professionele begeleiding niet ontbreken. Onze coaches kunnen een goede personal hardloop training voor jou opzetten, zodat je beter leert lopen zonder kans op blessures. Het Fit for Life programma dat we hierbij hanteren, is opgebouwd uit drie pijlers:

  • Voldoende beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

Schema’s bij hardlopen

Als je net als vele anderen aan persoonlijke doelstellingen wilt werken, kies dan voor personal training bij hardlopen. Je kunt er zo zeker van zijn dat je een uitstekende vaardigheid opbouwt in hardlopen, waarbij je wisselende technieken krijgt aangeleerd. Uiteraard krijg je bij een personal training bij hardlopen ook voedingsschema’s, om zo een goede gezondheid op peil te houden. Voor een kleine investering haal je meer uit jezelf dan wellicht mogelijk leek.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen