Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training franchise met 100% resultaatgarantie

diëten vijf soorten

Personal training franchise met 100% resultaatgarantie

Wil jij goede resultaten behalen in het strakker maken van je lichaam? Of heb je een andere uitdaging op gebied van persoonlijke gezondheid en wil je de beste support inhuren die jou verder kan helpen? Dan neem je deel aan ons Leefstijl Programma bij onze personal training franchise bij Personal Fitness Nederland. Door franchise in personal training is het mogelijk om in één van onze ruim 80 vestigingen door het gehele land deel te nemen aan een fitness coaching traject. Onze vestigingen zijn onderdeel van personal training franchise in Nederland en biedt daardoor een stabiel programma aan support voor het behalen van doelstellingen aan onze klanten.

Personal training franchise in Nederland

Als onderdeel van een personal training franchise kunnen we een stabiel aanbod in fitness coaching aanbieden. We erkennen het belang van mentaal en fysiek support en bieden 100% resultaatgarantie op grond van een drietal pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mentale aanmoediging

Stabiel support in franchise

Als franchise in personal training biedt Personal Fitness Nederland je de mogelijkheid om met een persoonlijke trainer te werken. Wekelijks wordt het behandelplan besproken en bijgesteld om zo persoonlijke vorderingen te garanderen. Door te kiezen voor 1-op-1 support van een ervaren coach binnen personal training franchise, weet je dat er een bewezen formule wordt gehanteerd die jou op weg helpt in het realiseren van persoonlijke doelstellingen. Met personal training franchise ben je verzekerd van mentale ondersteuning en kun je rekenen op voedingsadviezen om je proces te bevorderen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen