Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Deskundig advies over personal training en voeding

diëten vijf soorten

Deskundig advies over personal training en voeding

Onze personal trainers bij Personal Fitness Nederland geven je deskundig advies over personal training en voeding. We hanteren hierbij een duidelijke visie. We brengen eerst in kaart welk personal trainingsprogramma het meest geschikt is om je doelstelling te realiseren. De aandacht ligt hierbij op voeding en personal training, maar ook mentale coaching blijft niet uit. Een gezonde en gemotiveerde mindset is immers half het werk. Samen met jouw coach stel je een schema op voor personal training en een voedingsplan, zodat je direct van start kunt. Onze coaches zijn allemaal gecertificeerd en zullen jou op persoonlijke wijze begeleiden.

Personal training en voedingsplan

Bij Personal Fitness Nederland kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, voor het vinden van een passende oplossing voor jouw gezondheidsvraagstuk. Onze aandacht ligt in de support bij een drietal gouden pijlers, zodat een goede begeleiding gegarandeerd is:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset met Coaching

Advies en support

Volg ons Leefstijl Programma en hanteer de Fit for Life methode, zodat je de volledige support krijgt die je nodig hebt om succes te behalen. Of je nu wilt afvallen of een ziekte het hoofd wilt bieden, onze coaches staan je bij met advies over voeding en personal training. Voor effectieve personal training en voeding meld je je aan voor ons coaching traject. Wekelijks loop je de oefeningen en adviezen over personal training en voeding door met jouw coach ter evaluatie, zodat je altijd weet dat je op de goede weg zit.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
8
23 november 2023
Studio Pijnacker
Klantervaring Diane
10
15 augustus 2023
Studio Geldrop
review olaf personal fitness nederland
10
20 juni 2023
Studio Roermond

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen