Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training buiten de sportschool uitvoeren

diëten vijf soorten

Personal training buiten de sportschool uitvoeren

Bij Personal Fitness Nederland kan personal training buiten de sportschool worden uitgevoerd. Als het mooi weer is, zal buiten actief trainen een extra aanmoediging geven voor het behalen van goede resultaten. Buiten personal training krijgen is mogelijk als je meedoet met een coaching traject volgens het Leefstijl Programma. Er wordt intensief getraind met een persoonlijk aangewezen coach die precies weet wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Personal training buiten afnemen geeft ruimte voor een heel nieuw scala aan mogelijkheden, één waar jouw coach je graag attent op zal maken. Ben je dus graag buiten actief en op zoek naar professioneel support van een ervaren coach? Meld je dan aan voor personal coaching buiten.

Personal training buiten afnemen

Met een ervaren coach kan eenvoudig personal training buiten worden gehouden. Je hebt immers zeker niet altijd zwaar fitnessapparatuur nodig om je lichaam te trainen. Bij Personal Fitness Nederland kun je buiten personal training krijgen, van onze coaches. Zij hanteren drie pijlers voor coaching:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset motivatie

Effectieve training buiten

We geven focus aan het bewerkstelligen van een goede fysieke en mentale gezondheid. Gezonde voedingsadviezen zullen dan ook zeker niet ontbreken. Voor effectieve personal training buiten bespreek je met jouw professionele coach wekelijks het trainingsschema en bekijk je hoe het fitness trainen in de buitenlucht verloopt. Eventuele aanpassingen in de oefeningen kunnen dan nog worden bijgesteld, om nog betere resultaten te behalen met persoonlijke training in de buitenlucht.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen