Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training aan huis: coaching op maat

diëten vijf soorten

Personal training aan huis: coaching op maat

Als je wilt werken aan je gezondheid en fysieke fitheid, dan kun je zelfs kiezen voor personal training aan huis. Als je niet in de gelegenheid bent om een sportschool te bezoeken of hier tegenop ziet, dan is trainen in je eigen huis een prima optie. Je kunt personal training aan huis afnemen door je aan te melden voor het Leefstijl Programma bij Personal Fitness Nederland. Je krijgt dan een personal coach aangewezen die bij jou thuis langskomt om te werken aan je doelstellingen. Aan huis personal training heeft zeker voordelen, aangezien je in een vertrouwde omgeving bent. Jouw coach kan je precies vertellen welke mogelijkheden tot training tot je beschikking staan in je eigen woning.

Personal training aan huis afnemen

Ook in je eigen woning is het mogelijk om effectief te trainen en een goede gezondheid mogelijk te maken. Met de Fit for Life methode ontvang je aan huis personal training en zal zowel je fysieke als mentale gesteldheid met sprongen vooruitgaan. We werken volgens een gouden formule met drie pijlers:

  • Coaching in mentale mindset
  • Bewegingsoefeningen
  • Voedingsadviezen

Schema’s in training aan huis

Ook voor personal training aan huis ontvang je professionele schema’s die gericht zijn op bewegings- en voedingspatronen. Je kunt zo vanuit je eigen woning aan de slag met gerichte oefeningen om fitter en leniger te worden. Daarnaast bespreek je als onderdeel van personal training aan huis jouw mentale mindset, zodat je positiever het coaching traject zult doorlopen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
7 dagen geleden
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen