Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training voor 2 personen aanvragen voor coaching traject

diëten vijf soorten

Personal training voor 2 personen aanvragen voor coaching traject

Als het je lastig lijkt om zelfstandig fitness oefeningen vol te houden, dan kun je kiezen voor een personal training voor 2 personen. Bij Personal Fitness Nederland kun je voor 2 personen personal training aanvragen, zodat je niet alleen aan de slag hoeft. Hierdoor kun je mogelijk gemakkelijker over een drempel heenstappen en alsnog direct van start gaan met een effectief coaching traject. Wil je personal training voor 2 personen afnemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres als je deelneemt aan ons Leefstijl Programma. Samen met een vriend of familielid werk je aan je gezondheid en profiteer je van de kennis en vaardigheden van ervaren coaches.

Voor 2 personen personal training

In een vrijblijvend intakegesprek kun je de mogelijkheid tot personal training voor 2 personen bespreken en direct trainingssessies inplannen. Ons programma Fit for Life werkt volgens drie pijlers aan een gouden formule:

  • Voedingsadvies
  • Lichaamsbeweging
  • Mentale zorg en coaching

Duo coaching sessies

Bij Personal Fitness Nederland kun je personal training voor 2 personen afnemen en werken aan een nieuwe leefstijl. Ontvang beweeg- en voedingsschema’s, die op maat zijn afgestemd en profiteer van mindset coaching. Een totaalpakket aan support waardoor goede resultaten niet kunnen uitblijven. Met personal training voor 2 personen sta je er niet alleen voor, maar kun je samen de oefeningen uitvoeren en deze bespreken met jullie persoonlijke trainer in wekelijkse sessies. Je behaalt zo een stuk sneller jouw gewenste resultaten binnen het trainingstraject.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen