Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Zutphen

Personal trainer Zutphen
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9,4
uit 7 klantreviews " Ik ben meer dan 10 kg afgevallen in 12 weken tijd! Voel me fitter en ben blij dat ik deze stap hebt gedaan. Ik voel mezelf sterk! "
06 4249 6152 / 06 3927 9153 zutphen@personalfitnessnederland.nl
Stationsplein 65, 7201 MH Zutphen
70392196

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Zutphen! Wil je getraind worden door een personal trainer in Zutphen? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma – bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching – ga je samen met jouw personal trainer in Zutphen aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Zutphen voor jou kan betekenen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Zutphen

Een 9,4 uit 7 klantervaringen
Erika
10
15 maart 2023

"Voel me door het volgen van dit programma fitter wat er voor zorgt dat ik me in het dagelijks leven ook beter voel."

Erika
Melissa
9
15 maart 2023

"Het motiveert enorm om te gaan sporten en mijn doelen te behalen wat resulteert in een positievere zelfbeeld en betere kwaliteit van leven"

Melissa
9
22 februari 2023

"Meer gemotiveerd door de persoonlijke begeleiding met aanvulling van de controle op voeding."

Minca
9
13 maart 2023

"Beweging makkelijker inpasbaar maken in huidig leefpatroon."

Ellen
10
15 maart 2023

"Blij dat ik de stap heb gezet en daarbij resultaten die geboekt zijn, Ik zal het iedereen aanraden, het zorgt voor een stok achter de deur"

Ellen
Edwin
10
15 maart 2023

"Goede opzet in hun schema van planmatig verbeteren van je conditie en kracht."

Edwin
9
13 maart 2023

"Op een persoonlijke manier wordt je gestimuleerd om bewuster bepaalde dingen uit te voeren en keuzes te maken"

Elsitha
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Zutphen

Personal Coach Maarten Krabben

Maarten Krabben

Studiomanager & Lifestylecoach van Aalten & Zutphen

Met mijn kennis en ervaring zorg ik dat je de beste versie van jezelf wordt. Iedereen is uniek. Met jouw doelen stel ik een succesplan op waarin beweging, voeding en coaching centraal staan. Mijn missie is altijd jouw gezondheid!      

Personal trainer Niels Wassink

Niels Wassink

Studiomanager & Lifestylecoach van Doetinchem en Zutphen

Ga je met mij de uitdaging dat je op een leuke en gezonde manier je doelen gaat behalen? Ik zorg voor voldoende uitdaging, variatie en ben jouw stok achter de deur. Samen gaan we voor 100% succes zodat jij gelukkig kan zijn!  

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met Personal training in Zutphen

Wij zijn meer dan een sportschool in Zutphen, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Zutphen werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan honderden mensen uit Zutphen gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Fitness in Zutphen begint bij Personal Fitness Nederland

Wil jij je fitness in Zutphen naar een hoger niveau brengen? Wil je afvallen, sterker worden, gezonder leven en meer bewegen? Dan is onze totaaloplossing vast iets voor jou. Onze personal trainers in Zutphen richten zich niet alleen op fitness en beweging, want een gezond lichaam heeft meer nodig dan dat. Als je veel beweegt, dan moet dat worden ondersteund met een goede voeding zodat je ook van binnen gezonder wordt. En met de juiste instelling en mentale kracht maak je overal een succes van. Onze totaaloplossing richt zich op deze drie pijlers van gezondheid en dat betekent een veel grotere kans dat jij deze keer wel je doelen bereikt.

Drie pijlers van fitness in Zutphen

Bij onze personal fitness studio in Zutphen stel je samen met een van onze coaches een op maat gemaakt plan samen. We kijken naar je doelen, je huidige fitheid en je persoonlijke voorkeur. Vervolgens krijg je personal training in Zutphen in onze fitness studio, krijg je advies over gezonde voeding en gebalanceerd eten én geven we je ook de mentale kracht en zelfvertrouwen om door te zetten. Op deze manier hebben we al meer dan duizenden Nederlanders tevreden leden geholpen hun persoonlijke doelen te bereiken en ook te handhaven.

Succes op de lange termijn met een personal trainer in Zutphen

Iedereen kan een tijdje gezond leven, maar het is wat anders om dat vol te blijven houden. Wij richten ons op algehele fitness en helpen jou je leven voor goed te veranderen. Je nieuwe levensstijl wordt een tweede natuur en je blijft energieker, slanker en gelukkiger. Fitness in Zutphen is niet alleen genoeg bewegen en gebalanceerd eten, maar ook een goede mentale gezondheid. Door alles samen met onze personal trainers in Zutphen aan te pakken ga je de rest van je leven door als de beste versie van jezelf.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Zutphen. Tijdens de proefweek ontmoet je de personal trainers in Zutphen en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.