Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Zutphen

Een gemiddelde score van 9.4 uit 7 klantenervaringen

Stationsplein 65, 7201 MH Zutphen
KVK
70392196
Sporten met behulp van een personal trainer
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Zutphen! Wil je getraind worden door een personal trainer in Zutphen? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma - bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching - ga je samen met jouw personal trainer in Zutphen aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Zutphen voor jou kan betekenen.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met Personal training in Zutphen

Wij zijn meer dan een sportschool in Zutphen, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Zutphen werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende? 

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Zutphen. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Zutphen

Een gemiddelde score van 9.4 uit 7 klantenervaringen

Studio Zutphen
10
15 maart 2023

"Goede opzet in hun schema van planmatig verbeteren van je conditie en kracht."

Edwin

Studio Zutphen
9
15 maart 2023

"Het motiveert enorm om te gaan sporten en mijn doelen te behalen wat resulteert in een positievere zelfbeeld en betere kwaliteit van leven"

Melissa

Studio Zutphen
10
15 maart 2023

"Voel me door het volgen van dit programma fitter wat er voor zorgt dat ik me in het dagelijks leven ook beter voel."

Erika

Studio Zutphen
10
15 maart 2023

"Blij dat ik de stap heb gezet en daarbij resultaten die geboekt zijn, Ik zal het iedereen aanraden, het zorgt voor een stok achter de deur"

Ellen

Studio Zutphen
klantreview personal fitness nederland
9
13 maart 2023

"Op een persoonlijke manier wordt je gestimuleerd om bewuster bepaalde dingen uit te voeren en keuzes te maken"

Elsitha

Studio Zutphen
9
13 maart 2023

"Beweging makkelijker inpasbaar maken in huidig leefpatroon."

Studio Zutphen
klantreview personal fitness nederland
9
22 februari 2023

"Meer gemotiveerd door de persoonlijke begeleiding met aanvulling van de controle op voeding."

Minca

Studio Zutphen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Zutphen
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Personal Coach Maarten Krabben
Maarten Krabben
Studiomanager & Lifestylecoach van Aalten & Zutphen

Met mijn kennis en ervaring zorg ik dat je de beste versie van jezelf wordt. Iedereen is uniek. Met jouw doelen stel ik een succesplan op waarin beweging, voeding en coaching centraal staan. Mijn missie is altijd jouw gezondheid!

 

 

 

Personal trainer Niels Wassink
Niels Wassink
Studiomanager & Lifestylecoach van Doetinchem en Zutphen

Ga je met mij de uitdaging dat je op een leuke en gezonde manier je doelen gaat behalen? Ik zorg voor voldoende uitdaging, variatie en ben jouw stok achter de deur. Samen gaan we voor 100% succes zodat jij gelukkig kan zijn!

 

Fitness in Zutphen begint bij Personal Fitness Nederland

Wil jij je fitness in Zutphen naar een hoger niveau brengen? Wil je afvallen, sterker worden, gezonder leven en meer bewegen? Dan is onze totaaloplossing vast iets voor jou. We richten ons niet alleen op fitness en beweging, want een gezond lichaam heeft meer nodig dan dat. Als je veel beweegt, dan moet dat worden ondersteund met een goede voeding zodat je ook van binnen gezonder wordt. En met de juiste instelling en mentale kracht maak je overal een succes van. Onze totaaloplossing richt zich op deze drie pijlers van gezondheid en dat betekent een veel grotere kans dat jij deze keer wel je doelen bereikt.

Drie pijlers van fitness in Zutphen

Bij onze personal fitness studio in Zutphen stel je samen met een van onze coaches een op maat gemaakt plan samen. We kijken naar je doelen, je huidige fitheid en je persoonlijke voorkeur. Vervolgens krijg je personal training in Zutphen in onze fitnesstudio, krijg je advies over gezonde voeding en gebalanceerd eten én geven we je ook de mentale kracht en zelfvertrouwen om door te zetten. Op deze manier hebben we al meer dan 80.000 tevreden leden geholpen hun persoonlijke doelen te bereiken en ook te handhaven.

Succes op de lange termijn

Iedereen kan een tijdje gezond leven, maar het is wat anders om dat vol te blijven houden. Wij richten ons op algehele fitness en helpen jou je leven voor goed te veranderen. Je nieuwe levensstijl wordt een tweede natuur en je blijft energieker, slanker en gelukkiger. Fitness in Zutphen is niet alleen genoeg bewegen en gebalanceerd eten, maar ook een goede mentale gezondheid. Door alles samen met ons aan te pakken ga je de rest van je leven door als de beste versie van jezelf.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?