Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Vlaardingen

Een gemiddelde score van 8.6 uit 7 klantenervaringen

Reigerlaan 20, 3136 JK Vlaardingen
KVK
51006197
Personal trainer
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Vlaardingen! Wil je getraind worden door een personal trainer in Vlaardingen? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma - bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching - ga je samen met jouw personal trainer in Vlaardingen aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Vlaardingen voor jou kan betekenen.

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met Personal training in Vlaardingen

Wij zijn meer dan een sportschool in Vlaardingen, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Vlaardingen werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende? 

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Vlaardingen. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Vlaardingen

Een gemiddelde score van 8.6 uit 7 klantenervaringen

Studio Vlaardingen
klantreview personal fitness nederland
9
26 maart 2021
Studio Vlaardingen
klantreview personal fitness nederland
8
14 maart 2021

"Ik zit beter in mijn vel en ik kan weer trots zijn op mijzelf."

Laura

Studio Vlaardingen
klantreview personal fitness nederland
8
11 maart 2021

"Door dit programma sta ik veel steviger in mijn schoenen. Ik ben happy met mezelf en wat ik tot nu toe bereikt heb. Voel me veel zekerder op veel gebieden."

Anita

Studio Vlaardingen
klantreview personal fitness nederland
9
11 maart 2021

"Door een beter inzicht te krijgen op voeding, bewegen en mindsetting. Hoe alles met elkaar te maken heeft en hoe het in elkaar overloopt. Het feit dat iedereen het kan, door de juiste begeleiding geeft je met de dag steeds meer zelfvertrouwen."

Studio Vlaardingen
klantreview personal fitness nederland
8
11 maart 2021

"Het heeft mij zelfvertrouwen gegeven. Ik heb geleerd door te zetten."

Studio Vlaardingen
klantreview personal fitness nederland
9
11 maart 2021

"Meer energie en minder kilo's (al 12 kwijt in 6 maanden en nog maar 6 te gaan)."

Jeroen

Studio Vlaardingen
9
11 maart 2021

"Bewust omgaan met voeding en conditie- en krachttraining en yoga oefeningen."

Studio Vlaardingen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Vlaardingen
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Auke Jongbloed
Studiomanager van Vlaardingen

Mensen helpen naar een gezonde levensstijl en meer geluk, dat is wat ik het liefste doe. Ik geniet er elke dag weer van wanneer mensen hun grootste potentieel bereiken en de doelen behalen waar ze echt blij van worden.

 

Personal training Vlaardingen en Fit for Life

Wil jij meer energie, wil je gewicht verliezen en zelfverzekerd over straat gaan, wil je je conditie verbeteren, je slechte gewoontes vergeten en een fitter lichaam, dan is het Fit for Life personal training programma in Vlaardingen de plek om dat te doen. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd, zal deze alles-in-één aanpak jou wel over de finish halen. Want bij Fit for Life kijken we niet alleen naar de korte termijn resultaten, we geven jou de tools waarmee je ook nadat je doelstellingen zijn bereikt nooit meer terug kijkt.

Resultaat voor het leven met personal training in Vlaardingen

Als je zelf al geprobeerd hebt om gewicht te verliezen of om fitter te worden, dan heb je misschien gemerkt dat het lastiger is om slechte gewoonten af te leren dan je denkt. Je spant je in, maar op de één of ander manier val je altijd weer terug in je oude en vertrouwde sleur. Wij helpen je daar uit en helpen je om oude gewoonten te laten vervallen en nieuwe aan te nemen. Dat doen we door ons te richten op drie pijlers die als rode draad door al onze personal training programma’s in Vlaardingen lopen.

Drie pijlers voor 100% succes

De drie pijlers die we hanteren zijn bewegen, gezond eten en mentale coaching. Wij geloven dat deze drie samen een perfecte combinatie zijn om jouw kans van slagen aanzienlijk te verhogen. Onze personal trainer in Vlaardingen gaat met je fysieke gezondheid aan de slag en onze voedingsdeskundige zorgt ervoor dat je ook daar buiten goed voor je lichaam zorgt. De mentale coach geeft je de kracht om het proces af te maken en elke verleiding, terugval of twijfel aan de kant te zetten. Onze personal trainer in Vlaardingen stopt niet tot jij tevreden bent.

Fitness Vlaardingen voor een leven lang resultaat

Wil jij ook meer energie, wil je je overtollige kilo’s kwijt en zelfverzekerder in het leven staan, dan is het tijd om een bezoekje te brengen aan onze lifestyle en fitness studio in Vlaardingen. Wij zijn geen standaard fitness school, maar bieden al onze leden een compleet programma aan waarmee alle ongezonde gewoontes worden aangepakt en vervangen door gezonde gewoontes. De drie pijlers die we hanteren zijn beweging, gezond eten en mental coaching. Deze combinatie levert een totaaloplossing op voor iedereen die een fitter lichaam en een energieker leven wil.

Fitness in Vlaardingen begint nu

Onze personal trainers, mental coaches en voedingsdeskundigen staan voor je klaar om jou gezonder en gelukkiger te maken. Gewichtsverlies volgt dan meestal vanzelf. Het begint allemaal met een vrijblijvend intakegesprek waarbij je het team leert kennen en onze lifestyle en fitness studio in Vlaardingen kunt bekijken. Vervolgens beoordelen we wat je huidige conditie is, geef jij aan wat jouw doelstellingen zijn en stellen we een op maat gemaakt traject voor jou op waarmee succes wordt gegarandeerd.

Een fitter lichaam

Wij geloven dat beweging goed voor je is, maar wil je een fitter lichaam in de breedste zin van het woord, dan hoort gezond eten en mentale kracht hier ook bij. Daarom hanteren wij de drie pijlers als je komt fitnessen in Vlaardingen die al deze factoren aanpakken. Dit zijn de tools die jij nodig hebt om af te vallen en daarna gezond te blijven, voor de rest van je leven lang. Bewegen geeft je kracht, gezond eten geeft je de juiste brandstoffen en mentale gezondheid helpt je verleidingen te weerstaan.

Iedereen succesvol

Fitnessen in Vlaardingen bij Personal Fitness Nederland betekent gegarandeerd succes. Wij bieden iedereen een 100% resultaatgarantie aan en stoppen niet totdat jij tevreden bent. Wij zijn er voor jou met een totaaloplossing dus zet ook de eerste stap richting een gezonder en gelukkiger leven.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?