Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Met een personal trainer in Veldhoven bereik je al je sportieve doelen op een verantwoorde manier*

Een van onze personal trainersVoor een personal trainer in Veldhoven ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met één van onze personal trainers overleg je eerst je doelenstellingen. Dat kan van alles zijn. Je wilt bijvoorbeeld goed voor de dag komen op je eigen trouwfeest of je wilt weer in vorm komen na een blessure of omdat je net bent bevallen. Het gaat erom dat je persoonlijk wordt begeleid bij het bereiken van dat doel en wel op zo'n manier dat je verantwoord sport en eet. Natuurlijk zorgt je eigen personal trainer dat je er ook nog lol aan beleeft.*

Vrijblijvend kennismaken met onze personal trainers?

Wil jij graag wat kilo’s afvallen, een betere conditie of weer fit, sterk en energiek zijn?*


Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Dan kunnen we een gratis en vrijblijvende afspraak inplannen om jouw doelstellingen te bespreken.

 • * velden zijn verplicht.

Een personal trainer uit Veldhoven is vertrouwd

Voor veel mensen is het belangrijk dat ze zich op hun gemak kunnen voelen tijdens sporten. En dat is niet altijd even vanzelfsprekend. Als je bijvoorbeeld al een tijdje niet meer actief bent geweest moet je soms een drempel over om weer aan de slag te gaan of je bent misschien gewoon niet zo sportief en hebt wat gene. Dan is een sportschool waar iedereen zij aan zij staat niet altijd de beste manier om weer in vorm te komen. Dan is één op één begeleiding heel prettig om je vrij te kunnen voelen en weer plezier te krijgen in bewegen.

1 op 1 trainingssessie in fitness studio Veldhoven

Een personal trainer uit Veldhoven voelt gewoon goed. Hij of zij kent het Brabantse leven en de manier van met elkaar omgaan. Die personal trainer is geen harde schreeuwer. Een personal trainer uit Veldhoven weet hoe we in Brabant met elkaar omgaan en stelt je dus ook snel op je gemak. Dat is belangrijk om lol te houden in het sporten en ook op lange termijn bezig te blijven. Hij of zij wordt op den duur je vertrouwenspersoon en dat maakt het gewoon leuker.

Een personal trainer uit Veldhoven is doelgericht

Het is in Brabant natuurlijk niet alleen maar gezelligheid. In Brabant zijn we ook gewend om resultaten te behalen. Als we iets willen dan gaan we er ook voor. Dat geldt ook voor de personal trainer in onze studio in Veldhoven. Die geeft een resultaatgarantie, wat wil zeggen dat je voor een van tevoren afgesproken bedrag je doel behaalt. Als jij acht kilo wilt afvallen en je spreekt samen af om dat te behalen, dan blijft de personal trainer bij je tot dat doel is bereikt.

Personal trainer aan het werk in studio in Veldhoven

Onze personal trainers zijn deskundig

De personal trainers in onze fitnessstudio in Veldhoven zijn allemaal gediplomeerd. Dat betekent dat je onder hun begeleiding veilig kunt sporten. Je krijgt altijd van tevoren instructies bij nieuwe oefeningen en de personal trainer ziet er op toe dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. En ook wat betreft voeding kun je rekenen op professioneel advies. Verwacht van onze personal trainer uit Veldhoven geen crashdieet met het vervelende jojo-effect als gevolg, maar veel meer het opbouwen van een goed voedingspatroon en het vinden van de juiste balans tussen bewegen, rusten en eten. Kom snel langs en maak kennis met je eigen personal trainer in Veldhoven.

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.