Met een personal trainer in Veldhoven bereik je al je sportieve doelen op een verantwoorde manier*

Voor een personal trainer in Veldhoven ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met één van onze personal trainers overleg je eerst je doelenstellingen. Dat kan van alles zijn. Je wilt bijvoorbeeld goed voor de dag komen op je eigen trouwfeest of je wilt weer in vorm komen na een blessure of omdat je net bent bevallen. Het gaat erom dat je persoonlijk wordt begeleid bij het bereiken van dat doel en wel op zo'n manier dat je verantwoord sport en eet. Natuurlijk zorgt je eigen personal trainer dat je er ook nog lol aan beleeft.*

Vrijblijvend kennismaken met onze personal trainers?

Wil jij graag wat kilo’s afvallen, een betere conditie of weer fit, sterk en energiek zijn?*

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Dan kunnen we een gratis en vrijblijvende afspraak inplannen om jouw doelstellingen te bespreken.

  • * velden zijn verplicht.

Een personal trainer uit Veldhoven is vertrouwd

Voor veel mensen is het belangrijk dat ze zich op hun gemak kunnen voelen tijdens sporten. En dat is niet altijd even vanzelfsprekend. Als je bijvoorbeeld al een tijdje niet meer actief bent geweest moet je soms een drempel over om weer aan de slag te gaan of je bent misschien gewoon niet zo sportief en hebt wat gene. Dan is een sportschool waar iedereen zij aan zij staat niet altijd de beste manier om weer in vorm te komen. Dan is één op één begeleiding heel prettig om je vrij te kunnen voelen en weer plezier te krijgen in bewegen.

Een personal trainer uit Veldhoven voelt gewoon goed. Hij of zij kent het Brabantse leven en de manier van met elkaar omgaan. Die personal trainer is geen harde schreeuwer. Een personal trainer uit Veldhoven weet hoe we in Brabant met elkaar omgaan en stelt je dus ook snel op je gemak. Dat is belangrijk om lol te houden in het sporten en ook op lange termijn bezig te blijven. Hij of zij wordt op den duur je vertrouwenspersoon en dat maakt het gewoon leuker.

Een personal trainer uit Veldhoven is doelgericht

Het is in Brabant natuurlijk niet alleen maar gezelligheid. In Brabant zijn we ook gewend om resultaten te behalen. Als we iets willen dan gaan we er ook voor. Dat geldt ook voor de personal trainer in onze studio in Veldhoven. Die geeft een resultaatgarantie, wat wil zeggen dat je voor een van tevoren afgesproken bedrag je doel behaalt. Als jij acht kilo wilt afvallen en je spreekt samen af om dat te behalen, dan blijft de personal trainer bij je tot dat doel is bereikt.

Onze personal trainers zijn deskundig

De personal trainers in onze fitnessstudio in Veldhoven zijn allemaal gediplomeerd. Dat betekent dat je onder hun begeleiding veilig kunt sporten. Je krijgt altijd van tevoren instructies bij nieuwe oefeningen en de personal trainer ziet er op toe dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. En ook wat betreft voeding kun je rekenen op professioneel advies. Verwacht van onze personal trainer uit Veldhoven geen crashdieet met het vervelende jojo-effect als gevolg, maar veel meer het opbouwen van een goed voedingspatroon en het vinden van de juiste balans tussen bewegen, rusten en eten. Kom snel langs en maak kennis met je eigen personal trainer in Veldhoven.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum