Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal trainer Rotterdam

 

Personal trainer Amsterdam

Ben je op zoek naar een personal trainer in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben professionele personal trainers in de buurt Rotterdam die direct met jou aan de slag kunnen gaan. Naar wat voor een personal trainer ben je naar op zoek?

Personal training voor vrouwen
Personal training voor mannen
Afvallen met persoonlijke begeleiding

Onze vestigingen in de buurt van Rotterdam zijn Personal training Bleiswijk en Personal training Delft. Ons bevlogen team van personal trainers ontvangt jou graag op één van deze locaties om jou met jouw persoonlijke doelen te helpen.

Wij hebben personal trainingen op maat in verschillende leeftijdscategorieën en voor verschillende doelen. Samen met één van onze personal trainers zul je jouw doelen op een verantwoordelijke manier behalen. Wat het doel ook is samen zullen we het behalen!

Ontdek onze personal trainingen in Rotterdam op maat:

 • Een fit en strak lichaam
 • Strakkere buik (blokjes buik)
 • Plaatselijk afvallen
 • Grotere billen
 • Bikini proof body in 30 dagen
 • Gezonde leefstijl
 • Een verantwoord eetpatroon

Maak kennis met onze personal training mogelijkheden in de buurt van Rotterdam, vraag nu een gratis proefweek aan.

Personal training in Rotterdam voor vrouwen

Met name vrouwen zijn vaak bang dat ze door de krachttraining in een lifestyle-en fitnessprogramma te veel spieren ontwikkelen en zo hun vrouwelijke lijnen verliezen. Ze onderwerpen zich liever aan een moeilijk vol te houden dieet om vet kwijt te raken en maken het zich daarmee eigenlijk onnodig moeilijk. Het geheim om een beter gevormd lichaam te krijgen is namelijk niet minder eten, maar juist spieren opbouwen door krachttraining.

Lees meer over Personal training voor vrouwen

Personal training in Rotterdam voor mannen

Je conditie geeft aan hoe fit je eigenlijk bent. Een goede basisconditie zorg ervoor dat je gezond en fit blijft. Door een goede conditie kom je niet alleen je dag beter door, maar je geniet ook meer van het leven. Een goede conditie begint bij voldoende beweging en de juiste voeding.

Lees meer over Personal training voor mannen

Personal training in Rotterdam voor een fit en strak lichaam

Wil je een fit en strak lichaam, maar weet je simpel weg niet hoe? Stuk voor stuk struggles die met het Fit for Life programma voorgoed verleden tijd zijn. Met voldoende beweging, gezonde voeding en een nieuwe mindset bouw jij stapsgewijs aan een gezond en fit lichaam. Weg met die dagelijkse rompslomp!

Personal training voor een strakkere buik 

Wil je een strakkere buik of een blokjes buik? Train met een personal trainer en behaal het gewenste resultaat. Na een intake gesprek worden jouw persoonlijke doelen geformuleerd personal trainingen ontwikkelen we een trainingsschema op maat voor een fit lichaam en een strakke buik.

Personal training voor grotere billen

Billen zijn voor vrouwen een belangrijk lichaamsdeel. Grote billen zijn hot en daarom worden de billen vaak getraind. Helaas gaat het in praktijk nog vaak mis en worden de gewenste resultaten niet behaald. Train nu samen met een personal trainer en behaal jouw doelen wel.

Plaatselijk afvallen met een personal trainer

Kom je maar niet van de brede dijen af of heb je last van een overtollig vet op de benen? Plaatselijk afvallen is vrij lastig, maar niet onmogelijk. Met de juiste oefeningen, voeding en begeleiding is het mogelijk om plaatselijk af te vallen,.

Gezonde leefstijl en eetpatroon

Wij geloven dat een gezonde geest in een gezond lichaam zit. Een gezonde leefstijl en eetpatroon zijn hierbij van belang. Door ons bewezen en succesvolle fitness- en lifestyle Fit for Life programma hebben wij een positieve invloed op het geluk en vitaliteit van onze sporters. En dat is waar wij het allemaal voor doen.

Mental coaching: veranderen van binnen naar buiten

Jezelf iets aanleren wat je niet gewend bent, oftewel je gewoontes veranderen, is niet gemakkelijk. Maar het is te doen. Heel goed zelfs! Hierbij is het belangrijk dat de verandering van binnenuit komt. In jezelf zit de kracht om blijvende veranderingen aan te brengen in jouw leven. Met diverse mental coaching-sessies helpen we je die kracht vinden en gebruiken. Tussentijds ongemotiveerd afhaken zit er niet in. We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt!

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om gebruik te maken van de gratis proefweek. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

 • * velden zijn verplicht.

Wellicht vind je dit ook interessant:

Personal trainer voor vrouwen met obesitas
Personal trainer om af te vallen voor het huwelijk  

 

 

 

 

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.