Personal trainer opleiding volgen zal je leven veranderen

Met een personal trainer opleiding gaan er deuren voor je open. Zo kun je je eigen fitnessstudio starten. Heb je geen personal trainer opleiding gevolg, maar wel ambities op dit gebied? Wij bieden je een verfrissend, nieuw concept waarmee je een bedrijf kunt beginnen zonder veel risico. Het concept is ontwikkeld met enerzijds tot doel jonge, dynamische ondernemers een kans te geven en anderzijds een grote groep klanten te bedienen die verandering in hun leven willen. Deze verandering kan bijvoorbeeld zijn: afvallen met blijvend resultaat, conditietraining of mentaal sterker worden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact met ons op of vul het contactformulier in.

Personal trainer opleiding bevat veel facetten

Een personal trainer opleiding bevat veel facetten waar je voldoening en plezier mee kunt beleven. Bewegen, gezonde voeding en mentale coaching. Mensen die in een neerwaartse spiraal terecht zijn gekomen kun je helpen. Motivatie is het sleutelwoord. Om mensen te motiveren om een gezonde levensstijl aan te nemen is een uitdaging. Personal trainer is dan ook een vak waarbij sociale vaardigheden belangrijk zijn. Een aantal voorbeelden van sociale vaardigheden zijn: een gesprek beginnen, goed kunnen luisteren, mensen motiveren en omgaan met emoties. Het is het begin van het opbouwen van een netwerk. Dit netwerk zijn potentiële klanten.

Personal trainer worden is meer dan het volgen van een sportopleiding. Met een zeer lage investering begeleiden wij je, waarna je kunt starten met je een eigen studio. Als wij er samen van overtuigd zijn dat dit is wat je wilt, dan staan wij je met raad en daad bij. Dit betekent onder andere dat je kunt beschikken over een potentieel klantenbestand én je kunt profiteren van een doorontwikkelde bedrijfsformule. Een bedrijfsformule die gebaseerd is op onze successen in het verleden en in het heden, want wij komen steeds met nieuwe activiteiten gericht op een gezonde levensstijl. Denken vanuit de klant is een tweede natuur. Het maakt ons werk soms lastig, maar vooral vindingrijk.

Competenties van een personal trainer

Als personal trainer zijn een aantal competenties belangrijk. Een dosis gezonde overtuigingskracht zorgt ervoor dat ook anderen over je ideeën enthousiast worden. Marktoriëntatie is noodzakelijk, zodat je kunt denken en handelen vanuit de behoefte van je klanten. Hoe je dit moet doen, gaan we je leren. Je staat er niet alleen voor, want we doen het samen. Samenwerken is de sleutel tot succes! Wij zijn er het bewijs van. Met zes vestigingen in Noord-Brabant bedienen wij een groot gebied.

Het leven van een personal trainer is boeiend, maar vooral afwisselend. Je hebt met alle lagen van de bevolking te maken en ieder mens is weer uniek. Dit betekent dat ieder trainingsschema weer anders zal zijn. Hoe je een goed trainingsschema maakt is één van de onderdelen van de opleiding. Wij bieden nog veel meer waar je van kunt profiteren. Kortom, wil je een fitnessstudio beginnen of beschik je al over een eigen trainings- of fitnessruimte? Neem dan nu contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

Personal trainer worden?
Open je eigen sportschool in jouw gemeente!

Laat je gegevens achter en ontvang alle informatie

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum