Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal trainer opleiding volgen zal je leven veranderen

Met een personal trainer opleiding gaan er deuren voor je open. Zo kun je je eigen fitnessstudio starten. Heb je geen personal trainer opleiding gevolg, maar wel ambities op dit gebied? Wij bieden je een verfrissend, nieuw concept waarmee je een bedrijf kunt beginnen zonder veel risico. Het concept is ontwikkeld met enerzijds tot doel jonge, dynamische ondernemers een kans te geven en anderzijds een grote groep klanten te bedienen die verandering in hun leven willen. Deze verandering kan bijvoorbeeld zijn: afvallen met blijvend resultaat, conditietraining of mentaal sterker worden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact met ons op of vul het contactformulier in.

Personal trainer opleiding

Personal trainer opleiding bevat veel facetten

Een personal trainer opleiding bevat veel facetten waar je voldoening en plezier mee kunt beleven. Bewegen, gezonde voeding en mentale coaching. Mensen die in een neerwaartse spiraal terecht zijn gekomen kun je helpen. Motivatie is het sleutelwoord. Om mensen te motiveren om een gezonde levensstijl aan te nemen is een uitdaging. Personal trainer is dan ook een vak waarbij sociale vaardigheden belangrijk zijn. Een aantal voorbeelden van sociale vaardigheden zijn: een gesprek beginnen, goed kunnen luisteren, mensen motiveren en omgaan met emoties. Het is het begin van het opbouwen van een netwerk. Dit netwerk zijn potentiële klanten.

Personal trainer worden is meer dan het volgen van een sportopleiding. Met een zeer lage investering begeleiden wij je, waarna je kunt starten met je een eigen studio. Als wij er samen van overtuigd zijn dat dit is wat je wilt, dan staan wij je met raad en daad bij. Dit betekent onder andere dat je kunt beschikken over een potentieel klantenbestand én je kunt profiteren van een doorontwikkelde bedrijfsformule. Een bedrijfsformule die gebaseerd is op onze successen in het verleden en in het heden, want wij komen steeds met nieuwe activiteiten gericht op een gezonde levensstijl. Denken vanuit de klant is een tweede natuur. Het maakt ons werk soms lastig, maar vooral vindingrijk.

Opleiding personal trainer in fitness studio

Competenties van een personal trainer

Als personal trainer zijn een aantal competenties belangrijk. Een dosis gezonde overtuigingskracht zorgt ervoor dat ook anderen over je ideeën enthousiast worden. Marktoriëntatie is noodzakelijk, zodat je kunt denken en handelen vanuit de behoefte van je klanten. Hoe je dit moet doen, gaan we je leren. Je staat er niet alleen voor, want we doen het samen. Samenwerken is de sleutel tot succes! Wij zijn er het bewijs van. Met zes vestigingen in Noord-Brabant bedienen wij een groot gebied.

Het leven van een personal trainer is boeiend, maar vooral afwisselend. Je hebt met alle lagen van de bevolking te maken en ieder mens is weer uniek. Dit betekent dat ieder trainingsschema weer anders zal zijn. Hoe je een goed trainingsschema maakt is één van de onderdelen van de opleiding. Wij bieden nog veel meer waar je van kunt profiteren. Kortom, wil je een fitnessstudio beginnen of beschik je al over een eigen trainings- of fitnessruimte? Neem dan nu contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

Personal trainer worden?
Open je eigen sportschool in jouw gemeente!

Laat je gegevens achter en ontvang alle informatie

 

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.