Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Kampen

Een gemiddelde score van 9 uit 4 klantenervaringen

Industrieweg 3i, 8263 AA Kampen
KVK
78402840
Personal trainer
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Kampen. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Kampen staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen. 

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Kampen

Wij zijn meer dan een sportschool in Kampen, bij Personal Fitness Nederland Kampen train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een 'weegmoment' met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie. 

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meer dan 90 studios door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Kampen en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Kampen voor jou kan betekenen.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Kampen
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Matthijs Martens
Studiomanager & Lifestylecoach van Emmen, Kampen & Zwolle

Ik vind het werken met mensen die echt een doel hebben zowel lichamelijk maar ook mentaal ontzettend leuk. Ik ben gespecialiseerd in afvallen, functioneel trainen en spiermassa opbouwen.

 

 

 

 

Brendon Scheepers
Studiomanager van Kampen

Ik vind het fantastisch om met een hands-on-mentaliteit deelnemers zo goed mogelijk te begeleiden. Door de juiste beweging, voeding en coaching help ik jou je persoonlijke doelen te behalen.

 

 

 

 

Wordt een kampioen van fitness in Kampen via Personal Fitness Nederland

Met Personal Fitness Nederland is de kampioen van fitness in Kampen worden niet langer een droom. Wij staan namelijk bekend om onze uitstekende begeleiding om jouw doelen te behalen. Wil jij de beste worden met fitness in Kampen? Dan kun je bij ons zeker terecht. Maar ook wanneer jij een meer bescheiden doel hebt zoals afvallen of een fitter lichaam krijgen, staan wij voor je klaar. Nieuwsgierig? Kom dan zeker een keer bij ons langs. Zo weet je meteen dat we een match voor jouw fitness doelen zijn.

Fitness in Kampen wordt met ons gemakkelijker

Ook wordt fitness veel makkelijker wanneer je met ons aan de slag gaat. Onze personal fitness zorgt er namelijk voor dat je het uiterste uit jezelf kunt halen. Daarbij gebruiken we geen sportschool als locatie. Vind je dit verrassend? Maak je geen zorgen; wij hebben namelijk een veel betere locatie voor trainingen gevonden, namelijk in onze fitness studio’s. Jouw studio heb je samen met onze coaches helemaal voor jezelf. Daardoor kun je volop in concentratie modus geraken en elk druppeltje zweet uit jouw lichaam persen tijdens onze trainingen.

Benut ons systeem aan de hand van drie pijlers

Weet je waarom wij zo’n hoog succesratio hebben dat we een garantie geven dat jij resultaten krijgt? Dit komt door ons revolutionaire systeem. Bij ons leer je bijvoorbeeld hoe je jouw voeding strak in orde krijgt. Daarbij wordt je ook mentaal ontzettend sterker door onze trainingen in mindset en coaching daarin. Onderschat nooit hoe belangrijk mentale energie is voor het volhouden van jouw regime. Ben jij enthousiast of nieuwsgierig geworden naar wat ij te bieden hebben? Boek dan nu een personal training in Kampen bij ons en ontdek ons succesformule voor jezelf.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?