Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Assen

Personal trainer Assen
personal trainer studio Assen
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer studio Assen
9
uit 2 klantreviews " De trainingen en coaching van Personal Fitness Nederland heeft mij de juiste ondersteuning gegeven in fitter, flexibeler en krachtiger worden. "

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Assen, leuk dat je een personal trainer zoekt! Wij zijn meer dan een sportschool in Assen, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Honderden mensen uit Assen gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Assen staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Assen

Een 9 uit 2 klantervaringen
8
11 mei 2022

"De training en coaching van pf geven me ondersteuning in meer fit, flexibel en krachtig worden."

10
25 april 2022

"Het programma houdt mij een goede spiegel voor en heeft mij enorm geholpen in deze voor mij ingewikkelde tijd."

Marcel
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Assen

Pascal Dekker personal trainer Assen

Pascal Dekker

Studiomanager & Lifestylecoach van Assen

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Assen

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Assen zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Assen. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal een trainer in Assen

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Assen er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Kies voor een gezonde levensstijl met fitness in Assen

Wil jij je een fitter lichaam en bijpassende gezonde levensstijl, kies dan voor een gepersonaliseerd fitness programma in Assen. Bij Personal Fitness Nederland werken we al jaren met de succesvolle Fit for Life methode. In deze methode combineren we voedingsadviezen met voldoende beweging en mentale coaching. Je krijgt daarbij begeleiding van één van onze gecertificeerde personal trainers in Assen. Door je te richten op de drie pijlers van ons programma zul je al snel merken dat je zowel lichamelijk als mentaal fitter wordt.

Gepersonaliseerd fitness programma in Assen

De kracht van ons programma schuilt in de wisselwerking tussen mindset, voeding en beweging. Daarnaast boeken we effectief resultaat door met jou te werken aan je eigen persoonlijke doelen. Je gaat fitnessen in Assen in een één op één setting met je personal trainer in Assen. Door deze persoonlijke aanpak kunnen we je een 100% resultaatgarantie op jouw streefdoel geven en onderscheiden we ons van een reguliere sportschool.

Leef gezonder, fitter en gelukkiger door een personal trainer in Assen

Kom je fitnessen bij ons in Assen dan kies je niet alleen voor een gezonder lichaam maar een gezondere lifestyle. We focussen ons op het behalen van duurzame resultaten en helpen je oude gewoontes te doorbreken. Daarom zijn naast het bewegen juist ook de voedingsadviezen en mentale coaching heel belangrijk. Door alle drie succesvol in jouw persoonlijke trainingsprogramma te integreren werken we toe naar een gezonder en gelukkiger leven.

Become Fit for Life met een personal trainer in Assen

Personal Fitness Nederland in Assen is niet zomaar een sportschool. We werken aan de hand van het Fit for Life programma. We ontwikkelden deze formule die zich keer op keer bewijst, mede omdat het speciaal voor elke individu wordt aangemeten. Met de drie basisprincipes: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching, vormt het Fit for Life programma een realistisch totaalconcept voor een vitaal leven. Aangepast aan jou lichaam en je dagelijkse leven. Drukke baan, allergieën, zere rug of andere omstandigheden zijn geen belemmeringen, maar slechts een drempel. Personal Fitness Nederland heeft met het Fit for Life programma in combinatie met onze ervaren personal trainers in Assen al veel individuele successen geboekt. Daar kan jij er één van zijn!

Wat jij je lichaam geeft, krijg je terug

Vertrouw erop dat jouw inzet wordt beloond. Eigenlijk is je eigen lichaam de meest trouwe vriend die je kunt hebben. Het laat je nooit in de steek en doet alles voor je. Jouw lichaam is afhankelijk van jou. Wat jij het geeft, dat krijg je terug. Geef jij het gezonde voeding, de juiste proporties, niet te veel vetten en combineer je dit met voldoende beweging dan ga je versteld staan hoe jouw lichaam dat waardeert. Zo neemt onder meer je spiermassa toe. Spieren geven stevigheid en dat merk je in je houding. Je rug, schouders, nek hangen er niet meer futloos bij. Je krijgt een ferme en krachtige uitstraling. Je ogen gaan meer stralen en je voelt je zelfverzekerder. Uiteraard krijg je hier de juiste begeleiding in vanuit onze personal trainers in Assen. Vul nu onderstaand contactformulier in en ondervind het verschil!

Gratis gezondheidscheck en intake

Of je nu wilt werken aan mentale of fysieke doelen, wilt afvallen of aankomen, je conditie wilt verbeteren of minder stress wilt ervaren, wij zetten ons in voor jouw specifieke streefdoel. We brengen dit doel in kaart tijdens een intakegesprek. Daarbij krijg je ook een gratis gezondheidscheck. Zo weten onze personal trainers in Assen waar je staat en bespreken we waar je naartoe zou willen. Neem gerust contact op of kom eens langs in onze fitness studio in Assen.

Kom je uit Kloosterveen, Bovensmilde, Rolde, Nooitgedacht, Loon, Zeijerveen of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Assen komen. Kom je bijvoorbeeld uit Kloosterveen, Bovensmilde, Rolde, Nooitgedacht, Loon, Zeijerveen of een ander dorp of stad rondom Assen? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Assen en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Assen, Kloosterveen, Bovensmilde, Rolde, Nooitgedacht, Loon, Zeijerveen of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Assen. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Assen en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.