Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Assen

Een gemiddelde score van 9 uit 2 klantenervaringen

Het Sticht 7, 9405 NS Assen
KVK
80318568
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Assen, leuk dat je een personal trainer zoekt! Wij zijn meer dan een sportschool in Assen, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 23.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Assen staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Assen

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Assen zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Assen. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Assen. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Assen en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Assen

Een gemiddelde score van 9 uit 2 klantenervaringen

Studio Assen
klantreview personal fitness nederland
8
11 mei 2022

"De training en coaching van pf geven me ondersteuning in meer fit, flexibel en krachtig worden."

Studio Assen
klantreview personal fitness nederland
10
25 april 2022

"Het programma houdt mij een goede spiegel voor en heeft mij enorm geholpen in deze voor mij ingewikkelde tijd."

Marcel

Studio Assen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Assen
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Jurjan van der Werff Personal Coach
Jurjan van der Werff
Lifestylecoach van Drachten en Assen

Coaching zodat jij kunt groeien en je doel kunt realiseren: daar haal ik energie uit. Door samen jouw gezondheid op nummer één te zetten zullen we toewerken naar een fysiek en mentaal gelukkig leven!

Tim Tuinstra Personal trainer
Tim Tuinstra
Studiomanager & Lifestylecoach van Drachten & Assen

Het geeft mij erg veel voldoening om met mijn kennis mensen te coachen naar fittere en gezonde levensstijl.

Behaal je sportieve doelen met personal een trainer in Assen

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Assen er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Maak jouw sportieve doelen waar bij Personal Fitness Nederland in Assen. Meld je aan voor de gratis proefweek en start overmorgen nog met trainen. Samen met een van de coaches. Zien we je snel?

Kies voor een gezonde levensstijl met fitness in Assen

Wil jij je een fitter lichaam en bijpassende gezonde levensstijl, kies dan voor een gepersonaliseerd fitness programma in Assen. Bij Personal Fitness Nederland werken we al jaren met de succesvolle Fit for Life methode. In deze methode combineren we voedingsadviezen met voldoende beweging en mentale coaching. Je krijgt daarbij begeleiding van één van onze gecertificeerde personal trainers in Assen. Door je te richten op de drie pijlers van ons programma zul je al snel merken dat je zowel lichamelijk als mentaal fitter wordt.

Gepersonaliseerd fitness programma in Assen

De kracht van ons programma schuilt in de wisselwerking tussen mindset, voeding en beweging. Daarnaast boeken we effectief resultaat door met jou te werken aan je eigen persoonlijke doelen. Je gaat fitnessen in Assen in een één op één setting met je personal trainer in Assen. Door deze persoonlijke aanpak kunnen we je een 100% resultaatgarantie op jouw streefdoel geven en onderscheiden we ons van een reguliere sportschool.

Leef gezonder, fitter en gelukkiger door een personal trainer in Assen

Kom je fitnessen bij ons in Assen dan kies je niet alleen voor een gezonder lichaam maar een gezondere lifestyle. We focussen ons op het behalen van duurzame resultaten en helpen je oude gewoontes te doorbreken. Daarom zijn naast het bewegen juist ook de voedingsadviezen en mentale coaching heel belangrijk. Door alle drie succesvol in jouw persoonlijke trainingsprogramma te integreren werken we toe naar een gezonder en gelukkiger leven.

Personal Training Assen

Leef jij al jaren in twee strijd? Ben je niet meer tevreden over hoe je eruitziet en zit een dikke buik je in de weg? Komt de stap om er iets aan te doen maar niet in zicht? Grijp dan nu je kans! Kijk nog een keer achterom en laat je nieuwe leven nu beginnen. Samen met Personal Fitness Nederland in Assen creëer je een gezonde levensstijl met voldoende beweging en gezonde voeding. Binnen no time is jouw body in shape en sta jij weer krachtig in het leven. Go for (f)it! Onze personal trainers in Assen helpen jou tot je doel behaald is.

Become Fit for Life met een personal trainer in Assen

Personal Fitness Nederland in Assen is niet zomaar een sportschool. We werken aan de hand van het Fit for Life programma. We ontwikkelden deze formule die zich keer op keer bewijst, mede omdat het speciaal voor elke individu wordt aangemeten. Met de drie basisprincipes: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching, vormt het Fit for Life programma een realistisch totaalconcept voor een vitaal leven.

Aangepast aan jou lichaam en je dagelijkse leven. Drukke baan, allergieën, zere rug of andere omstandigheden zijn geen belemmeringen, maar slechts een drempel. Personal Fitness Nederland heeft met het Fit for Life programma in combinatie met onze ervaren personal trainers in Assen al veel individuele successen geboekt. Daar kan jij er één van zijn!

Wat jij je lichaam geeft, krijg je terug

Vertrouw erop dat jouw inzet wordt beloond. Eigenlijk is je eigen lichaam de meest trouwe vriend die je kunt hebben. Het laat je nooit in de steek en doet alles voor je. Jouw lichaam is afhankelijk van jou. Wat jij het geeft, dat krijg je terug. Geef jij het gezonde voeding, de juiste proporties, niet te veel vetten en combineer je dit met voldoende beweging dan ga je versteld staan hoe jouw lichaam dat waardeert. Zo neemt onder meer je spiermassa toe. Spieren geven stevigheid en dat merk je in je houding. Je rug, schouders, nek hangen er niet meer futloos bij. Je krijgt een ferme en krachtige uitstraling. Je ogen gaan meer stralen en je voelt je zelfverzekerder. Uiteraard krijg je hier de juiste begeleiding in vanuit onze personal trainers in Assen. Vul nu onderstaand contactformulier in en ondervind het verschil!

Gratis gezondheidscheck en intake

Of je nu wilt werken aan mentale of fysieke doelen, wilt afvallen of aankomen, je conditie wilt verbeteren of minder stress wilt ervaren, wij zetten ons in voor jouw specifieke streefdoel. We brengen dit doel in kaart tijdens een intakegesprek. Daarbij krijg je ook een gratis gezondheidscheck. Zo weten onze personal trainers in Assen waar je staat en bespreken we waar je naartoe zou willen. Neem gerust contact op of kom eens langs in onze fitness studio in Assen.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?