Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Amstelveen

Een gemiddelde score van 9.1 uit 8 klantenervaringen

Mr. Troelstralaan 25, 1181 VD Amstelveen
KVK
63023393
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Amstelveen! Wij zijn meer dan een sportschool in Amstelveen, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Amstelveen staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Amstelveen

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Amstelveen zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Amstelveen. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen? 

Behaal je sportieve doelen met personal training in Amstelveen

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt. 

Maak jouw sportieve doelen waar bij Personal Fitness Nederland in Amstelveen. Meld je aan voor de gratis proefweek en start overmorgen nog met trainen. Samen met een van de coaches. Zien we je snel?

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Amstelveen

Een gemiddelde score van 9.1 uit 8 klantenervaringen

Studio Amstelveen
klantreview personal fitness nederland
10
13 april 2021

"Het onder goede begeleiding kunnen sporten is echt heel fijn. Die stok achter de deur maakt dat ik ook ga. En mijn conditie gaat er elke week verder op vooruit. Sporten maakt dat ik lekkerder in mijn vel zit en dus gelukkiger ben"

Studio Amstelveen
klantreview personal fitness nederland
10
9 april 2021

"Personal Fitness Nederland zorg er voor dat je bewust bezig ben met jezelf met als eind doel jezelf weer fit voelen."

Priscilla

Studio Amstelveen
klantreview personal fitness nederland
10
9 april 2021

"Door personal fitness Nederland ben ik weer bewust bezig met mijn lichaam en voeding, hierdoor voel ik mij fitter."

Studio Amstelveen
klantreview personal fitness nederland
10
9 april 2021

"Personal Fitness in sinds een jaar een vast onderdeel van mijn leven. Samen met Ally en Esta streven er naar het maximale uit mezelf te halen, inmiddels heb ik veel meer energie en minder lichamelijke klachten. Daarnaast hebben de groepslessen mij nieuwe vriendschappen opgeleverd, met mensen die ik waarschijnlijk in het dagelijkse leven nooit zou zijn tegengekomen."

Saskia Speth

Studio Amstelveen
klantreview personal fitness nederland
10
9 april 2021

"Personal Fitness Amstelveen heeft mij weer aan een betere fysieke gesteldheid gekregen, maar vooral ik kan weer lopen. De spierkracht in mijn benen is zo goed als terug en daardoor kan ik praktisch alles weer. Zo blij met mijn jongens!"

Corine

Studio Amstelveen
klantreview personal fitness nederland
8
9 april 2021

"In sportieve sfeer paar keer per week lekker werken aan betere fysieke gezondheid."

Hubert (64 jaar)

Studio Amstelveen
klantreview personal fitness nederland
7
9 april 2021

"Een fit lichaam geeft ruimte voor een fitte geest"

Studio Amstelveen
klantreview personal fitness nederland
8
9 april 2021

"Weer goed in mijn vel met een beter gewicht en een goede conditie."

Ada

Studio Amstelveen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Amstelveen
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Al Jerreau Sadji personal trainer
Al-Jerreau Sadji
Studiomanager & Lifestylecoach van Amstelveen

Als ervaren lifestylecoach zorg ik ervoor dat je altijd gemotiveerd blijft en met veel plezier traint. Met mijn enthousiasme en gevoel voor humor weet ik je persoonlijk te motiveren. Hierdoor verlaat je de studio met een voldaan gevoel.

 

 

 

 

Estéfan Pattinasarany
Estéfan Pattinasarany
Studiomanager van Amstelveen & Amsterdam

Ik help je jouw doelen te bereiken én vast te houden. Ik vind het fantastisch om te zien dat de resultaten 100% worden behaald. Met mijn ervaring in het professionele voetbal en achtergrond op gebied van sportpsychologie help ik je graag verder!

 

 

 

Personal training in Amstelveen met resultaat op de lange termijn

Ben je het zat om crash diëten te volgen, shakes te drinken en afslank wondermiddelen te proberen, dan is het tijd om je bij ons personal training programma in Amstelveen aan te sluiten. Dit programma, met de passende naam Fit for Life, richt zich op het halen van lange termijn effecten. Dat doen we door ons te richten op voldoende beweging en het verwijderen van slechte gewoonten uit het leven. En het zijn die slechte gewoonten die in andere situaties voor problemen zorgen.

Personal training in Amstelveen: weg met slechte gewoonten

Waarschijnlijk heb je zelf wel gemerkt hoe gemakkelijk het is om terug te vallen in slechte gewoonten. Dat is ook de reden waarom jouw crash dieet met shakes en reepjes niet gewerkt heeft. Het Fit for Life richten we ons op de onderliggende problemen en door die weg te helpen zie je levenslang resultaat. Dat doen we door drie pijlers te hanteren, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching.

Drie pijlers en langdurig succes

Personal fitness in Amstelveen zorgt ervoor dat jij voldoende en goede beweging krijgt. Dit wordt kracht bijgezet door de voedingsdeskundige die je de kennis en ondersteuning geeft om gezond te eten en te koken. Met de mentale coach zorg je ervoor dat je dit proces aankunt en dat je sterk genoeg bent om verleidingen en onzekerheden te herkennen en te negeren. Deze drie pijlers maken ons personal training programma in Amstelveen bijzonder succesvol.

Kom bij ons kijken

Wij weten dat onze Fit for Life methode werkt en dat ons programma samen met jouw inzet je leven voor goed en ten goede zullen veranderen. Kom daarom eens bij ons langs, spreek met de personal trainer in Amstelveen en vorm zelf een mening. Wij garanderen je dat je vanaf het moment dat je bij ons beging nooit mee terug zult kijken.

Een fitter lichaam met fitness Amstelveen

Gewicht verliezen betekent niet automatisch een fitter lichaam en meer energie en daarom is het Fit for Life fitness programma in Amstelveen een complete oplossing voor overgewicht. Dit programma is geen standaard fitness programma, want het richt zich op drie pijlers: beweging, gezond eten en mentale coaching. We werken met een team van gecertificeerde specialisten die jouw leven compleet veranderen en jouw lichaam fitter, gezonder en gelukkiger maken.

Fitness Amstelveen met persoonlijke aandacht

De drie pijlers zijn voor iedereen hetzelfde en helpen je om je slechte gewoontes om te zetten naar goede gewoontes en hier een tweede natuur van te maken. Daar omheen stellen we jou een aantal plannen voor die specifiek zijn gemaakt voor jou. Je komt bij ons fitnessen in Amstelveen met een op maat gemaakt fitnessplan en een personal trainer die bij je past. Onze voedingsdeskundige bekijkt je eetgewoonten en stelt een aantal voedingslijsten samen specifiek op jouw situatie. Tijdens onze mental coaching sessies richten we ons op de hordes die jij nog moet overwinnen om de finishlijn te halen.

100% resultaatgarantie

Wij geloven dat ons Fit for Life programma met de drie pijlers en persoonlijke aanpak voor iedereen succesvol is. Daarom bieden we al onze fitness leden in Amstelveen een resultaatgarantie aan en geven we niet op tot jij je doelstellingen hebt bereikt. Red jij het niet in de tijd die in ons plan is voorgesteld, dan gaan we gewoon kosteloos verder tot je er wel bent.

Zet de eerste stap

Fitnessen in Amstelveen begint bij een intakegesprek en wij nodigen je graag uit bij onze lifestyle- en fitnesstudio om deze te bekijken. De personal trainers kunnen in ieder geval niet wachten om met jou te werken. Boek een intakegesprek voor personal fitness in Amstelveen en zet de eerste stap richting een fitter lichaam en een gezonder leven.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?