Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Dit is waarom afvallen met een personal trainer werkt

Sporten met behulp van een personal trainer

Dit is waarom afvallen met een personal trainer werkt

Wil je graag fitter worden, werken aan je fitnessdoelen en definitief afscheid nemen van de overtollige kilo’s? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Maar krijg je de motivatie zelf niet gevonden? Of vind je het lastig om de juiste oefeningen uit te voeren? Dan is afvallen met een personal trainer een hele goede optie! Wij leggen je uit wat de voordelen hiervan zijn en vertellen waarom afvallen met een personal trainer werkt.

Werken met een personal trainer is één van de meest effectieve manieren om je doelen te bereiken: of dat nu gaat om afvallen, fitter worden, of een betere gezondheid krijgen. En dat is niet voor niets. Een personal trainer biedt je namelijk een totaal omvattend pakket met veel voordelen. Welke dit precies zijn, lees je hier.

Programma op maat

Ben je herstellende van een ziekte, heb je langdurige blessures gehad of heb je een bepaald lichamelijk doel voor ogen? Dan stelt jouw personal trainer een programma op dat zo efficiënt en gezond mogelijk voor je is. Speciaal voor jou op maat gemaakt.

Werken aan een realistisch doel

Heb je in samenspraak met je personal trainer een programma opgesteld wanneer je bijvoorbeeld wilt afvallen? Dan ga je gezamenlijk aan de slag om je doelen te bereiken. Dat gebeurt misschien in kleinere stappen dan dat je gewend bent, maar deze werkwijze is zeer effectief. Je doelen moeten namelijk realistisch blijven, zodat je gemotiveerd blijft en vooruitgang blijft boeken.

Meer dan alleen fitness

Afvallen met een personal trainer houdt niet in dat je alleen maar sport. Jouw begeleider kijkt namelijk ook naar jouw gedrag en stimuleert je om bepaalde patronen te doorbreken, waardoor je gemotiveerd blijft en je best blijft doen. Heb je daarnaast bijvoorbeeld hulp nodig op het gebied van voeding? Dan kan je persoonlijke coach daar ook mee helpen! Zo worden met een personal trainer alle aspecten van afvallen behandeld en boek je op het juiste tempo de gewenste resultaten.

Extra motivatie

Heb je even geen zin om te sporten vanwege het weer, of zou je liever op de bank liggen? Daar komt bij afvallen met een personal trainer niets van in. Hij of zij is namelijk jouw extra stok achter de deur. De afspraak die je gemaakt hebt zorgt er namelijk voor dat jij tóch aanwezig bent op de training. En als de training er eenmaal op zit, ben je blij dat je bent geweest!

Oefeningen op de juiste manier

Ben je zonder personal trainer begonnen met afvallen in de sportschool of thuis? Dan is er een grote kans dat je sommige oefeningen verkeerd uitvoert. Je trainer helpt je met het aannemen van de juiste houding en leert je de juiste techniek aan. Zo beperk je de kans op blessures en behaal je maximaal resultaat.

Afvallen met personal trainer: een investering die loont

Ja, afvallen met een personal trainer kost geld. Maar het is een investering die ook echt loont. Want hoevaak heb je al een sportschoolabonnement afgesloten zonder dat je daar optimaal gebruik van maakt? En hoeveel shakes en maaltijdrepen heb je al gekocht, zonder enig afvalsucces? Het afsluiten van een overeenkomst met een personal trainer staat garant voor het wél bereiken van je doelen. Zo krijg je balans in je voedingspatroon, voer je alle oefeningen uit zoals ze moeten en zul je uiteindelijk ook afscheid nemen van de overtollige kilo’s.

Start nu met afvallen met een personal trainer

Ben je klaar om te starten met afvallen met behulp van een personal trainer? Dan helpen de professionals van Personal Fitness Nederland je graag met het Fit for Life-programma. Wij bieden je een personal trainer die samen met jou op sportief vlak aan de slag gaat. Daarnaast krijg je voedingsadvies op maat en staan onze mental coaches voor je klaar om samen alle mentale hordes te overwinnen. Wil je meer weten? Laat dan hieronder je gegevens achter en meld je aan voor onze gratis en vrijblijvende proefweek.

Gratis Proefweek

Met een personal trainer afvallen

Wil je op een verantwoorde manier blijvend gewicht verliezen? Dan is het verstandig om een personal trainer bij het afvallen in te schakelen. Afvallen met een personal trainer betekent een weg naar succes. Hij of zij behoedt je tevens voor blessures. Volgens Personal Fitness Nederland is afvallen onlosmakelijk verbonden met een verandering in leefstijl. Onze Fit For Life methode die door jouw personal trainer bij het afvallen wordt gehanteerd, richt zich dan ook op jou als persoon en niet alleen op je lichaam.

Gewicht verliezen aan de hand van een totaalplan

Jouw personal afval trainer is niet alleen je sportbegeleider, maar ook je voedingsdeskundige en je mental coach. Je krijgt één coach toegewezen die je tijdens 1-op-1 sessies op alle drie de gebieden begeleidt. Om verantwoord, zichtbaar en blijvend te kunnen afvallen stelt jouw personal trainer een totaalplan aan de hand van de Fit For Life methode op. Deze methode gaat uit van drie elementen die essentieel zijn bij gewichtsverlies:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Teamwork

Met de hulp van een personal trainer afvallen is iets wat steeds meer mannen en vrouwen overwegen. Jouw personal afval trainer van Personal Fitness Nederland werkt samen met jou naar een gezond en sterk lichaam. Er is regelmatig ruimte voor evaluaties, waarbij uiteraard ook jouw inbreng van belang is. Wat lukt goed en welke uitdagingen ervaar je? Met een personal trainer afvallen betekent teamwork en samen werken aan de doelen die voor jou zo belangrijk zijn. Schrijf je in voor een persoonlijk succestraject!

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
4 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen