Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal fitness gratis proefweek

Op zoek naar een personal coach, maar eerst een week proberen?

Plan dan een gratis proefweek in met onze goed opgeleide, gecertificeerde personal coaches. De personal coaches kunnen je helpen om jouw persoonlijke doelen te behalen, zoals afvallen, conditie verbeteren, fysieke klachten verhelpen of sterker worden. Met de persoonlijke aanpak van de personal coaches van Personal Fitness Nederland krijg je het gewenste resultaat, gegarandeerd!

Fit for Life methode

Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in de Fit for Life methode. Dit is een fitness- en lifestyle programma dat gefocust is op drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Tijdens het programma ontvang je persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd personal trainer. Samen gaan jullie als een team aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken.

100% Resultaatgarantie

Door de persoonlijke aanpak van onze personal trainers en het unieke Fit for Life programma kunnen wij 100% resultaatgarantie op jouw persoonlijke doelen bieden. En mochten de resultaten toch nog niet helemaal behaald zijn, dan trainen we kosteloos door. Want afspraak = afspraak!

Leden van Personal Fitness Nederland behalen resultaat door:

✔️ Het unieke Fit for Life programma
✔️ 1 op 1 begeleiding door Personal Coach
✔️ Persoonlijk voedingsadvies
​ ✔️ Permanente gedragsverandering en mindset
✔️ GRATIS fitness set voor thuis
✔️ 100% resultaatgarantie op afgesproken doelen
✔️ GEEN RESULTAAT = GELD TERUG ​

Meer dan 85+ studio’s in Nederland

Met meer dan 85+ studio’s in Nederland zijn we dé personal coaches van fit en vitaal Nederland. Bovendien is er altijd een studio bij jou in de buurt.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen