Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal coach

Een personal coach voor je eigen resultaat

Op zoek naar een personal coach om blijvende resultaten te boeken? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland aan het juiste adres. Je kunt vrijblijvend een proefweek aanvragen om erachter te komen of onze personal coaches echt iets voor je zijn. Wij zijn er zeker van dat jij straks overtuigd bent. Waarom? Omdat wij werken met het bewezen succesvolle Fit for Life programma.

Een personal coach voor iedereen

Onze filosofie is dat iedereen uniek is en andere doelen heeft. Door gericht en gestructureerd met jou en je persoonlijke doelstellingen aan de slag te gaan behalen we het beste resultaat. Dit doen wij altijd met de nodige toewijding en energie. We gaan altijd voor duurzame en blijvende successen en zijn daarmee het beste alternatief voor de normale sportschool.

Behaal je persoonlijke fitnessdoelen

Om lange termijn resultaten te behalen gaan wij uit van een totaalaanpak. Het mentale aspect is net zo belangrijk als voeding en beweging, want deze drie elementen kunnen volgens ons niet zonder elkaar. Dit hebben wij uitgewerkt in ons bewezen succesvolle Fit for Life programma.

Wat doen onze personal coaches?

Wij laten niets aan het toeval over en werken op een succesvolle manier. Onze leden behalen hun persoonlijke doelen door vier elementen.

  1. Het bewezen Fit for Life programma met individuele personal trainer
  2. Een totale benadering: beweging, eten en mental coaching
  3. Een persoonlijke benadering: individueel of in kleine groepjes
  4. 100% resultaatgarantie, want als jij je doelstelling niet haalt gaan we net zo lang kosteloos door tot het wel lukt.*

Maak gratis kennis met onze personal coaches

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen