Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Vermageren met een personal coach, zo werkt het

Vermageren met een personal coach, zo werkt het

Afvallen op eigen initiatief is vaak lastiger dan het lijkt. Heb jij ook moeite met de strijd tegen de kilo’s? Maar wil je graag wél progressie boeken? Denk dan eens aan vermageren dankzij een personal coach. Zo val je af, terwijl je op eigen tempo en onder begeleiding van een professional te werk gaat. Wat vermageren onder een personal coach precies inhoudt? Wij leggen het je uit!

Een persoonlijk trainingsplan

Eigenhandig een sportschema opstellen, digitale lessen op YouTube volgen of zelfstandig naar de sportschool gaan. Het zijn manieren om af te vallen, te vermageren en fitter te worden zonder personal coach. Maar deze bieden helaas geen zekerheid. Een trainer stelt daarentegen een persoonlijk trainingsplan voor je op, waar oefeningen in staan die geschikt zijn voor jouw lijf, lichaam en conditie. Zodat jij jouw doelen effectief kunt bereiken terwijl je sport op eigen tempo.

Een personal coach zorgt naast het vermageren ook voor een veilige en prettige werkwijze. Zo wordt een verkeerde houding tijdens het sporten meteen gecorrigeerd en wordt ook aan de nodige motivatie gedacht, zodat jij jouw training succesvol kunt doorstaan. Ook wanneer je even geen zin hebt is hij jouw stok achter de deur. Vermageren onder een personal coach is dus ontzettend doeltreffend.

Voedingsadvies op maat

Eiwitrijk, koolhydratenarm, suikervrij of vasten; wanneer je af wilt vallen zul je al snel merken dat er talloze manieren zijn om te diëten. Maar hoe weet je nu in welke voeding de juiste voedingsstoffen zitten? Hoe groot mogen je porties zijn? En belangrijker nog; hoe maak je met deze gezonde producten smaakvolle gerechten? Een personal coach helpt je daarbij door middel van een op maakt gemaakt voedingsschema.

Door dit schema val je op een gezonde en verantwoorde manier af. Zo leer je welke voeding je regelmatig mag eten en welke producten minder goed voor je zijn. Door met behulp van je personal coach geleidelijk je eet- en leefpatroon aan te passen ontwikkel je een nieuwe leefstijl, val je af en zul je uiteindelijk ook vermageren. En de kilo’s die je kwijt bent geraakt? Die komen ook niet meer terug.

Personal coaching: een investering die loont

Personal coaching kent vele voordelen. Zo hoef je niet meer zelfstandig aan de slag, word je gemotiveerd waar nodig en krijg je professionele begeleiding. Maar daar staat natuurlijk wel wat tegenover. Om effectief gebruik te maken van een personal coach moet je namelijk investeren. Zorg dus dat je budget hebt voor een personal coach. En dat je de tijd én ruimte hebt om samen aan de slag te gaan, op weg naar een gezonde leefstijl.

Aan de slag met een personal coach

Ben je overtuigd om af te gaan vallen en te vermageren met een personal coach? Dan staan de professionals van Personal Fitness Nederland voor je klaar. Met ons Fit for Life-programma ontvang je personal training, mental coaching én voedingsadvies op maat, zodat we gezamenlijk de uitdaging aan kunnen en jij definitief afscheid kunt nemen van de overtollige kilo’s. Heb je interesse? Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvende proefweek.

Gratis Proefweek

Met een personal coach vermageren; wij pakken alle aspecten zorgvuldig aan

Bij ons kun je met een personal coach vermageren en er zorg voor dragen dat je de rest van je leven op gewicht blijft. Dat doen we door jou een persoonlijke trainer aan te wijzen die je op drie manieren ondersteunt. Allereerst zorgt je trainer dat je meer beweging krijgt met uitdagende sessies in onze sportstudio. Vervolgens zal je coach je voorlichten over wat een gebalanceerde voeding is voor een gezonde levensstijl. En als laatste krijg je bij ons mentale coaching, zodat je niet alleen weet wat je moet doen, maar daar ook de juiste instelling voor hebt.

Kom bij ons met jouw personal coach vermageren

Wij hebben ondertussen al bijna 100 studio’s opgericht, verspreid over heel Nederland. Daar werken meer dan 200 gecertificeerde coaches die jou graag helpen je streefgewicht te bereiken. Bij ons vermageren met een personal coach betekent dat we naar jouw verhaal luisteren en daar een op maat gemaakt plan bij samenstellen. Dit plan is realistisch en haalbaar en zal je niet ontmoedigen. Bij ons vermageren onder een personal coach betekent regelmatige afwisselende trainingssessies in onze gym of buiten, gespecialiseerd voedingsadvies dat aansluit bij jouw levensstijl en mentale coaching voor een positieve mindset.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Kom je bij ons met een personal coach vermageren, dan stoppen we niet tot jij je doelen hebt bereikt. En ook daarna zijn we er voor ondersteuning, zodat je je gezonde leven gemakkelijk handhaaft. Samen met ons word je de beste versie van jezelf en ga je energiek en slank de rest van je leven door.

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
6 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Etiketten lezen doe je zo!
Mediteren kun je leren: maak er je dagelijkse gewoonte van
Een kantoorbaan? Zo kun je je dagelijkse beweging verhogen

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen