Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Met een betrokken personal coach afvallen

Met een betrokken personal coach afvallen

Zoek je naar de juiste plek om met een professionele personal coach te kunnen afvallen? Maak dan een afspraak bij Personal Fitness Nederland. Wij denken met je mee en werken samen met jou aan het bereiken van een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Bij ons krijg je altijd te maken met één personal coach om af te vallen. Dan pas is begeleiding écht persoonlijk. Afvallen onder een personal coach is iets waar je op korte termijn al mee kunt beginnen. Schrijf je nu in voor een persoonlijk intakegesprek.

Met een personal coach afvallen is bij ons meer dan alleen sporten

Vraag je je af hoe je effectief en verantwoord kunt afvallen onder een personal coach? Kies dan voor het Fit For Life programma van Personal Fitness Nederland. Dit programma bestaat niet alleen uit begeleiding bij het trainen, maar omvat ook voedingsadviezen en de benodigde mentale coaching. Afvallen is grotendeels namelijk ook een mentale kwestie. Onze coaches zijn hierin opgeleid. Het Fit For Life programma bestaat uit de volgende drie elementen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Een afvalprogramma op maat

Hoe je snel en blijvend gewicht verliest? Door met een personal coach te gaan afvallen die jou door en door kent en een programma opstelt dat helemaal op jou is aangepast. Werken op maat is de enige manier om de door jou gewenste resultaten te bereiken en behouden. Je kunt terecht bij een van onze ruim tachtig sportscholen in heel Nederland. Wij werken met functionele materialen die door iedereen gebruikt kunnen worden.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
2 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen