Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal bokstraining regelen met coaching adviezen

diëten vijf soorten

Personal bokstraining regelen met coaching adviezen

Als je goed wilt leren boksen is personal bokstraining met een ervaren coach zeker aan te raden. Jouw coach kan immers precies aangeven waar het misgaat en wat nodig is om juist wel goede resultaten te behalen. Bij Personal Fitness Nederland bieden we bokstraining met personal touch. Onze coaches geven hun volledige aandacht aan het realiseren van jouw doelstellingen, zodat je snel vorderingen maakt in het boksen. Je kunt personal bokstraining afnemen door je aan te melden voor het Leefstijl Programma. Je start dan direct met een persoonlijk aangewezen coach die verstand van zaken heeft als het aankomt op boksen.

Bokstraining, personal en professioneel

Voor personal bokstraining hoef je niet verder meer te zoeken. Bij ons kun je direct starten met een professioneel coaching traject om jouw vaardigheden in het boksen aan te scherpen. De coaching wordt gekenmerkt volgens een drietal gouden pijlers:

  • Voeding
  • Bewegingsadvies
  • Mentale coaching

Support bij bokstrainingen

Personal bokstraining afnemen geeft ruimte voor verbetering. Onze coaches zijn erop gericht om een totaalpakket te bieden, waarbij aandacht is voor fysieke flexibiliteit en mentale stabiliteit. Ook voeding is een belangrijk onderdeel ter bevordering van gezondheid, fysieke kracht en succes. Onze Fit for Life methode is bedoeld om jou te motiveren en te coachen om op effectieve wijze de bokstechnieken aan te leren. Je zult zien dat aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid bijdraagt aan een succesvolle personal bokstraining, waarbij wekelijks de vorderingen worden doorlopen. Een programma op maat gemaakt.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
7 dagen geleden
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen