Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Overspannen en sporten: verbetering van levenskwaliteit

diëten vijf soorten

Overspannen en sporten: verbetering van levenskwaliteit

Als je overspannen bent door werkdruk of persoonlijk belastende situaties is het juist goed om regelmatig te sporten. Overspannen zijn en sporten is de perfecte combinatie om veel van deze spanningen los te laten. Een coach bij Personal Fitness Nederland werkt samen met jou aan gestelde doelstellingen om te leren sporten tegen overspannenheid. Zo behaal je snel de gewenste resultaten en zul je een verbetering in je levenskwaliteit bemerken. Sporten en overspannen zijn gaan eigenlijk heel goed samen, al komt dit misschien niet direct zo op je over. Met de juiste aanmoediging voor het verkrijgen van een positieve mindset, de juiste voeding en aanmoedigende fysieke ondersteuning kom je snel een heel eind en zul je minder overspannen blijven.

Sporten en overspannen zijn

Voelt je leven overspannen en sporten als net een stap te ver? Kies dan voor een ervaren coach bij Personal Fitness Nederland. Deze stelt met jou een Leefstijl Programma op, op basis van de Fit for Life methode, die werkt volgens drie pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Totaalpakket aan sporten tegen overspannenheid

Overspannen en sporten, het kan als een onwaarschijnlijk duo overkomen. Toch zul je bemerken dat het sporten juist helpt bij overspannenheid. Door de aanmaak van endorfine zul je je snel een stuk beter voelen en kun je spanningen sneller loslaten. Jouw coach begeleidt jou van start tot finish en werkt aan je mindset, je fysieke conditie en geeft adviezen over de juiste voeding. Succes is gegarandeerd.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen