Over ons

Wij helpen jou je doelen te bereiken
Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we weten ook dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn wij er om hen te helpen. We zijn een organisatie met studio’s door heel het land. Hier werken personal coaches met maar één doel: hun klanten helpen om hun doelen te bereiken. Van afvallen en conditie verbeteren tot en met fysiek en mentaal sterker worden: elke klant krijgt een persoonlijk programma waarmee hij of zij die doelen daadwerkelijk bereikt.
0

Klanten
gecoacht

0

Studio's in
heel Nederland

0

Gecertificeerde
Fit for Life coaches

0

Gemiddelde reviewscore

Team van deskundigen
Achter iedere personal coach staat een team van deskundigen: van voedingsexperts, hormoonconsulenten en orthomoleculair specialisten tot en met fitnessdeskundigen, fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers. Daardoor durven we 100% resultaatgarantie te bieden.
Janneke Timmerije
Studiomanager van Groningen

Als afgestudeerd diëtist weet ik hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen in de vorm van voeding en beweging. Dit in combinatie met persoonlijke coaching zorgt ervoor dat wij samen jouw doelen kunnen bereiken!

Zep Hendriks
Lifestylecoach van Emmen

Na de diagnose chronische pijn, heb ik gekozen niet te kijken naar wat niet kan, maar naar de dingen die wel kunnen! Ik help jou graag te werken aan wat jij kunt!

Daan de Vleeschouwer
Lifestylecoach van Leeuwarden

Naast mijn kwaliteiten als Lifestyle Coach pas ik ook mijn kennis en vaardigheden als diëtist toe om jouw doelen te bereiken. Ik kan niet wachten om hier samen mee aan de slag te gaan!

Nynke Oud
Lifestylecoach van Sneek & Leeuwarden

Ik ben afgestudeerd fysiotherapeute en ik heb 5 jaar als professioneel volleybalster in het buitenland gespeeld. Nu werk ik met veel plezier met onze klanten naar hun mooie doelen in mijn eigen stadje Sneek (& Leeuwarden)! 💪🏻😁

Mart Jansma
Studiomanager & Lifestylecoach van Sneek & Leeuwarden

Door foute keuzes ben ik erachter gekomen hoe ik mijn leven niet meer wil leiden. Door regie terug te nemen en gezonder te leven ben ik fitter en gelukkiger dan ooit! Nu heb ik de mogelijkheden om anderen ook te helpen. Ben jij de volgende?

Anna Koenen
Lifestylecoach van Waalwijk

Geloven in jezelf is je grootste kracht! Mijn missie is om jou dat gevoel te geven. Door te bewegen, inzicht te krijgen en een positieve mindset bouwen we naar het geloof in jezelf. JIJ bent het waard om de krachtigste en gelukkigste versie van jezelf te zijn!

Kevin van Gestel
Studiomanager & Lifestylecoach van Waalwijk

Samen gaan we voor een gezonde geest in een gezond lichaam! We stellen kleine concrete doelen om het hogere doel te behalen. Bewustwording creëren, plezier hebben in sporten en dat jij jezelf op nummer 1 zet, dat is mijn missie.

Ranil Friederichs
Lifestylecoach van Bleiswijk & Heerlen

Mijn taak is om mensen het leven te laten zien. Wat kan je bereiken met een vitaal lichaam en gelukkige geest. Kortom: ik maak mensen graag gelukkig!

Jordan Griffiths
Lifestylecoach van Tilburg

Door een goede band op te bouwen, en een plezierige en vertrouwde omgeving te creëren, werk ik graag samen om je doelstellingen te bereiken.

Wesley de Wit
Studiomanager van Alphen aan den Rijn & Gouda

Jouw doel wordt mijn doel! Ik krijg energie wanneer jij je doel behaald. Wat je doel ook is, ik beloof er met 100% energie aan te werken. Dus wil je afvallen, fitter worden, beter in je vel zitten of klachten verhelpen? Laten we er samen vol voor gaan!

Nick Cramer
Lifestylecoach van Gouda

Samen in beweging komen, het voorzetje geven om het zelf te kunnen. Ik geef je graag het duwtje in de juiste richting en ik geef jou de kennis over een gezonde levensstijl. Hierdoor kan je het eigen maken en er oud mee worden!

Christian Bartholomeus
Studiomanager van Tilburg

Via een persoonlijke aanpak werk ik graag met je aan jouw doelen. Dit gebeurt altijd met veel enthousiasme en plezier. Gezond leven kan immers ook gewoon leuk zijn!

Floris Podzimek
Lifestylecoach van Enschede

Ik ben al meer dan vijf jaar actief in de fitnesswereld. Eruit halen wat er in zit, vind ik belangrijk. Bij NL-Actief heb ik de opleiding tot personal trainer succesvol doorlopen. Zie ik jou snel zodat ik jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen?

Cindy van der Aa
Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk en Delft

Al bijna 4 jaar begeleid ik met veel plezier klanten binnen het Fit for Life programma. Ik vind het belangrijk om jouw wensen en doelen voorop te stellen. En natuurlijk jou te enthousiasmeren om lekker te starten om je doelen te bereiken!

 

 

Danieke Steinebach
Lifestylecoach van Rijswijk

Ik krijg zo veel energie van mijn werk! Het is altijd mijn wens geweest om personal coach te zijn want ik bied graag hulp aan mensen die graag een betere levensstijl willen hanteren. Kom langs en wie weet ben jij de volgende!

 

 

 

 

Mike Smeelen
Lifestylecoach van Den Haag Piet Heinplein

Mijn passie is jou begeleiden als jij vol voor jouw doel wil gaan. Met mijn achtergrond als fysiotherapie en topsport is geen doel onhaalbaar. Zet jij je zinnen op de toekomst en een doel die je wilt halen? Dan voer ik graag mijn passie uit, zie je in de studio!

 

 

 

Nancy van den Berg
Lifestylecoach van Den Haag Oude Haagweg

Ik werk nu zes jaar in de sport en in 2019 heb ik mijn yoga opleiding gedaan in Thailand. Voor mij is het totaal plaatje onwijs belangrijk. Een pittige work-out is top! Maar ademhaling, ontspanning en voeding zijn the key naar een gelukkige lifestyle.

 

 

 

 

Sanne Overdijk
Studiomanager & Lifestylecoach van Den Haag Piet Heinplein

Ik ben studiomanager en gewichtsconsulent. Het is ontzettend gaaf om de klanten mentaal en fysiek sterker te zien worden. Mijn kennis over voeding, beweging en een gezonde leefstijl draag ik graag aan jou over.

 

 

 

 

Marco Hoogendijk
Studiomanager & Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk & Delft

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

 

 

 

 

Michael Grobbe
Lifestylecoach van Den Haag Oude Haagweg

Mensen begeleiden om een fitter en gezonder leven te leiden vind ik erg voldoenend. Verder hou ik erg van nieuwe uitdagingen, duiken en reizen. Ik ben dankbaar, positief ingesteld en een echte doener!

 

 

 

 

Musa Kaya
Lifestylecoach van Den Haag Oude Haagweg

Iedereen heeft een ander doel en daar hoort een individuele aanpak bij. Mijn kennis, passie en enthousiasme helpen jouw doelen te bereiken. Ik haal het beste in jou naar boven, samen werken we aan het gewenste resultaat.

 

 

 

 

Mirjam van Etten
Lifestylecoach van Rijswijk

Mensen enthousiasmeren voor een gezonde levensstijl en hen dit laten ervaren. Als mensen dan positieve resultaten boeken, dat is mijn passie als coach.

 

 

 

 

Thomas Olde Heuvelt
Studiomanager & Lifestylecoach van Delft

Met veel passie en enthousiasme begeleid ik mijn klanten om hun doelen te bereiken en het beste in zich zelf naar boven te halen. Door de juiste ondersteuning waar nodig zorgen we samen voor een gezonde levensstijl en goede balans!

 

 

 

 

Mike Winterkamp
Lifestylecoach van Rijswijk

Ik haal voldoening uit mensen helpen bij een gezonde levensstijl. Mensen persoonlijk zien groeien en de impact die dat heeft op hun leven en hun geliefden vind ik geweldig! Iedereen die klaar is voor deze groei is welkom bij mij!

 

 

 

 

Melih Kaya
Studiomanager & Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk & Delft

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

 

 

 

 

Dominique Dudink
Lifestylecoach van Lelystad

Het Fit for Life programma heb ik zelf gevolgd voor ik aan de slag ging als personal coach en het heeft mij enorm vooruit geholpen. Ik sta daarom echt achter ons programma en ik wil nu dolgraag graag jou helpen!

 

 

 

Anouk Timmers
Lifestylecoach van Soest

Ik vind het super tof om mensen te helpen bij een gezondere levensstijl. Naast mijn werk als Personal Coach ben ik daarom ook bezig met de studie tot gewichtsconsulente. Zodat ik me hier steeds verder op kan gaan specialiseren.

 

 

 

 

Jason Remak
Lifestylecoach & Small group trainer van Soest

Ik vind het belangrijk om mensen persoonlijke aandacht te geven. Dit doe ik door een individuele aanpak zodat iedereen op zijn eigen niveau en manier aan zijn doelen kan werken. “Train harder than last time” is wat ik regelmatig zeg.

 

 

 

 

Jaap van Dijk
Lifestylecoach van Soest

Het is prachtig om in het proces van verandering mee te mogen kijken en te sturen. Mensen leren bewuste keuzes te maken gebaseerd op kennis en ervaring. Ik zie ze groeien in gezondheid en zelfverzekerdheid en dat geeft mij energie!

 

 

 

 

Tom van Hattem
Lifestylecoach van Naaldwijk en Poeldijk

Met mijn achtergrond in de vechtsport, heb ik een echte winnersmentaliteit. Ik denk graag met mensen mee; oplossingsgericht. Waar jij zelf al jaren tegen de muur loopt, open ik een ander perspectief. Samen vinden we de weg.

 

 

 

 

Isabel da Cruz
Lifestylecoach van Naaldwijk en Poeldijk

Anderen omschrijven mij als gevoelsmens, want ik ben bijzonder geïnteresseerd in elk individu. Mijn missie is jouw doel en ik zal alles op alles zetten om jou hierin te coachen.

 

 

 

 

Macy Winkler
Studiomanager en Lifestylecoach van Naaldwijk en Poeldijk

Wanneer je je hart volgt, ontdek je dat alles binnen handbereik ligt. Met de juiste mindset en de WIL om je doel te bereiken, ga je 100% slagen!

 

 

 

 

Melangelo Prince
Studiomanager & Lifestylecoach van Naaldwijk en Poeldijk

Met ongekende discipline heb ik op jonge leeftijd het roer omgegooid. De combinatie van sporten, voeding en de juiste mindset heeft mij zowel fysiek als mentaal fit gemaakt. Nu jij nog!

 

 

 

 

Anouschka Prince
Studiomanager & Lifestylecoach van Naaldwijk en Poeldijk

De combinatie van topsporter en psycholoog, maakt mij een ervaren coach die graag speels te werk gaat. Geen doel is voor mij te gek, ik ga de uitdaging graag aan!

 

 

 

 

Tommy Mom
Studiomanager & Bokstrainer van Bemmel

Wil je afvallen? Herstellen van een burnout, terug komen op niveau na een blessure of sterker worden? Wij staan in Bemmel voor je klaar om je te ondersteunen met de juiste kennis. Samen gaan we jouw doel behalen!

 

 

 

Henk Hazelaar
Studiomanager & Bokstrainer van Bemmel

Wat je doel ook is, ik ga je helpen om je doel te behalen en een gezonde levensstijl te hanteren. Ik geef je de kennis en handvatten die je nodig hebt zodat jij niet alleen fit wordt voor even, maar voor het leven!

 

 

 

Timo van der Graaf
Studiomanager van Woerden

Jou helpen groeien door de juiste ’tools’ aan te reiken is waar ik energie van krijg. Ik help je met het creëren van een positieve mindset. Mijn missie: Jouw levensstijl een boost geven en je laten zien dat je meer kunt, en waard bent, dan dat je denkt.

 

 

 

Paula Klaassen
Lifestylecoach van Woerden

In 2018 ben ik zelf als sporter bij Timo het Fit for Life programma gaan volgen. Door de ‘vibe’ in de studio en de klik die ik direct met Timo had als persoon en coach ben ik dankbaar dat ik nu zelf als PA Timo ondersteun.

 

 

 

Jan Reinbergen
Lifestylecoach van Breda

Na jarenlang dansen, heb ik mijn passie gevonden in het begeleiden en trainen van mensen. Met mijn enthousiasme, kennis en energie help ik je niet alleen je doelstellingen te bereiken, ik laat je ook inzien dat er meer mogelijk is dan je denkt.

 

 

 

 

Lisa Bruijn
Lifestylecoach van Aalten

Met mijn passie, kennis als sportdeskundige en energie gaan wij jouw doelen bereiken. Ik vind het fantastisch om jou gelukkiger te maken door beweging, voeding en coaching. Ben jij klaar voor verandering? Ik sta voor jou klaar!

 

 

 

Maarten Krabben
Studiomanager & Lifestylecoach van Aalten

Met mijn kennis en ervaring zorg ik dat je de beste versie van jezelf wordt. Iedereen is uniek. Met jouw doelen stel ik een succesplan op waarin beweging, voeding en coaching centraal staan. Mijn missie is altijd jouw gezondheid!

 

 

 

Bertus van Lagen
Lifestylecoach van Doetinchem

Ik geef alles om samen het beste resultaat te behalen. Ik werk ruim 18 jaar als trainer, gymdocent en kickbokstrainer. Daarnaast ben ik erg actief bezig met yoga en ademtechnieken. Ik ben betrokken, eerlijk en geef nooit op.

 

 

 

 

Mark Roerade
Studiomanager & Lifestylecoach van Barendrecht

Het leven kan ingewikkeld zijn waardoor we onszelf slechte gewoontes aanleren die niet bijdragen aan ons persoonlijke geluk. Dit patroon verbreken kan lastig zijn. Ik help je hierbij graag want mensen helpen maakt mij gelukkig!

 

 

 

Niels Wassink
Studiomanager & Lifestylecoach van Doetinchem

Ga je met mij de uitdaging dat je op een leuke en gezonde manier je doelen gaat behalen? Ik zorg voor voldoende uitdaging, variatie en ben jouw stok achter de deur. Samen gaan we voor 100% succes zodat jij gelukkig kan zijn!

 

Monique Persoon
Sportzorgmasseur & Lifestylecoach van Soest

Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen (weer) lekker in hun vel komen te zitten en energie krijgen. Gezond leven kan moeilijk, maar ik ga je helpen! Als gecertificeerd Calisthenics Trainer en sportmasseur geef ik jou nieuwe inzichten.

 

 

 

 

Maaike Raijmakers
Yoga & lifestylecoach van Soest

Ik geef Hatha en YingYang lessen met extra aandacht voor de rug en core. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het enthousiasme van klanten als ze zich realiseren dat ze sterker en mobieler worden en meer kunnen dan ze dachten!

 

 

 

 

Nicki Spijker
Lifestylecoach van Soest

Why put off feeling good? Samen werken aan een optimale balans in energie en gezondheid: dat is míjn doel bij Personal Fitness Nederland – Soest!

 

 

 

 

Matthijs Martens
Studiomanager & Lifestylecoach van Emmen, Kampen & Zwolle

Ik vind het werken met mensen die echt een doel hebben zowel lichamelijk maar ook mentaal ontzettend leuk. Ik ben gespecialiseerd in afvallen, functioneel trainen en spiermassa opbouwen.

 

 

 

 

Brendon Scheepers
Studiomanager van Kampen

Ik vind het fantastisch om met een hands-on-mentaliteit deelnemers zo goed mogelijk te begeleiden. Door de juiste beweging, voeding en coaching help ik jou je persoonlijke doelen te behalen.

 

 

 

 

Remco van der Tas
Studiomanager van Zoetermeer

Met mijn nodige kennis en ervaring weten we van iedere training weer een feestje te maken. Sporten en plezier gaan wel degelijk samen! Mijn energie haal ik uit het behalen van jouw doelen. ‘If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you!’

 

 

 

 

Annelies van Gelder
Studiomanager van Arnhem

Na mijn opleiding HBO Sport, Gezondheid & Management heb ik extra sport- en voeding opleidingen gevolgd. Het belangrijkste vind ik dat je in een vertrouwde en gezellige omgeving bij ons kunt sporten en jezelf kunt zijn. Ik sta voor jou klaar!

 

 

 

 

Jordy Soer
Studiomanager & Lifestylecoach van Arnhem

Samen met Annelies ben ik de eigenaar van de studio in Arnhem. Ik heb HBO Sportmarketing gestudeerd en fitness/coaching opleidingen gevolgd. Ik sta voor je klaar als je wil werken aan een gezonde levensstijl. Spreken wij elkaar snel?

 

 

 

 

Claudia van der Heiden
Lifestylecoach van Soest

Vanuit mijn passie en liefde voor fitness help ik anderen graag om een krachtigere en fittere versie van zichzelf te worden. Ik ga altijd voor het maximaal haalbare. Hopelijk zien we je snel bij Personal Fitness Nederland – Soest!

 

 

 

 

Chris Wallaart
Lifestylecoach van Amsterdam-Zuid

Met mijn opleidingen en ervaring in personal coaching weet ik het maximale uit jou te halen. Ik zorg dat je gemotiveerd en gedisciplineerd je doelen behaalt. Mijn specialisaties liggen in de juiste techniek en houding.

 

 

 

 

Al-Jerreau Sadji
Studiomanager & Lifestylecoach van Amstelveen

Als ervaren lifestylecoach zorg ik ervoor dat je altijd gemotiveerd blijft en met veel plezier traint. Met mijn enthousiasme en gevoel voor humor weet ik je persoonlijk te motiveren. Hierdoor verlaat je de studio met een voldaan gevoel.

 

 

 

 

Estéfan Pattinasarany
Studiomanager van Amstelveen & Amsterdam

Ik help je jouw doelen te bereiken én vast te houden. Ik vind het fantastisch om te zien dat de resultaten 100% worden behaald. Met mijn ervaring in het professionele voetbal en achtergrond op gebied van sportpsychologie help ik je graag verder!

 

 

 

Tim Lenders
Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Mijn expertise zet ik graag in om jou te helpen. Ik ga voor jou door het vuur als je vastberaden bent om je doelen te behalen, maar ook als je nog niet weet waar je moet starten. Samen doelen bereiken geeft een gevoel van trots, voldoening & geluk.

 

 

 

Sietse Saargaren
Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Passie, commitment en energie is wat ik te bieden heb. Wil jij je levensstijl blijvend veranderen? Dan sta ik voor je klaar! Je gaat ontdekken dat het behalen van je fysieke doelen een middel zijn om tot je echte doel te komen; GELUKKIGER!

 

 

 

Sarah Boomsma
Studiomanager & Lifestylecoach van Oisterwijk

Samen met Nikolas ben ik coach en eigenaar van de studio in Oisterwijk. Met onze ervaring coachen we je naar het behalen van je doelen én meer! Waar Nicolas zich focust op beweging, ben ik specialiseert in voeding. Hopelijk zien we je snel!

 

Nikolas Thasing Mendez
Studiomanager van Oisterwijk

Samen met Sarah coachen wij je blijvend naar een fitte, gezonde en gelukkige jij! Ik ben gespecialiseerd in beweging en fysieke belastbaarheid door mijn achtergrond bij de Nederlandse krijgsmacht. Zie ik jou snel in de studio?

 

 

 

Tica Ruijter
Lifestylecoach van Soest

Met veel plezier coach ik jou in onze studio in Soest. Ik vind het heel gaaf om mensen doelen te zien behalen en mijn kennis aan jou over te brengen. Move your body, shape your future.

 

 

 

Lars Huijdts
Lars Huijdts
Studiomanager & Lifestylecoach van Sittard

Ik help mensen om de balans te vinden tussen genieten en vitaal blijven. Buiten een humoristische en eerlijke aanpak vind ik het niet alleen belangrijk om de training effectief maar ook zo leuk mogelijk te maken.

 

 

 

Jessie Boumans
Lifestylecoach van Maastricht

Ik ben afgestudeerd als bewegingswetenschapper en heb een passie voor sport en voeding. Ik vind het super om je te helpen bij het behalen van doelen. De lach op je gezicht als je je realiseert wat je kan bereiken, daar doe ik het voor.

 

 

 

Danny Put
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer & Veenendaal
Ik ben mede-eigenaar van Apeldoorn, Deventer, Doorn en Veenendaal. Ik doe dit werk al 5+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega’s om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.

 

 

Bastiaan ten Hope
Lifestylecoach van Deventer
Na het programma te hebben gevolgd ben ik van klant naar erkend coach gegaan. Nu wil ik anderen net zo goed helpen! Ik vind het geweldig te zien hoe kleine wekelijkse doelen een grote verandering in  levensstijl teweeg brengen naar een fit en vrij leven!
Mariëlle Koetsier
Studiomanager & Lifestylecoach van Harderwijk

Ik vind het geweldig om met mensen bezig te zijn en deze te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Het mooie van dit traject is dat het niet gaat om alleen maar bewegen maar ook luisteren, adviseren en coachen!

Joep Herben
Studiomanager & Lifestylecoach van Sittard

Ik ben graag bezig met alles wat met gezondheid te maken heeft en vind het geweldig mijn kennis en ervaring over te brengen naar anderen en ze op deze manier te helpen hun doelen te behalen. Daarvoor ben je bij ons in Sittard aan het juiste adres!

Daan Beckeringh
Studiomanager & Lifestylecoach van Emmeloord

Fit, vitaal en de power om zelf jouw behaalde resultaat te behouden! Ik ben Daan en ik ga je helpen met het verbeteren van jouw levensstijl. Doelgericht en resultaatgericht. Behoud jouw levensstijl voor altijd  door de tips, tools en tricks die je van ons meekrijgt!

Rose-Anne
Voedingsdeskundige en Lifestylecoach van Apeldoorn
Hoi, ik ben Rose-Anne! Ik ben voedingsdeskundige en lifestylecoach van Apeldoorn. Met mijn biologie achtergrond en passie voor gezondheid en welzijn ben ik helemaal in mijn element als lifestylecoach.
Maarten Merx
Studiomanager & Lifestylecoach van Oss
Als afgestudeerd sportkundige begeleid ik je naar een fittere versie van jezelf. Dit doe ik met veel passie en energie. Met mijn achtergrond in crossfit, krachtsport en tennis breng ik variatie toe aan trainingen!
Felicia Fama
Lifestylecoach van Houten
In deze studio ben ik zelf begonnen als klant. Inmiddels sta ik hier als gecertificeerd coach en ben bijna afgestudeerd fysiotherapeut. Ik kan alleen maar 100% positief zijn en werk graag met jou aan je doelen!
Marco van Ruler
Studiomanager en Lifestylecoach
Als eigenaar van Heerde, Nunspeet, Wezep en Harderwijk weet ik wat het is om doelen te behalen. Graag ga ik met jou aan de slag zodat ook jij de beste versie van jezelf kan worden. Ik begeleid je naar een gelukkig en succesvol leven!

 

 

Quincy Barrow
Studiomanager & Lifestylecoach van Uden
Ik heb mijn achtergrond in zowel vecht/krachtsport als functional fitness, waardoor ik op elke vraag vol enthousiasme en kennis kan inspringen. Ik heb 100+ mensen mogen coachen naar de beste versie van zichzelf. Ben jij de volgende?
Monta van Leeuwen
Lifestylecoach van Heerde
Van een tevreden klant naar een enthousiaste coach, zo is mijn avontuur begonnen! Als coach vind ik het geweldig om mensen te zien veranderen. Samen kiezen wij de weg die het beste bij jou past en die zal leiden naar een blijvend resultaat!

 

 

Dian Rouw
Lifestylecoach van Nunspeet
Mensen blij en gelukkig maken, daar ga ik voor! Mijn aanstekelijke positiviteit en gedragswetenschappelijke achtergrond gebruik ik om je te helpen je leefstijl en gedrag te veranderen voor een fijner, beter en vooral gelukkiger leven!

 

 

Laura Peters
Lifestylecoach van Utrecht Noord & Nieuwegein

Zoals het leven soms veel verrassingen kent, ben ik ervan overtuigd dat je zelf een positieve wending kan geven aan deze verrassingen. Jouw leven mag vol zitten met jouw doelen, en jíj kunt deze behalen. Ik ondersteun je hierbij!

Pim Posdijk
Studiomanager van Utrecht Noord, Oost & Nieuwegein

Ik vind het geweldig te zien hoe onze klanten hard werken aan hun gezondheid en vitaliteit en wat een voldoening het behalen van hun resultaten geeft. Iedereen zo gezond en fit als mogelijk is, daar stop ik al mijn energie in!

Sharona Roke
Lifestylecoach van Nunspeet
Ik word zo blij wanneer klanten hun doelen behalen. Mijn passie is om mensen te helpen, inspireren en te motiveren. Dat is mijn missie! Ik sta klaar om je te helpen met het aanpassen van je leefstijl en gedrag, om zo de beste versie van jezelf te worden!

 

 

Tineke Honkoop
Lifestylecoach van Nieuwegein

Het is mijn doel om mensen, die zelf niet de kennis en motivatie hebben, te helpen naar een gezonde en fittere levensstijl. Dit doe ik al een aantal jaar met heel veel plezier met persoonlijke begeleiding maar ook met de groepslessen die ik daarnaast nog geef.

Greetje Scholten
Lifestylecoach van Wezep & Harderwijk
Ik hou ervan om mensen te enthousiasmeren om met veel plezier te sporten. Fantastisch om iemand naar een nieuwe leefstijl te begeleiden en dit tot een succes te maken; dat is mijn motivatie om dit werk met volle overgave te doen!

 

 

Jabbe Nieuwenhuis
Lifestylecoach van Utrecht Noord & Oost

Trots op het feit dat ik mensen mag ondersteunen op het gebied van een gezonde lifestyle. Ik doe dit met passie voor coaching, sport en voeding. Altijd positief en gedreven om samen met jou te werken aan de doelen die jij stelt!

Roy Eckringa
Lifestylecoach van Utrecht Noord, Oost & Nieuwegein

Samen werken we oplossingsgericht aan jouw persoonlijke doelen. Ieder mens heeft eigenschappen met valkuilen en kwaliteiten, ik help je graag bij het vinden van jouw kracht en motivatie.

 

 

Elysa Breugelmans
Studiomanager & Lifestylecoach van Houten

Ik vind het belangrijk dat iemand zich weer gelukkig gaat voelen in zijn of haar lichaam. Vitaliteit is iets waar altijd aan gewerkt kan worden en ik ben ontzettend blij als ik jou mag helpen!

Barry Bierstekers
Studio manager van Den Bosch Empel & Oost

Als kind was ik al met sport en gezondheid bezig. Nu ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken geniet ik ervan om de kwaliteit van leven bij anderen te kunnen verhogen en zo anderen gelukkig te maken en te laten ontwikkelen als persoon.

 

 

Deborah van Manen
Lifestylecoach van Ede
Ik heb de opleiding voedingsleer afgerond, welke ik was begonnen om voor eens en voor altijd van mijn overgewicht af te komen. Diëten hield ik nooit lang vol. Door de jaren heen heb ik geleerd dat gezond eten eigenlijk heel lekker is!

 

 

Mayra Hellemons
Lifestylecoach & Sportmasseur van Den Bosch Empel & Oost

Ik ben expert op het gebied van het het menselijk lichaam en vind het geweldig om mensen te helpen er het maximale uit te halen. Tijdens de trainingen creëer ik een fijne sfeer. Mijn specialisaties zijn o.a. sportmasseur & (kick) boksen.

 

 

Madelon Smit
Lifestylecoach van Etten-Leur
Ik word enorm enthousiast als ik mensen zie groeien binnen hun eigen kunnen. Ik vind veilig bewegen en een vleugje humor erg belangrijk.

 

 

Casper Goijaerts
Voedingsdeskundige van Den Bosch Empel & Oost

Ik ben gepassioneerd op het gebied van sport en voeding en ben erg gemotiveerd om andere met hun gestelde doelen te helpen, hoe groot de uitdaging ook mag zijn.

 

 

Kim Huijbrechts
Studiomanager en Lifestylecoach van Etten-Leur

Als personal coach heb ik van mijn passie mijn beroep weten te maken: mensen ondersteunen op weg naar een gezonder leven. Dat is niet mijn enige passie, ik blijf zelf graag in beweging met yoga en iets met muziek en pasjes 😉 

 

 

Maarten Jonkergouw
Lifestylecoach van Den Bosch Oost

Samen grenzen verleggen, records breken en vooruitgang boeken. Daar haal ik energie uit. Mijn kracht ligt in coachen. Ik kan me goed inleven in anderen en heb snel door hoe ik je kan helpen met het aanleren van goede gewoontes.

 

 

Marcel Mulder
Lifestylecoach van Wezep

Ik vind het geweldig om mensen te begeleiden naar een nieuwe leefstijl, waarbij ze gaan ervaren dat ze zoveel meer kunnen bereiken dan ze zelf voor mogelijk houden. Jij kan het leven leiden waar je van droomt. Waar wacht je nog op?

 

 

Sophie Ravensbergen
Lifestylecoach van Oegstgeest

Met veel enthousiasme help ik mensen op weg met het behalen van fysieke en persoonlijke doelen. Uit eigen ervaring weet ik hoe veel dit kan bijdragen aan de kwaliteit van je leven. Ik geniet mee van elke mijlpaal die behaald wordt!

 

 

Rodney Rijnbergen
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer & Veenendaal

Hoi, ik ben Rodney! Mede-eigenaar van Apeldoorn, Deventer, Doorn & Veenendaal. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!

 

 

Mensje Bergthaler
Studiomanager en Lifestylecoach van Roermond

Ik vind het heel tof om je te begeleiden van je beginsituatie naar je einddoel. Ik bied je graag een luisterend oor als je ergens mee zit of zoek met je naar oplossingen. Dit doe ik met veel positiviteit en veel plezier! 🤗

 

Roy Schouten
Studiomanager en Lifestylecoach van Apeldoorn

Met mijn ervaring in het werkveld als Personal trainer, Sportcoach in de verslavingszorg en mijn opleiding Sportkunde help ik iedereen, door middel van uitdagende trainingen en een gezonde dosis humor, naar de beste versie van zichzelf.

Marcel Bartels
Studiomanager & Lifestylecoach van Krommenie

Gedrag veranderen en mentaal & fysiek sterker worden hebben mij een gelukkiger mens gemaakt. Dit gun ik iedereen en daarom zal ik mij maximaal inzetten om samen met jou te werken aan het behalen van jouw doelen!

 

 

Cindy Jansen
Lifestylecoach & Voedingsdeskundige van Krommenie

Mijn passie is mensen inspireren en begeleiden naar een gezonde en vitale leefstijl zodat ze meer energie en geluk ervaren in hun leven.

 

 

Tamim Mahbouzbada
Lifestylecoach van Bergen op Zoom
Met mijn ervaring als personal coach help ik je naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Ook heb ik gewerkt als doktersassistent in ziekenhuizen en huisartspraktijken. Ook op dit gebied kan ik je voorzien van adviezen!

 

 

Martin Sibrandi
Studiomanager & Lifestylecoach van Meppel
Door mijn ervaring in de zorg (gedragsproblematiek) en als fitnesstrainer weet ik jou zodanig te coachen dat jij tot eigen inzichten komt! Samen gaan we naar jouw doel werken!

 

 

Anis Nahedh
Lifestylecoach van Roermond

Muziek mixen en sporten is mijn passie! Ervoor zorgen dat jij elke training het beste in jezelf naar boven haalt, je angsten en onzekerheden gaat overwinnen tijdens bijvoorbeeld een MMA workout, daar haal ik mijn energie uit.

 

 

Fabien Kulka
Lifestylecoach van Roermond

Ik ben Fabiën en ik zit op het CIOS in mijn 3e leerjaar waar ik het profiel health coach volg. Dit heb ik gekozen omdat ik het leuk vind om met verschillende doelgroepen te sporten en om andere te helpen met het behalen van hun doelen.

 

 

Thijs Nijhuis
Studiomanager & Lifestylecoach van Haaksbergen

Met mijn enthousiasme en jaren ervaring in het vakgebied heb ik al vele goede resultaten geboekt. Samen met jou ga ik haalbare doelen stellen zodat jij weer gezonder en gelukkiger in het leven komt te staan.

 

Mitchel Bosch
Studiomanager & Lifestylecoach van IJmuiden & Nieuw-Vennep

Ik ben studiomanager van IJmuiden en ben al 16 jaar bezig met kracht, duursport en voeding. Fysiek en mentaal jouw gezondheid verbeteren en doelen behalen bij ons in de studio is wat mij voldoening en energie geeft.

 

Veerle Dignouts
Lifestylecoach en gewichtsconsulente van Roermond

Ik ben afgestudeerd als sportkundige en gewichtsconsulente en heb hierin al jaren ervaring opgedaan. Ik kijk ernaar uit om met jou te werken en jouw persoonlijke doelen te behalen! Ik heb er zin in, tot snel!

 

 

Danny Bartman
Studiomanager en Lifestylecoach van IJmuiden & Nieuw-Vennep

Ik ben al mijn hele leven bezig met duursport en krachtsport, hierdoor kan ik mij met mijn certificeringen benoemen tot een echte sportexpert. Ik kijk er naar uit om samen jouw doelen te behalen!

 

Auke Jongbloed
Studiomanager van Vlaardingen

Mensen helpen naar een gezonde levensstijl en meer geluk, dat is wat ik het liefste doe. Ik geniet er elke dag weer van wanneer mensen hun grootste potentieel bereiken en de doelen behalen waar ze echt blij van worden.

 

Frans Smulders
Studiomanager & Lifestylecoach van Eersel

Bij coach Frans ben je aan het juiste adres! Mijn kracht is streng zijn maar vooral ook motiverend en relaxed. Bij mijn gezellige studio in Eersel gaan we samen je grenzen verleggen en je ondersteunen om je doelen te bereiken.

 

 

Bram Kuppens
Studiomanager van Geldrop

Personal trainer zijn is meer dan alleen mijn werk. Respect, aandacht en vertrouwen is de basis voor elk traject onder persoonlijke begeleiding. Ik geloof in een focus op positieve dingen, wat gaat goed en wat heb je goed gedaan.

 

Marion van der Schuur
Studiomanager van Hoogezand-Sappemeer

Al mijn energie en passie kwijt te kunnen in mijn eigen studio, daar wordt ik gelukkig van! Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord, gezien en prettig voelen in onze studio.  Specialisatie: burn-out coaching en schildklierproblematiek.

 

Carl Lilienthal
Studiomanager van Hoogezand-Sappemeer

Het beste uit mensen naar boven halen binnen hun eigen kaders dat is mijn doel! Ik vind het belangrijk dat men zich welkom voelt bij ons in de studio. Ongedwongen werken aan je doelen met een lach, soms een traan, het kan allemaal.

 

Sacha Lopes
Studiomanager van Schijndel

Met mijn kennis en ervaring als gecertificeerd fitnesstrainer en Personal Trainer vind ik het fantastisch om mensen te begeleiden op het gebied van beweging, voeding en mental coaching en ze daarbij hun mooie doelstellingen te laten behalen!

 

Ramon Lopes
Studiomanager van Schijndel

Als gediplomeerd fitnesstrainer en Jiu-Jitsu leraar vind ik het bijzonder leuk om jou een boost in zelfvertrouwen te geven. Alles begint met mindset en de psychologie daarachter. Wij coachen je naar de beste versie van jezelf!

 

Artie Possemis
Studiomanager & Lifestylecoach van Duiven

Met mijn (kinder)verpleegkundige achtergrond en uit mijn eigen ervaring (20 kg afgeslankt) is er niets mooiers om je gelukkig(er) te voelen. Fitter, vitaler en slanker. “Making the world Healthier and Happier”.

Marianne Groeneveld
Studiomanager van Nijkerk

Als gediplomeerd Personal & functional trainer, gecertificeerd in voeding, weet ik jou optimaal te begeleiden. Daarnaast werken we samen aan jouw mentale gezondheid zodat jij straks weer trots in de spiegel kijkt!

Mathilde Rijsemus
Studiomanager & Lifestylecoach van Ede

Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Leefstijl & gezondheid. Het is mijn missie om klanten te helpen gelukkig te zijn en volledig in hun kracht te staan. Ik ondersteun je graag bij dit proces en beloof je dat er iets moois staat te gebeuren!

Tim Tuinstra
Studiomanager & Lifestylecoach van Drachten & Assen

Het geeft mij erg veel voldoening om met mijn kennis mensen te coachen naar fittere en gezonde levensstijl.

Maxime Trouwen
Studiomanager & Lifestylecoach van Roosendaal

Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van fysieke en mentale begeleiding omtrent afval- en revalidatieprocessen, geloof ik er heilig in dat ik ook joú kan helpen naar een fitter, sterker en een gemakkelijker leven!

Roohin Osmani
Studiomanager & Lifestylecoach van Bergen op Zoom
Ik ben de studio eigenaar van Bergen op Zoom en zit al meer dan 10 jaar in de fitnessbranche. Met mijn ervaring op het gebied van gedrags- en voedingspatronen help ik mensen om vitaler en gelukkiger te worden.
Mark van Dooremolen
Studiomanager & Lifestylecoach van Best
Ik ben studio eigenaar van Best en heb de opleiding sport en beweging coördinator afgerond. Pleziertjes vind ik belangrijk, maar ik hou ook van aanpakken om een doel te behalen. Mijn specialiteit is spieropbouw en afvallen.
Rob van der Putten
Studiomanager & Lifestylecoach van Wageningen
Het is mijn missie om mensen te helpen op weg naar een gezond en gelukkig leven. Er is teveel onzin te vinden over hoe het zou moeten, ik draag er graag aan bij om mensen te helpen met hoe het wel moet. En dat dat ook leuk kan zijn!
Quinty Hartendorp
Studiomanager & Lifestylecoach van Almere
Na heel lang zelf gestruggled te hebben met mijn eigen levenstijl, vind ik het ontzettend mooi om mensen te kunnen helpen en de tools te kunnen geven om een gelukkig en vitaal persoon te worden! Graag deel ik mijn kennis om samen jouw doelen te bereiken. Ik houd mij niet alleen bezig met het fysieke gedeelte maar ook help ik je graag in het mentale stukje.
Petra Tesselaar
Studiomanager & Lifestylecoach van Hoorn
Mijn leven lang ben ik zelf bezig met sport en gezondheid. Ik vind het super gaaf om samen met jou toe te werken naar een gezond en gelukkig leven. Beweging, gezonde voeding en de juiste mindset zijn daarvoor de ingrediënten.
Wytze Tesselaar
Studiomanager & Lifestylecoach van Hoorn

Samen met Petra run ik met veel plezier onze studio in Hoorn. Met 22 jaar ervaring in de fitnessbranche en het onderwijs kan je bij mij rekenen op een gedegen, no-nonsens en vooral persoonlijke aanpak. Ik hoop je snel te zien in onze studio!

Vincent Koot
Studiomanager & Lifestylecoach van Amsterdam Oost

Een bijzondere hobby van mij is kitesurfen. Dat maakt mij tegelijkertijd avontuurlijk. Ik durf een stapje verder te gaan. De grens opzoeken. Ik ben een positief mens, daar ligt mijn kracht. Het lukt mij mensen daarmee te motiveren en niet op te geven.

Giuliana van de Ven
Studiomanager van Nijmegen

Mijn missie? Jou helpen bij het bereiken van jouw geluk door beweging, voeding én mentale gezondheid via een persoonlijk plan. Met mijn master in de psychologie help ik je op weg naar een blijvende verandering in jouw leefstijl.

Oscar Sijtsma
Voedingsdeskundige & karateka-specialist van Amersfoort

Het is mijn passie om mensen ‘over hun drempel’ te helpen. Wat mij typeert is: genieten, groeien en gein. Vanuit dankbaarheid van het leven genieten. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en vind humor, zelfreflectie en zelfspot daarbij belangrijk.

 

Marcel Hagmanns
Beweegspecialist & Fysiotherapeut van Amersfoort

Na een mooie carrière binnen de wereld van geneesmiddelenonderzoek greep ik in 2017 mijn kans om in Amersfoort een studio te openen. Op eigenzinnige manier houd ik je graag een spiegel voor, met humor en eerlijkheid.

 

Jeroen Stals
Studiomanager & Lifestylecoach van Oegstgeest

Ik haal mijn energie uit het helpen van mensen met het aannemen van een gezondere levensstijl, dit door middel van lekker sporten en lekker gezond eten! Dat gun je toch iedereen 😊!

John Soekhradj
Studiomanager & Lifestylecoach van Weert

Na lang sportlessen te hebben gegeven bij Defensie train ik nu niet alleen militairen maar iedereen die aan zijn gezondheid wilt werken. Naast kracht- en conditie geef ik ook bokslessen aangezien vechtsport mijn achtergrond is.

Kevin de Bie
Studiomanager & Lifestylecoach van Helmond

Ik coach mensen naar een gezond en gelukkig leven. Ik vind het belangrijk om door de pokerface heen te prikken en de kern aan te pakken, ” de spreekwoordelijke schop onder je kont ” Zo komen we tot het echte probleem.

Ilse van Rengs
Studiomanager & Fysiotherapeute van Tiel

Voor mij is er niets mooier dan mensen begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke doelen (fysiek en mentaal). Jouw reis, jouw ontwikkeling & jouw groei daar draait het allemaal om. Gelukkig worden en zijn met wie jij bent!

Tineke Heberlé
Lifestylecoach van Doorn
Ik beschrijf mezelf als vrolijke humoristische enthousiaste positieve motivator en coach met hart voor de zaak en haar cliënten. Verder streef ik altijd naar succes en doelen behalen bij onze klanten.
Jolanda van Hoeflaken
Lifestylecoach van Veenendaal
Plezier in sport hebben en resultaat gericht werken aan jouw gezondheid. Dat is waar ik altijd naar streef.
Jasper Krom
Studiomanager & lifestylecoach van Doorn

Vanuit mijn medische basiskennis en passie voor beweging wil ik een ieder die toewijding toont helpen zijn/haar doel gegarandeerd te bereiken op een leuke, progressieve, sportieve manier.

Bryan van Steijn
Studiomanager & lifestylecoach van Veenendaal

Ik help graag mensen die echt iets willen doen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Als iemand inzet toont en er samen met mij vol voor wil gaan, dat is waar ik energie van krijg! Dan gaan we samen een heel mooi resultaat behalen!

Jasper Weug
Studiomanager van Eindhoven & Valkenswaard

Graag help ik je bij het leven van een gezonde leefstijl. Samen zoeken we balans tussen beweging, gezonde voeding, werk en ontspanning. Met humor, vrolijkheid en enthousiasme zet ik me voor 100% in om jouw doelen te behalen!

Nadine Isen
Studiomanager & lifestylecoach van Heerlen
Ik ben afgestudeerd aan de Sportacademie in Den Haag. Mijn passie is mensen helpen en begeleiden hun doelen te behalen, maar vooral om deze voor altijd vast te blijven houden. Ik help iedereen dan ook graag verder met mijn kennis.
Raissa van den Hove
Studiomanager van Maastricht

Ik ben afgestudeerd als bewegingsdeskundige met de afstudeerrichting sportstimulering en bewegingseducatie. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in de studio en op zijn eigen tempo kan trainen en groeien.

Teun van de Laar
Studiomanager van Eindhoven & Valkenswaard

Ik ben studiomanager van Eindhoven Noord, Eindhoven Zuid en Valkenswaard. Ik help mensen graag omdat er helaas nog steeds teveel onzin verkocht wordt in onze branche. Mijn specialisaties zijn afvallen en spiermassa opbouwen.

Monique Rijsdijk
Studiomanager & Lifestylecoach van Barneveld

Ik vind het fantastisch om mensen de power te geven om te gaan voor een gezondere levensstijl. Graag help ik jou verder met mijn ervaring op het gebied van gedrags- en voedingscoaching en geef ik je praktische en nieuwe inzichten.

Personal Fitness Nederland is vijf jaar op rij de beste
in personal training binnen Nederland.
Droom

De oprichters van Personal Fitness Nederland zijn fysiotherapeut Jos Vermeer, gewichtsconsulente Petra Vermeer en fitnessexpert Giel Verberne.

In zo’n vijftien jaar groeide hun eenvoudige studio in Tilburg uit tot een grote, professionele organisatie met 85+ studio’s en 200+ coaches. Daarmee komt hun droom steeds dichterbij: met de ideale mix van beweging, voeding en mental coaching heel Nederland fitter, gezonder en gelukkiger maken. Dit alles om te zorgen voor een prettigere maatschappij.

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen