Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Met een opleiding fitness instructeur kun je nu een eigen studio openen

Een opleiding fitness instructeur biedt toekomstperspectief. Zeker met ons concept, want wij bieden je de mogelijkheid om een eigen bedrijf te starten. Is je droom sportinstructeur te zijn in je eigen personal fitness studio, dan is dit je kans. Wij hebben succesvolle trainingen en een doordacht concept waarop je kunt meeliften. Dit betekent gegarandeerd minimaal 300 aanvragen van potentiële klanten in de eerste 6 maanden. Een mooi begin voor een startende ondernemer. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan snel vrijblijvende informatie aan.

Opleiding fitness instructeur beperkt zich niet tot één doelgroep

Steeds meer mensen willen gezonder gaan leven, maar is gezondheid een leven lang zonder ziekte of kunnen meedoen met een aantal beperkingen? Voor iemand die van plan is om fitness instructeur of sportinstructeur te worden is dit stof om over na te denken. Les geven is kennis overdragen en waarom zou je je dan beperken tot één doelgroep? Zeker als het gaat om sporten. Iedereen heeft behoefte aan sporten en gezonde voeding.

Fitness instructeur aan het werk

Heb je geen opleiding tot fitness instructeur genoten, maar wil je het wel worden? Dan krijg je van ons een interne opleiding. Dit geeft je talrijke mogelijkheden. Zo kun je mensen begeleiden op het gebied van sport, beweging en voeding met kennis van zaken. Mensen die willen afvallen of juist willen aankomen. De eerste boodschap die je kan meegeven is, eet zo veel mogelijk onbewerkte natuurlijke voeding, want dan krijgt je lichaam de juiste bouwstoffen binnen. Dit advies geldt voor beide groepen. Voedingsadvies geven houdt natuurlijk veel meer in, maar is voor iedere klant weer anders. Dit noemen wij maatwerk en daarin zijn wij, en straks jij, gespecialiseerd.

Sportinstructeur worden? Wij geven een interne opleiding

Een interne opleiding fitness instructeur betekent dat je al direct gaat leren welke trainingsschema’s wij gebruiken. Ze zijn niet standaard, want wij leveren maatwerk. Je klanten zijn divers met de meest uiteenlopende wensen. De één wil wat aan zijn of haar conditie doen, de ander wil sterker worden na een operatie of ziekte. Dit betekent dat jij als fitness instructeur met veel aspecten rekening dient te houden. Zo kan het zijn dat je steeds je opbouwschema voor de klant moet aanpassen. Wij leren het je in de praktijk.

Personal fitness trainerBen je eenmaal zover om het geleerde in de praktijk te brengen, dan kun je je eigen personal fitness studio openen. Wij bieden je daarbij alle hulp die je nodig hebt, van financieringsmogelijkheden tot het opzetten van een administratie.

Met een goede administratie weet je wat er in je eigen studio gebeurt. Daarnaast ben je het ook wettelijk verplicht, maar het helpt je ook om op tijd nieuwe ontwikkelingen te voorzien en daarop in te spelen. Bijvoorbeeld je onderneming groeit, hoe kun je dan je klanten zo goed mogelijk bedienen? Heb je extra personeel nodig of is een andere indeling voldoende? Het zijn allemaal vragen die je kunt beantwoorden als je goed georganiseerd te werk gaat. Heb je interesse om fitness instructeur met een eigen vestiging te worden? Laat het ons weten. Dit kun je doen door ons je contactgegevens te mailen. Wij nemen dan telefonisch contact met je op. Wie weet ligt er een leuke samenwerking in het verschiet. Graag tot dan.

Personal trainer worden en direct een eigen studio openen?!
Dat kan makkelijk met je eigen franchise-studio

Laat hier je gegevens achter voor alle informatie

 

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.