Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Open een eigen Personal Fitness Nederland studio

Planken met bal

Open een eigen Personal Fitness Nederland studio

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij iedere dag bezig zijn met bewegen, voeding en het het motiveren van mensen? Ben je vastbesloten jouw bedrijf tot een succes te maken? Dan is dit je kans! Personal Fitness Nederland zoekt gedreven (startende) ondernemers die een eigen fitness studio willen runnen.

Waarom een studio van Personal Fitness Nederland?

Het starten van een eigen bedrijf brengt veel teweeg. Welke trainingen en diensten ga je aanbieden, hoe blijf je vernieuwend en wat mag het de klant kosten? Maar heb je ook gedacht aan de financiële en juridische consequenties voor het opstarten van een eigen bedrijf? Personal Fitness Nederland heeft succesvolle trainingen en een doordacht concept waar ondernemers eenvoudig op kunnen meeliften.

De voordelen:

  • Gegarandeerd minimaal 250 aanvragen van potentiële klanten in de eerste 6 maanden!
  • Een stabiel klantenbestand: Gemiddeld 30 actieve sporters binnen 6 maanden. En 50 sporters binnen 12 maanden.
  • Direct gebruik maken van een kant-en-klaar en doorontwikkeld bedrijfsconcept dat zijn succes elke dag weer bewijst!
  • Hulp en ondersteuning op alle gebieden: van trainingsschema’s en voedingsadvies tot sales en administratie
  • Uniek concept: Lage investering met hoog redement. Ook indien je niet over eigen kapitaal beschikt, is het zinvol om een aanvraag in te dienen. Samen wordt er gekeken naar financieringsmogelijkheden.
  • Het Personal Fitness Nederland concept is succesvol in zowel kleine als grote gemeentes

Waarom een studio en waar moet die aan voldoen?

Alle ondernemers van Personal Fitness Nederland werken vanuit hun eigen studio. Een studio heeft een oppervlakte van minimaal 70 m2 tot ongeveer 100 – 150 m2 en bevat een ‘nette fitness-vloer’. Klanten worden uitgenodigd voor een intakegesprek en een wekelijks consult waarbij de oefeningen van die week ook praktisch uitgevoerd en toegelicht worden. Een eigen studio is dus een absolute must.

Aan de ligging van de locatie zijn geen specifieke eisen gesteld. De locaties worden per situatie beoordeeld. Bij voorkeur ligt de studio centraal in de woonkern, is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid en is het een zichtlocatie. Wij vinden het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de locatie. Wij zullen jou adviseren over gangbare huurprijzen en waar nodig helpen bij huur-onderhandelingen.

Wie zoeken wij?

De ondernemers van Personal Fitness Nederland zijn energiek, enthousiast en zitten vol passie.
Bij voorkeur heb je een sportopleiding gevolgd en heb je werkervaring als sportinstructeur, fitnesstrainer, voedingsadviseur of bijvoorbeeld fysiotherapeut.

Als ondernemer streef je altijd het beste resultaat na en bied je jouw klanten uitstekende service. Hier heb je onder andere goede sociale vaardigheden voor nodig. Daarnaast ben je woonachtig in de directe omgeving waar jij je studio wilt openen en ben je je bewust van het feit dat je moet investeren in je eigen bedrijf.

Fysiotherapeut, personal trainer of fitnesscentrum?

Ben je al werkzaam als fysiotherapeut, personal trainer of fitness coach en beschik je al over een eigen (trainings- of fitness) ruimte? Dan is de formule van Personal Fitness Nederland ook geschikt voor jou! Aangezien je reeds over een eigen ruimte beschikt, is je investering vele malen lager en kun je binnen enkele weken je omzet al gaan verhogen. Open dan je eigen studio!

 

Goed idee! Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb jij interesse om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen? Vraag dan informatie aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met je op.

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen