Onzekerheid aanpakken door te sporten

Sporten zorgt voor meer zelfvertrouwen. Door te sporten ga je beter in je vel zitten wat goed is voor je algehele stemming. Als klap op de vuurpijl gaat je lichaam veranderen, vetrolletjes verdwijnen, spieren ontwikkelen en je favoriete spijkerbroek kan weer makkelijk dicht. Kortom, voordelen alom. Wij van Personal Fitness Nederland helpen jou graag om aan je onzekerheid te werken. Lees snel verder hoe.
 

Sporten en zelfvertrouwen

Sporten heeft wel degelijk invloed op je zelfvertrouwen. Onderzoek wijst uit dat sporten een aanzienlijke bijdrage levert aan een positief gevoel van trots en eigenwaarden. Afvallen, spieren ontwikkelen, conditie opbouwen en fitter worden zijn vaak redenen voor mensen om te gaan sporten. Toch mogen de extra positieve bijwerkingen niet genegeerd worden. Bij Personal Fitness Nederland kom jij van je onzekerheid af.


Sporten of toch niet?

Twijfel jij of jouw zelfvertrouwen daadwerkelijk gaat stijgen wanneer je regelmatig onze studio gaat betreden. Uit andere onderzoeken blijkt dat er een verschil zit tussen mensen die wel sporten en mensen die dat niet doen. Zo gaven aanzienlijk meer mensen die sporten aan zich succesvol en zelfverzekerd te voelen in vergelijking met de groep die de sportschool liever ontwijken. Kom daarom nu van de bank af en kom van je onzekerheid af.
 

Kom voorgoed van je onzekerheid af

Personal Fitness Nederland werkt met drie pijlers: voeding, beweging en mental coaching. Samen met jouw personal trainer ga je een gezonder voedingspatroon ontwikkelen en sporten in de studio. Deze twee pijlers zorgen ervoor dat je lichaam gaat veranderen. Vet verdwijnt en maakt plaats voor extra spiermassa. Je lichaam wordt strakker en je conditie verbetert. Verder gaan we samen aan de slag met een stukje mental coaching. Zelfvertrouwen is namelijk de manier waarop jij naar jezelf kijkt. Door een positievere mindset, verandert je zelfbeeld en groeit je zelfvertrouwen.
 

Een stok achter de deur

Wil jij graag aan de slag met je lichaam en zelfvertrouwen, maar is sporten niet helemaal jouw ding? Bij Personal Fitness Nederland is jouw personal trainer ook jouw motivator en stok achter de deur. Hierdoor zijn smoesjes verleden tijd en sta jij wekelijks in de sportschool om uiteindelijk jouw doel te bereiken.
 

✔️ Zet vandaag de eerste stap

Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen wij graag meer uit over Personal Fitness Nederland en wat wij voor jou kunnen betekenen. Tot snel!

  • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant: 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum