Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Onzekerheid aanpakken door te sporten

Sporten zorgt voor meer zelfvertrouwen. Door te sporten ga je beter in je vel zitten wat goed is voor je algehele stemming. Als klap op de vuurpijl gaat je lichaam veranderen, vetrolletjes verdwijnen, spieren ontwikkelen en je favoriete spijkerbroek kan weer makkelijk dicht. Kortom, voordelen alom. Wij van Personal Fitness Nederland helpen jou graag om aan je onzekerheid te werken. Lees snel verder hoe.

Sporten en zelfvertrouwen

Sporten heeft wel degelijk invloed op je zelfvertrouwen. Onderzoek wijst uit dat sporten een aanzienlijke bijdrage levert aan een positief gevoel van trots en eigenwaarden. Afvallen, spieren ontwikkelen, conditie opbouwen en fitter worden zijn vaak redenen voor mensen om te gaan sporten. Toch mogen de extra positieve bijwerkingen niet genegeerd worden. Bij Personal Fitness Nederland kom jij van je onzekerheid af.

Sporten of toch niet?

Twijfel jij of jouw zelfvertrouwen daadwerkelijk gaat stijgen wanneer je regelmatig onze studio gaat betreden. Uit andere onderzoeken blijkt dat er een verschil zit tussen mensen die wel sporten en mensen die dat niet doen. Zo gaven aanzienlijk meer mensen die sporten aan zich succesvol en zelfverzekerd te voelen in vergelijking met de groep die de sportschool liever ontwijken. Kom daarom nu van de bank af en kom van je onzekerheid af.

Kom voorgoed van je onzekerheid af

Personal Fitness Nederland werkt met drie pijlers: voeding, beweging en mental coaching. Samen met jouw personal trainer ga je een gezonder voedingspatroon ontwikkelen en sporten in de studio. Deze twee pijlers zorgen ervoor dat je lichaam gaat veranderen. Vet verdwijnt en maakt plaats voor extra spiermassa. Je lichaam wordt strakker en je conditie verbetert. Verder gaan we samen aan de slag met een stukje mental coaching. Zelfvertrouwen is namelijk de manier waarop jij naar jezelf kijkt. Door een positievere mindset, verandert je zelfbeeld en groeit je zelfvertrouwen.

Een stok achter de deur

Wil jij graag aan de slag met je lichaam en zelfvertrouwen, maar is sporten niet helemaal jouw ding? Bij Personal Fitness Nederland is jouw personal trainer ook jouw motivator en stok achter de deur. Hierdoor zijn smoesjes verleden tijd en sta jij wekelijks in de sportschool om uiteindelijk jouw doel te bereiken.

Zet vandaag de eerste stap

Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op. Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen wij graag meer uit over Personal Fitness Nederland en wat wij voor jou kunnen betekenen. Tot snel!

 • * velden zijn verplicht.

 

Wellicht vind je dit ook interessant:
 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.