Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Oefeningen bij een stijve nek verhelpen met coaching

diëten vijf soorten

Oefeningen bij een stijve nek verhelpen met coaching

Nekklachten kunnen optreden bij langdurig werken achter een laptop. Oefeningen bij een stijve nek helpen dan om hier verlichting in te krijgen. Een ervaren coach kan je helpen de juiste oefeningen tegen een stijve nek uit te voeren, zodat je een betere houding krijgt. Een Leefstijl Programma volgens de Fit for Life methode biedt effectieve oefeningen voor een stijve nek en zorgt ervoor dat je de juiste aanmoediging krijgt om de oefeningen vol te houden. Met functionele fitnessmateriaal leer je je nek op een goede manier bewegen en ontdek je welke oefeningen bij een stijve nek kunnen helpen om klachten te voorkomen.

Coaching volgens drie pijlers

Bij Personal Fitness Nederland kun je de support van een coach krijgen en aanleren welke oefeningen bij een stijve nek verlichting kunnen geven. Er wordt gewerkt volgens een gouden formule die gekenmerkt is door een drietal pijlers, voor het behalen van de beste resultaten aan oefeningen voor een stijve nek:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Voor coaching afspreken

Je kunt met een ervaren coach afspreken voor het verkrijgen van oefeningen bij een stijve nek. Wanneer het lichaam functioneel getraind wordt, zul je minder snel last hebben van pijnklachten. Oefeningen tegen een stijve nek zijn effectief en je zult er snel de voordelen van bemerken. Naast oefeningen bij een stijve nek ontvang je ook mentale coaching om een gezonde mindset aan te wennen. Uiteraard mag voedingsadvies niet ontbreken voor het behalen van gewenste resultaten.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen