Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Ontvang oefeningen voor nekklachten van een ervaren coach

diëten vijf soorten

Ontvang oefeningen voor nekklachten van een ervaren coach

Als je verkeerde bewegingen maakt of minder flexibel bent, kun je al snel nekklachten ervaren. De juiste oefeningen bij nekklachten helpen om hier verlichting in aan te brengen. Uiteraard is het verstandig om de hulp van een ervaren coach in te roepen om zo de juiste oefeningen tegen nekklachten te krijgen. Je wilt het immers niet erger maken dan het is. Bij Personal Fitness Nederland krijg je uitgebreide coaching op gebied van sport, beweging, mindset en voeding. De juiste oefeningen voor nekklachten geven je de handvatten die je nodig hebt om nekpijn te verminderen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden alle mogelijkheden voor fysieke gezondheid met je besproken en zal gekeken worden welke oefeningen voor nekklachten het meest effectief zullen zijn.

Drie pijlers voor support in coaching

Naast de oefeningen voor nekklachten ter bevordering van je algehele fysieke gezondheid, kun je bij Personal Fitness Nederland rekenen op verbetering van je mindset en aanvullende voedingsadviezen. De gouden formule met drie kenmerkende pijlers wordt ingezet om je persoonlijk van dienst te zijn en een behandelplan op te stellen dat op jouw situatie is afgestemd:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Bespreek de mogelijkheden

Voor oefeningen voor nekklachten kun je support van een coach krijgen. Wekelijks zullen de oefeningen bij nekklachten worden besproken, zodat de vorderingen kunnen worden geëvalueerd. Bespreek de diverse mogelijkheden met een coach in één van de 80 vestigingen van Personal Fitness Nederland en begin vandaag nog met oefeningen tegen nekklachten.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen