Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Obesitas

Obesitas

Ben je op zoek naar een personal trainer in verband met obesitas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vaak heb je allerlei diëten al geprobeerd en weet je uit eigen ervaring dat deze vaak niet of maar op korte termijn werken. Blijvend afvallen betekent je levensstijl permanent veranderen op het gebied van beweging en gezonde voeding.

Wij hebben verschillende behandelingen voor mensen met obesitas. Onze personal trainers zullen je ondersteunen bij het opbouwen van een gezond eetpatroon in combinatie met oefeningen op maat. Dit programma is speciaal samengesteld voor mensen met obesitas. Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de gewenste doelen gaan we samen met jou aan de slag naar een gezondere levensstijl zonder obesitas.

Personal trainer obesitas specialist

Mensen die kampen met obesitas en dit willen aanpakken kunnen dit het beste onder begeleiding doen. Niet elke oefening in een sportschool is geschikt voor mensen met obesitas. Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in het trainen van mensen met obesitas. Maak een afspraak en wij gaan met jou bekijken welke oefeningen jij het beste kunt doen.

Onze personal trainingen voor mensen met obesitas:

✔ Een fit en strakker lichaam
✔ Een kleinere buik
✔ Een betere conditie
✔ Sterker worden
✔ Weer zelfstandig kunnen bewegen
✔ Gezonde leefstijl
✔ Gezond eetpatroon

Gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon

Wij geloven dat een gezonde geest in een gezond lichaam zit. Een gezonde leefstijl en verantwoord eetpatroon zijn hierbij van belang. Door ons bewezen en succesvolle fitness- en lifestyle Fit for Life programma hebben wij een positieve invloed op het geluk en de vitaliteit van onze sporters. En dat is waar wij het allemaal voor doen.

Werken aan Obesitas met ons bewezen Fit for Life programma

Bij Personal Fitness Nederland start iedereen met het zeer succesvol bewezen ‘FIT for LIFE’ programma. Het programma is gebaseerd op de drie belangrijkste pijlers voor een slank, fit en gezond leven: Beweging, Coaching en Voeding. Bij dit fitness- en lifestyle programma draait alles om jou! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een deskundige personal trainer en een gediplomeerde voedingsdeskundige.

Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

✔ Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2
ALTIJD 100% resultaatgarantie! Anders trainen we kosteloos door! Afspraak = Afspraak
✔ Vier jaar op een rij gekozen tot Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach in diverse regio’s
✔ 1 op 1 Personal Training en Coaching
✔ Deelname Small Group Trainingen
✔ Werkboeken en persoonlijk voedingsadvies
GRATIS fitness set voor thuis
GEEN RESULTAAT = GELD TERUG

100% resultaatgarantie

Door de persoonlijke aanpak van onze Personal Trainers en het unieke Fit for Life programma kunnen wij 100% resultaatgarantie op jouw persoonlijke doelen bieden. En mochten de resultaten toch nog niet helemaal behaald zijn, dan trainen we kosteloos door. Want afspraak = afspraak!

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen