Waar levens veranderen

Uitbreiding vindt plaats bij Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland heeft per 1 september haar hoofdkantoor gevestigd op het Flight Forum in Eindhoven. Met een forse uitbreiding van haar team en een groeiend aantal franchisenemers, namelijk 61 studio’s door heel Nederland, bereidt het bedrijf zich voor op de nabije toekomst.

Ruim 15 jaar geleden startten fysiotherapeut Jos Vermeer samen met zijn vrouw gewichtsconsulente Petra Vermeer en collega Giel Verberne het concept van Personal Fitness waarbij voeding, beweging en mental coaching de pijlers zijn. De laagdrempelige methode in een kleine, eenvoudige ruimte in Tilburg sloeg aan. Ze kregen veel vragen van geïnteresseerden die ook zo’n fitness studio wilden runnen. In 2015 besloten ze dan ook om van hun bedrijf een franchiseorganisatie te maken. In 2018 telt de formule maar liefst 61 franchisevestigingen. Dit aantal willen laten oplopen naar 80 tot 90 vestigingen in 2019.

Vandaag de dag is het collectief van zelfstandig Personal Trainers en Lifestyle Coaches gevormd tot een dynamisch en energiek bedrijf dat passie heeft voor functionele training, gedragsverandering en persoonlijke begeleiding op het gebied van lifestyle en gewichtsverlies.

Oprichters en concepteigenaren Jos Vermeer en Giel Verberne hebben de overtuiging dat mensen door de ‘snelle maatschappij’ de komende jaren verhoogd aandacht gaan besteden aan fitness, conditie en gezondheid, zowel fysiek als mentaal. “Men zal hier bewust iets aan gaan doen! Bij de keuze van de activiteit zullen beleving, passie, plezier, professionaliteit en persoonlijke aandacht een beslissende rol spelen”. Iedereen die graag gezonder wil gaan leven, een aantal kilo wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren, is bij Personal Fitness Nederland aan het juiste adres.

Heb jij interesse om een eigen studio te openen of om je huidige klantenbestand uit te breiden? Vraag dan direct vrijblijvend alle informatie aan bij Ferdinand Molenaar via 06 47 1225 92 of bekijk de website: www.mijneigenstudio.nl.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum